בנות

בנות

יש אווירה רעה בפורום... אני יודעת שחלק מזה השמתי אז סורי קבלו כפיצוי
[אני עשיתי] איך עבר לכן היום? אין לי כוח לספר על שלי... בשלוש מילים סתם משעמם ומעצבן

אממ...

היום שלי עבר דיי סבבה.. חוץ מבוחן הפתע באלגברה!!!{שונאת אלגברה}... הבוחן לא היה הוגן! היא נתנה לנו 5 תרגילים ועל כול תרגיל 25 נק' {לפחות ככה היא אמרה... גם כן מורה למתמטיקה} אז עם החישוב שלה קיבלתי 60
! חוץ מזה היה לי יום כייף... מקווה שככה עבר לכולם... נ.ב- מה שהכנת ממש יפה אהבתי

אממ...

בגלל שההודעה הייתה מיועדת לבנות-אז אני לא יכול להגיב,כי אני לא בת...סiרי... לילה טiף לכולן!

r0tm

New member
חח..

ההודעות מיועדות לכולם נשמה.. תענה.. בבקשה לילה מדהים גם לך.. רותם

טוב אז אני עונה

אממ...היה ס22ה כי לא למדתי היום...! כי יש לנו בגרות במתמטיקה יום שני(נא לציין כל אחת ביומן) אז יש חופש כדי ללמוד,וגם יום ראשון אני לא לומד...איזה פנאן לי. רק רציתי להגיד שאני בן 16 כיתה יא...או יותר נכון מתקרב ל 17 ,אז עניתי...ואני רוצה לחזור ולהגיד לילה מדהים לכל הבנות בפורום ובמיוחד לרותם ולמשוגעת על הטירוף(לא מצאת כינוי יותר ידידותי?)

r0tm

New member
מאמי!

אין כינוי יותר ידידותי מזה-והיא? אין מה לדבר {ד"א מטורפת עליך} ושמה בישראל זהבה {חח} סתם זהבית!!! הכי פשוט צריך למצוא לה כינוי {כמו חביתו'ש-המבין יבין} אז אם יש לך רעיונות סבבה ועכשו-שיהיה לך יום ב"זזזזזזז!!!!!!!! {"ארנון המיוחד"} ושלומית-תהני באילת-{לא לכחה אותי איתה
} ומאמי{זהבית}-דברי איתי ולכולם יום טוב
רותם

רותם המתוקה...

אין דבר כזה שאין כינוי אחר...אפשר לקרוא לה באמת חביתוש` (אם זה מה שאני חושב)...ודרך אגב אתן מכירות אחת את השניה? או שזה רק בפורום? מחכה לתשובות

r0tm

New member
נשמה..

היא כותבת גם מהפלא' וגם מהמחשב תלוי איפה היא.. וחביתו'ש לא-גיא=חביתו'ש ואני מרחמת על המורה שלי-כמעט רצחתי אותה עכשו וכן אנחנו מכירות יותר מדי טוב.. וגם את שלומית{אני לפחות} ואתה מוזמן להצטרף {אלי-הם אני לא יודעת} מתה עלייך-וגם עלייך רותם נשיקות

r0tm

New member
בערך

ואני כותבת גם וגם {דרך פלא' של משהו} לא אני לא הייתי בשעור ועכשו אני בבית {אחרי שזינת לי תשכל מליון שעות בערך} יום טוב.. נדבר {מקווה} רותם

אתה היתחלת...

אבל עדיף זה מאשר לריב מי יותר טוב הביטלס או עברי[התשובה ידועה...] love you[לא יותר משאת רותם] ההיא עם הכינוי הלא ידידותי... זהבית

חחחח

זה ארוך מדי... באמת חשבתי להחליף בקרוב את הכינוי הוא כבר נימאס עלי וכמו שאמרת הוא לא הכי ידידותי... LOV YOU ההיא עם הכינוי הלא ידידותי [זה כבר לא מצחיק...]

למעלה