בנות!:)

Zoharrr

New member
בנות!:)

טוב אז... החבר החדש והלא מנוסה שלי כבר לא חדש וכבר ממש לא חסר ניסיון... P: ורצינו לנסות תנוחות חדשות ועינינים... אז זיון מול הקיר לא נשמע לי משהו כי הוא רזה מאוד ואני לא בידיוק... ודוגי, ניסינו כשאני על 4. ומה שקורה זה שהוא גבוה מידי ואני נמוכה מידי. או בשפה קצת מלוכלכת,הזין שלו יותר מידי גבוה והנרתיק שלי יותר מידי נמוך ולכן אי אפשר לקיים חדירה. יש אופציה אחרת לעשות דוגי שבה אני לא על 4 ואז זה יותר אפשרי?

CryForTheMoon

New member
הייי בובה :)

את יכולה פשוט לשכב על הבטן ושהוא ישכב עלייך, וגם אתם יכולים לעשות דוגי אבל שאת עומדת רק על הברכיים ושאר הגוף שוכב והוא כבר מוצא תנוחה לעלות עלייך ככה.

CryForTheMoon

New member
גם אצלי ואצל חבר שלי יש הפרשי גובה

אני 1.59 והוא 1.86 ( הוא בטח הספיק לגבוה עוד קצת...) חח.. אבל אנחנו עדיין מסתדרים עם דוגי, בעיקר כשאני כמו שאמרתי לך לנסות, עומדת עם הברכיים ולא מחזיקה את עצמי עם הידיים אלה כל הפלג גוף עליון ממש שוכב על המיטה, והוא מחזיק מאחורה את התחת שלי והוא עומד על הברכיים. מקווה שזה מספיק ברור.

Zoharrr

New member
תודה מתוקה :)

מספיק ברור... אני 1.64 ואלכס 1.80(וגם הוא בטח גבהה קצת...)חחח אז... ו'סתכלי בחתימה שלי, יהיה מגניב אם תוכלי להגיע :)

pain is MY love

New member
את לא מגזימה קצת...?

אני גם 1.64 והיה לי בן זוג שהיה 1.90 ולא היו לנו שום אבל שום בעיות בדוגי... גם הנוכחי שלי הוא 1.80 ואנחנו מצליחים לעשות דוגי אפילו בעמידה... רק שהוא יודע לכוון ממש טוב..
את יכולה באמת לעשות דוגי בשכיבה או להשכיב את כל הגוף על המיטה ורק את הישבן להרים למעלה. אני אישית אוהבת מאוד לעמוד על ארבע על המיטה כשהבחור עומד על הרצפה מאחוריי... תנסי זה ממש כיף
ואם את צריכה עוד תנוחות תנסי שהוא יישב על כיסא ואת תשבי עליו עם הפנים אליו או לחילופין, עם הגב אליו. עוד תנוחה ממש מוצלחת זה כששניכם יושבים על המיטה אחד מול השניה, הרגלים שלך שלוחות קדימה אל מעבר לגב שלו והרגליים שלו שלוחות קדימה באותה צורה.. תנוחה ממש ממש נוחה ומאוד מענגת...

Zoharrr

New member
תודה קפרע,

אין עליך, ואני לא מגזימה,זה לא עובד... :)

pain is MY love

New member
תבואי כל יום

אני אלמד אותך מה שתרצי
ותנסו עוד.. תנסו להתכוונן בסוף זה יצליח

ויש עוד

יש גם כריות ויש גם את בדוגי בקצה המיטה והוא עומד על הרצפה, מנסיון זה נותן לו יכולת תמרון מעולה וגם החדירה הרבה יותר "חלקה" ועמוקה

שגיתא

New member
זוהר עיניים ../images/Emo24.gif ../images/Emo54.gif

להזכיר לך אני גובה 1.45 והאחרון שלי בערך בגובה של החבר שלך עוד מנך דוגי זה כשאת על 6 על המיטה והוא או עומד או איתך על המיטה, כמובן יש את תנוחת הכפיות הנפלאה אם את אוהבת להרגיש גם את הבן זוג קצת נצמד אליך וכשאת מתכופפת עם תמיכה של משענת של ספה, וכמובן הוא יכול גם קצת להתכופף עם הברכיים, תהנו ותתענגו שגיתא

למעלה