בנזיניה

jcwikel

New member
בנזיניה

קניתי בנזיניה ב"מטייל". בהסברים כתוב שמומלץ להשתמש בבנזין לבן. עד כמה זה נורא להשתמש בבנזין למכוניות?

ששש

New member
בנזין לבן

בנזין לבן הוא בנזין נקי (ויקר יחסית) שבנזניה בשימוש איתו תאריך חיים ותיצור להבה נקיה ויעילה יותר . כל סוג בנזין אחר עלול לגרום לסתימות ולתפעול פחות יעיל וגם הלהבה תהיה מפייחת, בטווח הארוך זה עשוי לקצר את חייה של הבנזינה. השאלה אם כתוב שזה רק מומלץ או חובה להשתמש בבנזין לבן, אם זו בנזינה רגישה (איזו חברה? דגם?) אולי כדאי לרכוש בנזינה סלחנית יותר.

sela v

New member
בנזיניות

לי הייתה בנזיניה של MSR עד שנעלמה לי עם כל הציוד. באפריקה לא מצאתי בנזין לבן, לכן קניתי בנזין רגיל, ואחרי כמה זמן פשוט הבנזיניה נסתמה, הבנזין הרגיל סותם את הבנזיניה הרבה יותר מהר, ולא כזה כיף לנקות בנזיניה, במיוחד בהתחלה שעוד לא מיומנים בזה כל כך.

יש לי בנזיניה של פרימוס...

שעבדה כמעט כל הטיול על בנזין נטול עופרת רגיל ולא עשתה שום בעיה...

jcwikel

New member
hunter

הבנזיניה של חברת Hunter. היא הייתה במבצע חצי מחיר ב"למטייל". כמה עולה ליטר של בנזין לבן?

ששש

New member
איזה דגם או לפחות איך ניראת?

תנסה לברר מחיר מדוייק בחנויות מטיילים \ מוצרי בניין. לאיזה שימושים אתה מייעד אותה? טיולים בארץ? בחו"ל?

ששש

New member
כמו שחשבתי

בניזינה עמידה מאוד כיוון שהיא נתונה בתוך קופסה קשיחה ועמידה. עקב הקופסא הקשיחה הבניזינה מיועדת יותר לטיולים רכובים כלומר ג'יפים וכיו"ב. ולשאלתך, לעניות דעתי אין בעיה כלל בשימוש בסוגי בנזין אחרים. כמו שאמרת בתחילה אכן רצוי השימוש בבנזין לבן (האמת לכל בניזינה זה יהיה טוב יותר) במקרה שלך זה לא תנאי הכרחי. לייתר בטחון תרים טלפון למקום שממנו קנית אותה וברר איתם סופית.

alfred

New member
אלפרד מחפש כזו בנרות...

הקופסה עושה לו את זה (ולטיוליו הרכובים). מה המחיר, או יורשה לשאול?

sela v

New member
הקופסה השנייה לא עובדת

כלומר הקישור לקופסה השנייה.

sela v

New member
דרך אגב

בתערוכת ציוד שהייתי ביום ראשון האחרון. ראיתי מכשיר של קרימור, שאפשר להשתמש גם בגז וגם בדלק נוזלי (בנזין וסולר) כדי לבשל איתו. האם אתה מכיר את זה? לפי ההדגה זה נראה מכשיר טוב. אני אנסה לחפש בין הדפים שלקחתי מהתערוכה אם יש איזה קישור לאתר בנושא הבנזיניה/גזיה הזו.

ששש

New member
אשמח לראות קישור

של קרימור אני לא ממש מכיר אולי אם תראה לי תמונה. אם זה היה בתערוכה ייתכן ומדובר על משהו חדש שעוד לא מופיע במדפים. זה מה שאני מכיר בנזיניה רב דלקתית + גז בישול.

sela v

New member
לא ידעתי שעוד

מישהו מייצר כזה דבר. אני אבדוק היום בערב ואצרף את הקישור מחר (אני מקווה לא לשכוח).

sela v

New member
מצאתי משהו

אמנם באתר של קרימור אין אזכור לגזיות/בנזיניות שהם מייצרים, אולי זה תחת איזה תת חברה/שם. מצאתי את זה באתר של חנות אנגלית. נדמה לי שלא לקחתי פירוט על המוצר, אבל אם אני אמצא משהו בבית, אני ארשום לך עוד הודעה פה בפורום מחר.

alfred

New member
חן חן...

אלפרד מכיר מצוין גם את האופטימוס וגם את האתר, אבל מה שסיקרן אותו באמת היה עניין ה"חצי מחיר". לפי הערכה גסה, באם העניין הזה נכון, ההאנטר אמורה לעלות ב"למטייל" בסביבות 200 ש"ח. אלפרד מריח את הזדמנות חייו (אם להפריז במעט, ומדוע לא?) האמנם? בתג מחיר כזה, או דומה, מדובר?

ששש

New member
אם אלפרד מכיר מצויין את האופטימוס

למה אלפרד כותב "שאלפרד מחפש בנרות" ??

למעלה