בנות?!

עדי1977

New member
עדיין מחכה ../images/Emo70.gif

ללא מחזור של חודש אוגוסט למרות אני בטוחה שזה לא החודש שלנו. מקווה בשביל כל אלה שעדיין מחכות שזה כן החודש שלהן. בהצלחה לכולן.

ו שתי

New member
לא בטוחה אם זה נחשב

כי בתחילת אוגוסט קיבלתי, והמחזור הבא אמור להיות ב4 בספטמבר, אבל אני מקווה החודש לטוב! (למרות שכבר יומיים כואבת לי הבטן התחתונה, כמו כאי מחזור וביוץ גם יחד, נראה לי שהגוף שלי עוד לא סגור על עצמו)

pinukit1

New member
אני לא יודעת אם זה נחשב

אני פעם ראשונה מנסה ומחכה לראות מה יקרה בתחילת ספטמבר... בינתיים כואב לי בבטן התחתונה ומין התכווצויות בישבן ואני לא יודעת אם זה אמיתי או פסיכוסומטי...

אני, אני וגם אני...

לא מחכה למחזור.....הלוואי שלא יגיע!! אני אמורה לקבל בסוף השבוע הזה ו.......אין לדעת מחזיקה אצבעות לכל הבנות שלא מחכות.

מיטלי23

New member
אני כל כך מקווה בשבילכן

אני כבר פיספסתי את אוגוסט, וזה אומר שהמכשפה הגיעה ביום חמישי האחרון. עם זאת אני מקווה ומחכה כבר לחודש הבא, ומאחלת לכולכן הצלחה כבר החודש. מקווה לשמוע מכן בשורות טובות.

מירב8

New member
אני עוד שבועיים (איזה רחוק...)

זה נחשב?
? מאוד מקווה שלא יגיע אני כ"כ מוכנה שאני מסוגלת להתפוצץ

נעמולה

New member
גמני במחכות

אמרו לי שהמחזור אמור להגיע בין 4 שבועות לשישה שבועות ועברו 4 וחצי שבועות וקשה לי לחכות עד תחילת ספטמבר כדי לדעת אם כן או לא, כי לא הקשבתי לרופא וניסינו כי אין לי סבלנות לחכות למחזור סדיר אחרי לידה מוקדמת ...

Galit29

New member
אצלי היא אמורה להגיע

ביום ד' הקרוב, אני ממש מחכה לה . כי מי שזוכרת אנחנו רצינו להתחיל החודש אבל בעלול היה בחול ואח"כ אני חזרתי היום בבוקר וכבר התחלתי להגיב על כל מיני דברים פה. אז החודש אנחנו נחשב את הביוץ (כרגע בלי בדיקת חום) רק לפי ימים, הרגשה של כאבים בטבור, ערכת הבדיקה והפרשת הביצה המפורסמת. אבל.... והנה האבל, בדר"כ לפני יש לי כמה ימים של דימום חלש ביותר זה אפילו לא דימום זה יותר כתמים חומים על תחתונית והחודש זה לא הופיע עדיין. בדר"כ אני ממש מדייקת בדברים האלו כל 25-27 יום ובחודשים האחרונים כל 25 יום בול על הבוקר. אז אני לא יודעת מה לעשות אבל אני אופטימית בצורה מבהילה וכל אבקת הריון פה בסביבה מדביקה על עצמי ושואפת.

למעלה