בנות!

rifkin1

New member
קארינוש תאמיני לי שאני יודעת

טוב מאוד שאין לי מה לעשות בנידון...ואני לא רוצה לעשות שום דבר בנידון גם אם היתה לי את האפשרות. לא אמרתי את דבריי בתור אחת שיכולה לבוא ולשנות את פני הדברים אם הם לא מוצאים חן בעניי, בסך הכל בעתי את דעתי.

דורית41

New member
סקס עם הפיל-

זה ביטוי בעייתי-אנחנו צריכות להוסיף פרשנית למי שלא קבוע בפורום-וכל העיניים לכותל שלא יתחילו לפרש שהוא עושה סקס עם פיל,או פרשנות נוספת,שלא נעים לי לכתוב אותה כאן.

רנה6

New member
אפרופו סקסאפיל או סקס עם פיל...

היה לי לפני שבוע חלום מוזר...יש לי פיל קטן כמו גור כלבים בחצר ואני הולכת איתו כמו כלבלב קטן...לכל פותרות החלומות כאן, האם יש איזה קשר, משהו בתת מודע שלי לגבי סקס עם פיל או סקסאפיל שאיכשהו מתקשר...טוב, לא חשוב....נעזוב זה.

shongold

New member
קרן אני אתחיל מהמשפט האחרון שלך

המחאה והקיטרוג באו מהמעריצים שלו דווקא - של אביב. מעריצים - זה שורש הבעיה להכתיר משהו בסגולות לו לא להעצים אותו לשדרג אותו להאציל עליו כל מה שהם חפצים שיהיו במושא הערצם או לחילופין במה שהם עצמם היו כמהים להיות ולא צלחה להם דרכם. להכתיר אותו בכתרים - שלו עצמו אין מושג על מה הם מדברים. אבל להם למעריצים יש ויש מושג - כי זה האל שהם בנו על מנת שיוכלו להעריץ כפי הרצוי להם. הבעיה מתחילה כאשר נראה לעין הבדל ענק בין הרצוי למצוי. כאשר המצוי נמצא לגמרי במקום אחר. והרצוי הוא רק בדמיונם של אלה שנתפסים בעיוורונם מול מה שלא קיים. במקרים כאלה אני תמיד חוזרת למילותיו של האחד היחיד והמיוחד נתן אלתמן "אל תראה הכל באור ורוד ורוד. זה לא טוב אומרים כולם אפילו רע מאד. אל תראה דברים באפלה מוחלטת זו אותה המחלה רק בצורה אחרת. אל תרכיבו משקפיים לא כהות ולא שמחות תסכלו נא בעיניים, בעיניים פקוחות". כמה קלאסי כמה נכון כמה אקטואלי תמיד ובהמון מצבים. וחוזרת למשפט הראשון שלך לא נורא שיקבל קצת כסף ואני מאחלת לו שיראה הרבה כסף, שיוכל באמת להתפנות לדברים החשובים מבחינתו הכתיבה ההלחנה וההשראה. כידוע מאומנות טהורה - בעיה נזילות במובן הפיננסי - תמיד קיימת. על כן צריך לחשוב במושגים רציונאלים פרקטיים. היינו לעשות לביתו. וכן לעשות לביתו לפחות בתחילת הדרך זה הרבה דברים נוספים מלבד אומנות לשמה. ומי יודע אולי ימצא עצמו נהנה לעשות דברים שלכאורה בעיני המעריצים - לא מדוגמים נכון למושא הערצתם. - על כך הייתי אומרת - בעיה שלהם! ואחרון חביב - דמות פלאקטית - דווקא צביקה פיק אמר משהו מאד נכון - לוקח שיר כלשהו ועושה ממנו הרבה יותר ממה שהוא באמת. וניתן להשליך מהמשפט הזה גם לתחומים אחרים - יש לו את זה לבחור. הייתי אומרת מגע של עומק! הייתי מעיזה לומר אפילו בארות של עומק. ועל כן חושבת שגם אם יגע בפלאקט הפלאקט יהפוך צבעוני תלת-מימדי ממנו יוקרן זוהר.

Nova5

New member
שוון, רק בגלל התייחסות הזאת שלך

צריך לשמור את השרשור בהודעות נבחרות

שונית 7

New member
נכון מה שאמרת אפילו לגבי הפסטיגל.

אפילו כוכב נולד 5 כבר לא יראה כמו אותה תכנית.הבנתי שהם הולכים לעשות שדרוג רציני גם ברמת המתמודדים וגם שיר האודישנים נוסח מוצרט
כמו שהתמודדים מקטרים עליו מראה את זה

שונית 7

New member
דורית מה שהתכוונתינכון לשני המינים

לצורך העניין כשאמן עולה וקורע את הבמה ומפגין נוכחות בימתית מליאת כריזמה,מה שנקרא "חיית במה",לא משנה אם הוא יפה יותר או פחות כי יופי הוא בעיני המתבונן אבל מה שבטוח הוא מקרין סקס,זה כן מדבר אלי בניגוד לסקסיות כאילו של הדוגמגישים למינהם שלא מדברת אלי כלל וכלל.

דורית41

New member
שונית-מסכימה אתך

כולנו פחות או יותר אומרות דבר דומה,שזו סקסיות שנובעת ממשהו שהאישיות מקרינה, מעוצמתיות,ממה שנובה מגדירה בצורה הקולעת ביותר-סקסו-מגנטיות, להבדיל מהדוגמגישים,כפי שקראת להם,שהדימוי שלהם נבנה יותר על ידי מערכת ענפה של יחסי ציבור. אני אתן לך עוד דוגמא שעוברת לי בראש-רמי הויברגר-לדעתי סקסי ביותר,למרות שהוא לא איזה יפיוף,או דוגמן, אלא משהו שמוקרן מבפנים. מה קרה לנו שאנחנו דנות בנושא בכזה כובד ראש...

Nova5

New member
דורית, באמת, מה קרה לנו?

אולי הגיע זמן לשרשור רדוד?

שונית 7

New member
דווקא רמי הויברגר נכון להיום הוא

לא דוגמה כל כך טובה לאור הפירסומים האחרונים אם הם אמת אבל בעיקרון מסכימה הוא בהחלט סקסי.

kapit5

New member
רמי הויברגר????

בהחלט not my cup of tee אבל על טעם ועל ריח אין מה להיתווכח. לפחות אניחנו תמימות דעים לגבי הסקס עם הפיל של ג'קו......

למעלה