חחח או קיי.. יש לי כמה דברים להגיד
1. שייי אני מתה להיות כמוךךך מתה מתה מתההה את לא יודעת כבר כמה זמן אני מנסה לחקות אותך ולא הולך לייי אל תשאליייי
חחח.. 2. שני .. "מה שהיה קורה אם הייתי נשארת וממשיכה להגיב?" מה שקרה כבר קרה.. שומדבר יותר לא יקרה. אני חושבת שהוכחת את עצמך לכולם בכל הדיבורים המפגרים שלך 3. אני שמחה לדעת שלפחות את יודעת שאת ירדת לרמה נמוכה ... רק מה, את לא יודעת עד כמה נמוך ירדת.. 4. אני לא זוכרת שמישו פה שאל אותך את מי לאהוב או לשנוא 5. שי שמעת שהיא אמרה שאני אוהבת אותך ואת שונאת אותי
איך היא יכלה לעלות בדימיונה דבר נוראי שכזה?
אז.. אם שי שונאת אותי זה אומר לפי חוקי עולם הרוקנרול של סנטה שני שאני צריכה לשנוא את עצמי
כי שי שונאת אותי.... ואני צריכה לשנוא ולאהוב כל מה ששי שונאת ואוהבת... אוי.. אז מסתבר פתאום שזה לא נכון.. כמה מפתיע ... יש לי עוד הרבה מה להוסיף אבל חבל... שלא תעלבי או משו.. שכולם רואים את מה שאני כותבת דרך אגב.. אם היה כל כך מפריע לך שכל העולם (חח עלק כל העולם.. כולה פורום ראש העין..) רואה את ההודעות האלה, אז לא היית כותבת אותם מהתחלה.. או שאת קודם כל אומרת ואחר כך חושבת ?!.. כן זה נשמע יותר הגיוני ואופייני לך זהו שיהיה לך יום טוב וחיים טובים להית'