בנות

בנות

סתיו רוני דנה מישהו ראיתי את הקומיקס אם לובה וזה היה ממש לא מצחיק דבר ראשון לובה לא אומרת פסדר היא אומרת 'סדר דבר שני היה כבר כזה מערכון אם ה"קופת אקספרסה" וברגע שאחת מכן אומרת נו נו לובה הייתה אמורה להגיד נו נו נו נו נו ו נונ יונונונו ו ולהגיד אחר כך בא מנהל עבודה אומר כמה לקחות באבאלובה באבאלובה אומרת אחד באבאלובה כי ההוא רוצה לוותר מוצר אחד והיא רוצה מבצע מפה סוף יום אין עבודה אין שפה קשה קשה!

Roniii

New member
טיפ טיפ?../images/Emo78.gif

רוצה אני עושה עלייך משלוחה? סתאאםם... האמת, לא הבנתי כל כך מה שכתבת... ותאמיני לי, הלובה הזאת זה סרט אימה בחיים
, עדיף שתישאר בטלוויזיה
...

מה שכתבתי זה

שלפני שתעשו קומיקס תתחילו לבדוק את העבודות ופרו חבל אני קייוווית שאחותך הצולעת תמות

i l i

New member
יערה?! פרו?!

למה לריב? יערה עברת לצד של ענת?!?!

p r u d e n s

New member
סתמי../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

חתיכת מטומטמת! לכי לגלוש בחרמון עם גופייה וחצאית מיני
וכדי להפשיר לכי קצת להישרף בגיהנום, זה מגיע לך. או שפשוט תעשי את הדבר הנכון ותעופי מהפורום, מקללת-תוקפנית-שאחר-כך-אומרת-שאני-התחלתי, את חתיכת שקרנית נצלנית אגואיסטית מגעילה מטומטמת עם פיגור שכלי!

p r u d e n s

New member
ושכחתי../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

את השפות הזרות! חיל פוטלוט. גו טו הל. איינה פויס. Jhill Puwtluwt. Go to hell. Ieena poiis.

i l i

New member
דיי לריב... זה לא לעניין.. חוצמזה

יש סופונה... קניותתת

p r u d e n s

New member
מצטערת.../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

אין לי אחות צולעת. אולי פשוט תלכי לקפוץ מצוק? זה לא חייב להיות אחד גבוה, רק משהו כמו מאתיים אלף רגל, בבקשה?

nina ni

New member
פרו אהובה../images/Emo29.gif../images/Emo54.gif

מה קור פה? אפילו ענת לא מצליחה להוציא ממך כל כך הרבה זעם בכל מקרה אני מתפקדת לצד שלך

ODana

New member
פרו, בכל מקרה../images/Emo23.gif

גם אני לצידך. אבל נראה לי שטיפטיפ לא התכוונה ממש לעצבן אותך, אולי סתם ככה להקניט. יש שולם?
וחוצמזה, כמו שכבר כתבתי - יש סופעונה בחנויות, אז למי יש זמן לריב???

p r u d e n s

New member
מה מה---מה?!../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

הבחורה הזאת קראה לי זונה! מספר פעמים!
אין מצב לשולם, המעצבנת הזאת צריכה להישרף בגיהנום
סופונה? איפה?
|מכור לקניות|

ODana

New member
טיפ../images/Emo182.gif טיפ../images/Emo182.gif

דווקא סתיו הריצה על לובה תחקיר משו מקצועי לגמרי. וגילינו שהיא אוכלת דג כבוש עם התה של הבוקר. פסיכית, לא?

למעלה