בנות-

בנות-

מה קורה??? אצלי גרוע, אתמול, יום שישי בלילה בשעה 1 כמעט היה יום מותי... עברתי תאונת דרכים קשה. נסעתי עם חברות שלי במכונית והיה חתול בשביל לא לעלות עליו הנהגת סטתה מהכביש עלינו על פח זבל ונכנסנו בשתי מכונית. המכונית נמעכה לגמרי, לא נשאר מנה כלום.... ואנחנו במזל יצאנו בשלום מהתאונה הזו והכל בזכות החגורות הבטיחות... אם לא היינו חגורות עכשיו הייתה ההלוייה שלנו. עכשיו שכמעט ראיתי את המוות מולי נקודת המבט שלי השתנתה לגמרי לגבי החיים..... אז אצלי עבר יום שישי זוועתי וקצת נפצעתי... מה איתכן?? מה עשיתן אתמול???

מזל שנשארת בחיים....!

מה קרה לך? היית בבית חולים? מה עם החברות שלך? יוווו איזה מזל שאתם בסדר:) מסכנותתת לעבור תאונה זה סיוט אני לא מקנאה בכם!.. אני עברתי גם תאונה אבל למזלי לא קרה לי כלום..! וזה סיוטטטט!! אבל הכי חשוב שאתם בסדר:)

GlitterKitten

New member
אוי שרון!

מסכנה! אני מקווה שאת והחברות שלך בסדר איזה פחד
אני אדבר איתך כבר בפרטי... ולא עשיתי שום דבר מיוחד אתמול.

אל דאגה אני בסדר

אני ראיתי את המוות כבר מול העיניים....פשוט המכונית נהרסה לגמרי!! לא נשאר זכר שזה היה פעם מכונית נשבעת לכן לא יודעת איך ניצלתי... כל היום הייתי במיון כנראה שגם מחר אני אבלה בבית החולים אני לא יכולה להזיז את הגב והרגלים יש לי כאבי ראש ואת הסימן של החגורה על הצוראר עם מלא סריטות ונקודות אדומות...בקשר לחברות שלי אחת מהן קיבלה מכה חזרה בצואר ובראש, אחרת קילה מכה בכתף השלישית מכות ברגלים והנהגת מכות בכל הגוף כולה בצבע כחול.... תודה לאל לא קרה משהו חמור...

ששרררררררווווווננניייייייי!!!!!!!!!

את בסדר? נפצעת? אם קרה לך משהו אני מתה!!!! וגם אתן כל שאר הבנות אני מקוה שאתן פסדר!!!

קרןןןןןןןן

אני בסדר גמור קצת נפצעתי אבל יהיה בסדר- ואל תמותי לי כי אם את תמותי גם אני אמות!!!!

חחחחח..יווווווו איזה מסכנההה

הכל בגלל החתול:( העקר שגם אתם בסדר וגם החתול:) שרוניי אם קרה לך משהו חמוד אני לא יודעת מה אני יעשה! איזה מסכנננננננננההה!! מזלל שהיית חגורההההה!! יוווווווו

מתוקה

הכל בגלל החתול הכי קטעים שהחתול כבר היה מת פשוט לא רצינו לעלות עליו........ ודי אני בסדר ובערך מליון שנה לא דיברנו באי סי קיו.... לאן את נעלמת?????? התגעגעתי.... ביי בנתיים

כל עוד את לא מתה אז גם אני לא!!!!

לללללללוווווווווווובבבבבבב יייייווווווווווווו!!!!!!!! אני אוהבת את כל הבנות כאן מהפורום!!!! את,שירן,ליאת,לטם (למרות שעזבה אנחנו בקשר), ירדן..... ככככככככוווווווללללללןןןןןןןןןןןןן!!!!!

יוווו שרוןןןןןןן אני מקווה שהכל

בסדר...!!!!!!!! העיקר שיצאת כמעט בלי מכה חזקה!!! החלמה מהירה בכל זאת!!!!!!! גם לי קרה מקרה...שכמעט מכונית פגעה בי בדרך לבית הספר...אבל בשניה האחרונה...שמתי לב לזה שהמכונית עומדת מולי..וזזתי...! מזל!!!

יא קרועה אחת שירן!!!!!!

חח............ זה מזכיר לי כשחברה שלי ואני הלכנו במושבוהיינו בסוף העלייה הגדולה, ואז באה מכונית והיא פשוט המשיכה לדבר איתי כשהיא באמצע הכביש!!!!!! היא כמעט שלא שמה לב למוכנית!!! ואז כשהיא הסתכלה קדימה הנהג בדיוק צפר לה והיא נבהלה ונפלה (גילגול לאחור)!!!!! ואני לא יכולתי שלא להתפוצץ מצחוק!!!!! והנהג הסתכל עלייה במין מבט כזה ש:"מה קרה לך???? קולה צפירה.....!!!!!" הלכתי לעזור לה לקום!! ושנייה אחרי זה (בצד הכביש) נשפכחתי מצחוק ומרוב שנשפכתי מצחוק נפלתי והיא לא הבינה למה!!!!

מחזיקים לך אצבעות!!!!

לפחות אני...........!!!!!!! חחחחחחחח............ התחרפנתי היום תשאלו את ליאת אפילו!!!!!!

למעלה