בנות!!!!

תצ1

New member
בנות!!!!

אני אישית עכשיו בשיאן של חזרות לקראת המתכונת שלי מחר בהיסטוריה. אני יודעת שעוד כמוני יש פה הרבה, עם מתכונות , עם בגרויות. אז רק רציתי לאחך המון מהון מהון המון בהצלחה!!!! ואל תשכחו שאתן הכי הכי מעולות בעולם!!!!!
והנה תמונה להצלחה....

Sweet 6teen

New member
ווואיי!!! המון המון המון המון המון

המון המון המון בהצלחה לך ולכולן!!!!!!!!! לי יש מתכונת ביום ראשון (היסטוריה)! אז כנראה שנאי לא אהיה פה עד אז... מתה עלייכן! שוב בהצלחה!

תצ1

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחח

עם תמונה כזו איך לא תהיה??? תודה!! רוממת את רוחי!!!!!

נטלי007

New member
גם אני...../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

הוא ממש חמוד עם הפרצופים החמודים האלה...

noabloom

New member
תודה ובהצלחההההההההה

היום היתה לי מתכונת(אנחנו קוראים לזה מגן) בהיסטוריה וכל השבוע למדתי ואנשים בכלל לא הרגישו שכל כמה זמן אני נעלמת ובוע הבא יש לי בתמתטיקה ואני מפחדת להתבלבל עוד יותר עם כל הסיפורים כי אני לא יהיה פה הרבה...מישהי יכולה לקחת על עצמה את האחריות להיא לי את כל הפרקים שיצאו ממחר בשבוע הבא יום שלישי?בקשה? בקובץ וורד כמו שאני אוהבת?

תצ1

New member
יווו איך הייתה המתכונת????

לי יש מחר ואני לגמרי מתוסכלת!!!

noabloom

New member
היה סביר...

את הרוב ידעתי ודווקא את השאלות נושא לא ממש ידעתי שהם די הרבה נקודות... אבל לי יש בעיה בשינון חומר..בעיה רצינית...אבל זה בדוק אם לא לחוצים ורגועים אז זב הולך טוב יחסית

TrinMyQueen

New member
בהצלחה ענקיתת לכולן!! ../images/Emo168.gif

לניצן, לשירה, למעיין, לשי-ולכל מי שעוד יש לה מתכונות/בגרויות בזמן הקרוב ושכחתי- בהצלחה!! העיקר לא להילחץ ותיקחו איתכן שוקולד (אני מדברת כאילו עשיתי פעם מתכונת.. אני סה"כ בח'..חח) בקיצור בנות בהצלחה
מקווה שתבואו להעיר את הפורום כשכל התקופה של הלחץ תיגמר..

למעלה