בנות :]

Im A PrInCeSs

New member
בנות :]

תהנו לכן בהמשך השיחה הקורעת הזאת אני עפה לישון יש אנשים סתם ******* בעולם הזה שהורידו לי את המצברוח תוך מאית וחצי :\ לילה

B lac K R os E

New member
מעתיקה... כדי שתראו כולכן...

ולאיזה נושא זה משתייך....*גם אני עפתי לישון..* בהתחלה היה סבבה יופי ירדתן עליי ממש אבל ממש לא נעלבתי אבל דיי זה נהיה כבר רציני ... ואתן ממש מסוגלות להגיד כאן דברים נוראיים.. ואני מכירה אתכן יותר מידי טוב.. אז כדאי שנפסיק את זה כאן... וחלאס זה באמת כבר נמאס... לא נעלבתי או משהו כזה אבל זה היה בכיון עוד קצת וזה כבר היה מאוד מעליב.. אז אני מפסיקה את זה לפני שמשהו קורה... וכאילו אביב.. את לא רוצה שירדו עליך אז אל תרדי על אחרים... ואלמוג ושי אל תלכו אחרי כל משפט שהיא מוציאה מהפה.. ועכשיו אני מדברת רציני... כאילו כבר הגעתן לרמות שלא לפורום.. לעזאזל זה פורום כל בנאדם בעולם הזה יכול להכנס לכאן ולקרוא כל מה שאנחנו אומרות... מילא זה היה רק לנו.. אבל.. ברצינות.. בואו נפסיק את זה כאן

שני שני שני שני ../images/Emo58.gif

את זאת שהתחלת פה עם דברים רצניים ואת יודעת את זה! ו... מתי בדיוק אני ואלמוג הלכנו אחרי מה שאביב אמרה? תחשבי טיפה לפני שאת מוציאה דברים מהפה (מממ מהידיים, כיאלו כותבת חחחחח
) בכל מקרה.. אלמוג הייתה ממממתתתתתה ליהיות כמוני |בעיטה|
יאללה לילה טוב ואל תשכחו הבית של אביב לא מספק מיטות לאנשים שלא אוהבים את הבת.

B lac K R os E

New member
שי זה לא נכון...

אם תעברי פה הודעה הודעה.. את תשימי לב שאני הגבתי.. זה נהיה כבר רציני יותר מידי... ואם לא הייתי מפסיקה עכשיו אני לא יודעת מה היה קורה ... ואני לא התחלתי עם הדברים הרציניים...(אומנם המשכתי אבל אתן התחלתן... אז להבא... נא לשים לב מתוקות..) וכן... רוב הפעמים אתן הלכתן כאן אחרי אביב... לצערי... וזה נתן לה את הלגיטימציה להמשיך... טוב אבל זה לא לפורום זה בהזדמנות שנדבר... לילה טוב......

רגע רגע אל תלכי

אני רוצה שתראי לי מתי אני הלכתי אחרי אביב ו.......... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לגיטימציה אהבתי.... עכשיו כולם חושבים שאת חכמה מאאאגניב לך.

B lac K R os E

New member
יש פה מלא הודעות ואין לי כוח

כי אני מתה מעייפות לקרוא אותן אחת אחת... רק דבר אחד... תאהבו את אביב גפן תשנאו את מטאליקה... וכל זה... אבל חלאס זה נמאס.. לא איכפת לי.. תשנאו אפילו איך שאני נראת ומתלבשת... אבל דייי כבר... ירדתם לרמות כל כך נמוכות..(ואני גם.. אני לא אומרת שאני לא..)

S h A b i T

New member
חחח או קיי.. יש לי כמה דברים להגיד

1. שייי אני מתה להיות כמוךךך מתה מתה מתההה את לא יודעת כבר כמה זמן אני מנסה לחקות אותך ולא הולך לייי אל תשאליייי
חחח.. 2. שני .. "מה שהיה קורה אם הייתי נשארת וממשיכה להגיב?" מה שקרה כבר קרה.. שומדבר יותר לא יקרה. אני חושבת שהוכחת את עצמך לכולם בכל הדיבורים המפגרים שלך 3. אני שמחה לדעת שלפחות את יודעת שאת ירדת לרמה נמוכה ... רק מה, את לא יודעת עד כמה נמוך ירדת.. 4. אני לא זוכרת שמישו פה שאל אותך את מי לאהוב או לשנוא 5. שי שמעת שהיא אמרה שאני אוהבת אותך ואת שונאת אותי
איך היא יכלה לעלות בדימיונה דבר נוראי שכזה?
אז.. אם שי שונאת אותי זה אומר לפי חוקי עולם הרוקנרול של סנטה שני שאני צריכה לשנוא את עצמי
כי שי שונאת אותי.... ואני צריכה לשנוא ולאהוב כל מה ששי שונאת ואוהבת... אוי.. אז מסתבר פתאום שזה לא נכון.. כמה מפתיע ... יש לי עוד הרבה מה להוסיף אבל חבל... שלא תעלבי או משו.. שכולם רואים את מה שאני כותבת דרך אגב.. אם היה כל כך מפריע לך שכל העולם (חח עלק כל העולם.. כולה פורום ראש העין..) רואה את ההודעות האלה, אז לא היית כותבת אותם מהתחלה.. או שאת קודם כל אומרת ואחר כך חושבת ?!.. כן זה נשמע יותר הגיוני ואופייני לך זהו שיהיה לך יום טוב וחיים טובים להית'

כן שני, כן, נכון, נכון ../images/Emo58.gif

ותראי איזה מגניב בדיוק בשבילך
אה.. כבר ראית את זה.. אוי לא שמתי לב טוב לא משנה אני משעשעת את עצמי פה אלמוג תודי שאני מצחיקה וכן אלמוג לד זפלין להקה שולטת ועוד אייייך שולטת!!!!!!! וד"א ג'אסט פור דה רקורד אני בכלל לא שונאת את מטאליקה אני דווקא מאוד מחבבת אותם

S h A b i T

New member
חחחח

אה מטאליקה?? כן כן גם אני מאוד מחבבת אותם פחחחחחחחחחחחחח שי את מצחיקה אין עליך בכל העולם אין רק אם אני יגלה מה עושה אותך לכזאת מושלמת אולי אני יצליח להיות גם כמוך מתישו

Devils Delusion

New member
וווואווווווווווווווווו

מה בדיוק הבעיה ללכת אחרי אביב??????????????????????????.. אביב גאון ועכשיו לאביב יש אממממ את הלגיטימציה להמשיך חחחח עככשיו נשמעתי כאילו אני יודעת מה זה לגיטימציה

S h A b i T

New member
חחחחחח

אביב לפי מה שהבנתי אני ילדה שמנסה לחקות גם אותך וגם את שי או שלא הבנתי נכון?? אבל שי בעצם מחקה אותך גם.. אז בסוף יוצא שכולם מחקים את אביב רוזנברג !!! ניצן גם את רוצה ? חחח..

Devils Delusion

New member
חחחחח יש לך פיצולון קטן

את שי בעיקר את גם אביב ואת אלמוג (החלק הרע שבתוכך)

לא לא לא../images/Emo58.gif

אני לא מחקה אף אחד בחיים לא. אבל לעומת זאת אני סוגדת לרוברט פלאנט.
ו.. גם לאביב גפן אבל זה כבר סיפור אחר בכל מקרה..... מי שלא הבין עד עכשיו אננייי אוווהבתתת אתתת רווברטט פללאננטט ואתת ג'יימי פייגג'' ואאת ג'ון בונהאםםםם ואת ג'וווןן פפפווללל ג'וונסס(לד זפלין) כן כן אני רוקיסטית. (
) אביב גפן המלך.

Devils Delusion

New member
האמת דיברתי אל אלמוג

והאמת השניה ההודעה הזאת שלך היתה ההודעה היחידה שלא זיהיתי אפילו שם אחד שהוזכר שיייי תבדקי אם יש לי שגיאה בחתימההה

ביב../images/Emo58.gif

in a city of angels there's an angel dressed in black what a freak, ha?????? דטס דה וואי איט שוד בי יומטוב

S h A b i T

New member
אלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

גם את פה ?? וואי השתלטות פורום מוחלטת

למעלה