בנט חושף בחדשות 12!

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
🤯
ממשלת נתניהו לא יודעת לנצח בשום מקום!
לא בעזה, לא בלבנון, בשום מקום, יש 30 אלף מחבלים בעזה, חיזבאללה השתקמו לפני ק.שמונה, ובאיראן תלוי במבחן התוצאה. ומוסיף - אני אחליף את נתניהו, אני היחיד שיכול! ❤️
* האני שלו מזכיר לי את ה"אני" של רבין.

אני אנווט, אני אחליט :)
FB_IMG_1774589701846.jpg

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
🤯
לא בעזה, לא בלבנון, בשום מקום, יש 30 אלף מחבלים בעזה, חיזבאללה השתקמו לפני ק.שמונה, ובאיראן תלוי במבחן התוצאה. ומוסיף - אני אחליף את נתניהו, אני היחיד שיכול! ❤️

צפה בקובץ המצורף 143742
FB_IMG_1774592145570.jpg FB_IMG_1774592145570.jpg

🤯

צפה בקובץ המצורף 143742
הוא היחיד שיכול להיות דובר של ראשי מפלגות אחרות, לא תיפקד אף לא שנייה אחת כראש ממשלה, רק הוא יכול :)

Harrington

Well-known member
מנהל

בנט חושף בחדשות 12!​

אין כאן שום "חשיפה" מיוחדת. יש כאן סיסמה (נבובה כרגיל) רל"בית של בנט במסגרת קמפיין הבחירות שהאיש נמצא בו כבר כשנה. לא שום דבר מיוחד מעבר לכך ובוודאי שלא "חשיפה", מילה שמלמדת לכאורה על גילוי איזושהי אמת נסתרת.

בנט אמנם היה מאוד שמח אם שומעיו יראו זאת כך, כ"חשיפה". אבל זאת לא האמת.

אגב מישהי/ו יודע מתי האיש יחליט סוף סוף מה קהל היעד שלו בבחירות הבאות (ככל שיתמודד בכלל)? הוא ממשיך (לאחר תקופת פגרה קצרה) לזרוק ספינים ובלוני ניסוי פעמיים בשבוע לערך, אבל ניכר שהוא עדיין לא קיבל החלטה בקטע הזה. נהיר אמנם שהוא כבר קיבל החלטה מי לא יהיה קהל היעד. כך למשל החרדים לא צפויים להיות מקור אלקטורלי שבנט יפנה אליו בבחירות. אבל מעבר לכך לא ברור אם הוא הולך על שמאל או ימין, על דתיים או חילונים, ולמעשה כמעט שום דבר לא ברור עדיין בענין.

נסיך.333

Well-known member
העיקר שבנט ניצח בכל, ראינו אותו מנצת את הקורונה, את החמאס והחיזבאללה..

משתפרת1

Well-known member
העיקר שבנט ניצח בכל, ראינו אותו מנצת את הקורונה, את החמאס והחיזבאללה..
דווקא בתקופה הקצרה שכיהן היתה ירידה ניכרת בשיגורי קסאמים, בלוני התבערה ומטרדים אחרים בעקבות תגובות ראוית ולא סמליות של צה"ל.
ו- אם אתה קורא הודעות שלי אתה יודע שאינני נמנית על אוהדיו של התכמן הזה, אך מה ששלו- שלו.

נסיך.333

Well-known member
דווקא בתקופה הקצרה שכיהן היתה ירידה ניכרת בשיגורי קסאמים, בלוני התבערה ומטרדים אחרים בעקבות תגובות ראוית ולא סמליות של צה"ל.
ו- אם אתה קורא הודעות שלי אתה יודע שאינני נמנית על אוהדיו של התכמן הזה, אך מה ששלו- שלו.
בטח, בגלל שהעביר מלא מיכליות ומלא מרגלים "לעבוד" פה

Harrington

Well-known member
מנהל
בטח, בגלל שהעביר מלא מיכליות ומלא מרגלים "לעבוד" פה
זאת סתם טעות נפוצה שמייחסת לבנט את ההחלטה 'להגיב על כל בלון'. תכל'ס מי שקיבל את ההחלטה הזאת הייתה ממשלת ישראל בראשות בנימין נתניהו, בתום מבצע 'שומר החומות'. צה"ל מימש את התוכנית לזמן מה, מה שכרונולוגית אכן קרה כשבנט ישב על כס דובר ממשלת ראשי הממשלה. אבל אותה ממשלה לא קיבלה את ההחלטה הזאת וכלל לא בטוח שלאור הרכבה הייתה מסוגלת לקבל אותה.

מסוג שכתובי ההיסטוריה הנהוגים בימינו.

משתפרת1

Well-known member
זאת סתם טעות נפוצה שמייחסת לבנט את ההחלטה 'להגיב על כל בלון'. תכל'ס מי שקיבל את ההחלטה הזאת הייתה ממשלת ישראל בראשות בנימין נתניהו, בתום מבצע 'שומר החומות'. צה"ל מימש את התוכנית לזמן מה, מה שכרונולוגית אכן קרה כשבנט ישב על כס דובר ממשלת ראשי הממשלה. אבל אותה ממשלה לא קיבלה את ההחלטה הזאת וכלל לא בטוח שלאור הרכבה הייתה מסוגלת לקבל אותה.

מסוג שכתובי ההיסטוריה הנהוגים בימינו.
לאורך שנים בשלטון נתניהו היו רקטות על העוטף ושדרות ובלונים. שנים שאפשר היה לבצע מדיניות כזו, וזה לא קרה.מי שמימש מדיניות של אף בלון ואף רקטה הוא בנט. שכתוב ההיסטוריה הוא ליחס את התגובה הזו לנתניהו וממשלתו, שכשלו במשך שנים.

Harrington

Well-known member
מנהל
לאורך שנים בשלטון נתניהו היו רקטות על העוטף ושדרות ובלונים. שנים שאפשר היה לבצע מדיניות כזו, וזה לא קרה.מי שמימש מדיניות של אף בלון ואף רקטה הוא בנט. שכתוב ההיסטוריה הוא ליחס את התגובה הזו לנתניהו וממשלתו, שכשלו במשך שנים.
אכן כך. הכל נכון. זה עדיין לא משנה את העובדה שההחלטה התקבלה כאמור, בממשלת נתניהו (לא זוכר למען האמת אם זאת הייתה החלטת ממשלה או קבינט) ותחת הנהגתו ושממשלת בנט או הוא עצמו מעולם לא קיבלו את ההחלטה הזאת.

משתפרת1

Well-known member
אכן כך. הכל נכון. זה עדיין לא משנה את העובדה שההחלטה התקבלה כאמור, בממשלת נתניהו (לא זוכר למען האמת אם זאת הייתה החלטת ממשלה או קבינט) ותחת הנהגתו ושממשלת בנט או הוא עצמו מעולם לא קיבלו את ההחלטה הזאת.
אבל ביצעו, בניגוד לקודמיהם שיכלו לעשות זאת לפחות שנתיים קודם.

Harrington

Well-known member
מנהל
אבל ביצעו, בניגוד לקודמיהם שיכלו לעשות זאת לפחות שנתיים קודם.
תיאורטית הייתי מקבל את דברייך שמרמזים שממשלה היא הקובעת וכו', גם אם היא לא מבצעת תכל'ס בשטח. בתכל'ס במציאות כאמור מעלה, ממשלת בנט לא קיבלה את ההחלטה הזאת בשום שלב. היא אפילו לא אישררה את ההחלטה הקודמת שממשלת נתניהו קיבלה. היא לא התערבה כלל. מערכת הבטחון היא זו שביצעה, בלי לבקש אישור מחודש, את ההחלטה הקודמת שהתקבלה בענין.

זו הסיבה שאני מסתייג מהדרך שאת מציגה את זה, על אף שכאמור אני עקרונית מסכים עם הדרך הזאת. בהחלט הדברים קרו תחת ממשלת בנט ובתקופת כהונתו ויירשמו על שמו בספרי ההיסטוריה וזה בסדר גמור. בתכל'ס, בגלל הרכב הקואליציה והבעייתיות שבענין מבחינה זו, עצם העובדה שלא ממשלת בנט היא זו שקיבלה (לרבות "ביצעה") את ההחלטה, חשוב בעיני לציון.

תיאורטית הייתי מקבל את דברייך שמרמזים שממשלה היא הקובעת וכו', גם אם היא לא מבצעת תכל'ס בשטח. בתכל'ס במציאות כאמור מעלה, ממשלת בנט לא קיבלה את ההחלטה הזאת בשום שלב. היא אפילו לא אישררה את ההחלטה הקודמת שממשלת נתניהו קיבלה. היא לא התערבה כלל. מערכת הבטחון היא זו שביצעה, בלי לבקש אישור מחודש, את ההחלטה הקודמת שהתקבלה בענין.

זו הסיבה שאני מסתייג מהדרך שאת מציגה את זה, על אף שכאמור אני עקרונית מסכים עם הדרך הזאת. בהחלט הדברים קרו תחת ממשלת בנט ובתקופת כהונתו ויירשמו על שמו בספרי ההיסטוריה וזה בסדר גמור. בתכל'ס, בגלל הרכב הקואליציה והבעייתיות שבענין מבחינה זו, עצם העובדה שלא ממשלת בנט היא זו שקיבלה (לרבות "ביצעה") את ההחלטה, חשוב בעיני לציון.
ההבדל בין תיאוריה למעשי לא הולך ברגל ואין להקל ראש בו |אקדמאי|

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אכן היתה ירידה ניכרת, ירידה שאולי הרדימה את ישראל.
ירידה למטרת עליית מדרגה קיבלנו את ה7 באוקטובר.

למעלה