בנות

shiran™

New member
בנות

שלום
רציתי לשמוע חוות דעת על האלבומים Never Gone ועל Black&Blue האם הם מעולים כמו "מילניום" האגדי?

lidor love lee

New member
מסכימה איתך../images/Emo45.gifאבל גם black&blue

מצויין
כל האלבומים שלהם גדולים אתם לא חושבים

shiran™

New member
כל האלבומים שלהם מעולים

פשוט אני רוצה לקנות עכשיו את בלק&בלו ואת נוור גון ורציתי לדעת ששווה לי לקנות למרות שאני מתגייסת עוד חודש.. אחרי חרישה של כמה שנים על מילניום הגיע הזמן לחדש
והם מעולים. אין על בקסטריט
ובלי קשר, עצוב שקווין עזב.. עכשיו אני בחיים לא אראה הופעה של כולם ביחד
חחח חפרתי. תודה על התגובות.

לפי דעתי ../images/Emo8.gif

אני אוהבת את שני האלבומים כי בשניהם ממש שומעים שהבויז התבגרו , וגם באלבומים האלו הבאקסטריט בויז מנסים איכשהו להתרחק מהפופ ולנסות עוד כיוונים במוזיקה. ועוד סיבה למה אני אוהבת את האלבומים האלו , כי כשהם יצאו אני כבר הייתי לקראת סוף גיל הטיפש-עשרה
ובמיוחד שהאלבום האחרון שלהם יצא אני כבר התחלתי ממש לאהוב את מוזיקת רוק/פופ מה שהבויז עשו. איך שהבויז התבגרו [מוזיקלית] גמני התבגרתי עד שזה "הפחיד" את החברות שלי

כי הן רגילות

לשמוע ממני רק שירי פופ כלו כיפיים ולא רוק/פופ. אז לפני איזה כמה שבועות אחת החברות הכי טובות שלי [מגן טרום-חובה] אמרה לי שהיא לא יודת מה קרה לי שהתחלתי לאהוב שירי רוק ? אז עניתי לה שהתבגרתי ואני עדיין אוהבת פופ אבל קצת פחות
ואז היא ענתה , טוב בסדר (במבט מוזר שכזה).

פחח הפחיד את החברות שלך? ../images/Emo2.gif

אני אף פעם לא אהבתי תסגנון הזה של הפופ הדביקי הזה .. זה כל כך לא מציאותי!

millennium = פופ

טוב לאלבום הזה שהוא הכי מוצלח של בויז יש רק כמה שירים שאני אוהבת משמה בעיקר את השיר שעשו לו קליפ - larger than life זה שיר רוקי/פופי שכזה
אבל יש עוד כמה שירים מוצלחים שמה , ואני חושבת שהשירשניק שר סולו ממש לאנשע טוב ... זה לא תאים לו לקול שלו.

Eti No Name

New member
לדעתי ../images/Emo3.gif ../images/Emo14.gif

מילניום הוא האלבום הכי טוב שלהם. אח"כ, לדעתי, בלאק&בלו. אלבום באמת באמת מצויין!! יש שם שירים שחבל על הזמן.. למות
ונבר גון כמובן שהוא מדהים אבל את זה כולם יודעים.

אני לא ממש אוהבת את הסגנון

של מילניום .. זה יותר מידי קיצ'י ודביק .. נבר גון זה הרבה יותר בוגר וגם המילים פחות .. דביקות.. פחח

נויה23

New member
בעיני האלבום הכי טוב שהיה אי פעם..

להם זה היה NEVER GONE, כל שיר שלהם אחד אחד ריגש אותי והדהים אותי שחבל על הזמן. זה היה הדיסק הכי הכי ששמעתי אי פעם ולא דוקא של ה בקסטריט בויז.

בלאק אנד בלו../images/Emo9.gif

כי בדיסק הזה התאהבתי בהם
כאילו כשהוא יצא וזה..

Shiri from the block

Active member
רק בדיסק הזה התאהבת בהם??../images/Emo113.gif דיליי../images/Emo2.gif אני אהבתי אותם מהאלבום הראשון../images/Emo47.gif../images/Emo3.gif

למעלה