בנות.

viko222

New member
שיר מאודד יפה ../images/Emo45.gif

וכדאי לשמוע את השיר שוב,תאלצי לחכות שיצא הדיסק החדש שלה :] בע"ה

../images/Emo41.gifמילים לשיר בנות../images/Emo41.gif

מילים ולחן: קרן פלס
צלילי הקיץ מתפזרים עם רוח סתיו באולם ההתעמלות כולם מחכים על הגב את לא צוחקת מבטך קפוא עכשיו כמה את מתרחקת... קולות הילדים עולים על הגגות, שתינו אוחזות ידיים, נאחזות זו בזו אולי נברח היום נפליג ברחובות... ממה את מפחדת...? נצא מהשבילים, נשבור את הכללים... אבל עכשיו מצלצלים פעמונים, מאירים את הפנים ובוואדי שתי בנות רוקדות לעננים... כל השעונים דממו לאבנים את נוגעת בי במבטים.. כמו בסרטים..... צלילי הקיץ מתפזרים עם הקולות אני רואה את עיניהם בתוך עינייך הכחולות אל תגידי לי מילים מאד גדולות אני אסע לשכוח... אתם תגורו בצללים, [לא בטוחה לגבי השורה הזו
] ואלחש לך מילים של אנשים גדולים אבל עכשיו מצלצלים פעמונים, מאירים את הפנים ובוואדי שתי בנות רוקדות לעננים... כל השעונים דממו לאבנים את נוגעת בי במבטים.. כמו בסרטים..... נצא מהשבילים, בא נשבור את הכללים אבל עכשיו מצלצלים פעמונים, מאירים את הפנים ובוואדי שתי בנות רוקדות לעננים... כל השעונים דממו לאבנים את נוגעת בי במבטים.. כמו בסרטים..... כמו בסרטים.
זה ממה שאני זוכרת

זה לא ואלחש לך זה אני אלחש לך מילים

ואת בטוח שזה ועכשיו מצלצלים פעמונים מאירים את הפנים ולא את הבתים?
לפי מה שאני זוכרת זה בתים

המילים../images/Emo11.gif

צלילי הקיץ מתפזרים עם רוח סתיו באולם ההתעמלות כולם זרוקים על הגב את לא צוחקת מבטך קפוא עכשיו כמה את מתרחקת... קולות הילדים עולים על הגגות, שתינו אוחזות ידיים, נאחזות זו בזו אולי נברח היום נפליג ברחובות... ממה את מפחדת...? נצא מהשבילים, נשבור את הכללים... אבל עכשיו מצלצלים פעמונים, מאירים את הפנים ובוואדי שתי בנות רוקדות לעננים... כל השעונים דממו לאבנים את נוגעת בי במבטים.. כמו בסרטים..... צלילי הקיץ מתפזרים עם הקולות אני רואה את עינהם בתוך עינייך הכחולות אל תגידי לי מילים מאד גדולות אני אדע לשכוח... הם יגורו בצללים ואלחש לך מילים של אנשים גדולים אבל עכשיו מצלצלים פעמונים, מאירים את הפנים ובוואדי שתי בנות רוקדות לעננים... כל השעונים דממו לאבנים את נוגעת בי במבטים.. כמו בסרטים..... נצא מהשבילים, בא נשבור את הכללים אבל עכשיו מצלצלים פעמונים, מאירים את הפנים ובוואדי שתי בנות רוקדות לעננים... כל השעונים דממו לאבנים את נוגעת בי במבטים.. כמו בסרטים..... כמו בסרטים.....

hilali1

New member
../images/Emo132.gif קשר מיסטי בין שתי חברות

תמיד אפשר להקצין ולתרגם חברות נפש בין שני בנים/שתי בנות למשהו אחר והגבול הוא באמת דק אבל בואו לא נקרא יותר מדי בין השורות. עדיף ככה
אגב, אם תקראו את השיר הנפלא הזה של גלי עטרי למילים של צרויה להב (שכתבה את אף אחת). ממש מתחבר. משהו על החברות הזו בעוד נניח 10-20 שנה

I מ י ר ב I

New member
זה יכול להיות באמת 2 משמעויות...

אבל גם אם זה קשר לסבי,זה בסדר גמור...

למעלה