בנות יש לי פנטזיה להיות עם בחורה מי יודע מה עושים בקרש לזה?
א אריק לול New member 30/8/05 #3 פלפלת, את לסבית?נו באמת אני מאוכזב.מה אין לך איזה מר פלפל או משהו כזה?
ש שירלילילי האחת New member 30/8/05 #4 חחח מה אתה הופך כל אחת שרוצה להתנסות עם בחורה ללסבית? זה סבבה לנסות ותמצאי מישהי ויאללה לא צריך לחשוש לא הולך לא קרה כלום תהני..
חחח מה אתה הופך כל אחת שרוצה להתנסות עם בחורה ללסבית? זה סבבה לנסות ותמצאי מישהי ויאללה לא צריך לחשוש לא הולך לא קרה כלום תהני..
פ פלפלת של הצאט1 New member 31/8/05 #6 אני סטרייטית לחלוטיןןןןןן סטריטית עם נטיות חחחחחחחחח יודעת פלרגן לבחורות יפות ... ואוהבת להסתכל על משהו יפה ! אבל כעקרון אוהבת זיייןןןןןןןןןן ! ! !
אני סטרייטית לחלוטיןןןןןן סטריטית עם נטיות חחחחחחחחח יודעת פלרגן לבחורות יפות ... ואוהבת להסתכל על משהו יפה ! אבל כעקרון אוהבת זיייןןןןןןןןןן ! ! !
פ פלפלת של הצאט1 New member 31/8/05 #7 חחחח היה לי כבר נסיון עם בחורות אני ממש לא רוצה להתנסות ... קצת חוש הומור לא יזיק לכם !
ל ליסה117 New member 31/8/05 #12 |גאווזאת את........................ אם זאת מי שאני חושבת אז תתקשרי אליי..............
פ פלפלת של הצאט1 New member 1/9/05 #13 סינבאד אתה פאקינג מטומטם ! דחוף אצבע לעצמך בתחת יאא דיסלקט סוטה ! לעצמך בתחת .... לךךךך , לעצמךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך !
סינבאד אתה פאקינג מטומטם ! דחוף אצבע לעצמך בתחת יאא דיסלקט סוטה ! לעצמך בתחת .... לךךךך , לעצמךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך !
S sinbad69 New member 1/9/05 #14 פלפלת מה קרה אז את לא ברשימה מה את צריכה להיעלב זה לא אישי. את לא צריכה להיעלב.למה להיות קנאית?
S sinbad69 New member 1/9/05 #15 פלפלת היית מתה שהאצבע שלי תהיה בתחת שלך. אני מפחד ממחלות נשמה.חחחחחחחחח