למרות שאני לא בת.....גבר אידיאלי? צפייה ב-fight club יכולה לעזור לך למצוא שניים מהם....
S s a d e New member 20/5/03 #98 למרות שאני לא בת.....גבר אידיאלי? צפייה ב-fight club יכולה לעזור לך למצוא שניים מהם....
פ פ י ח ו ש י ת New member 20/5/03 #100 יאפ יאפ!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
פ פטל האחת והיחידה New member 20/5/03 #104 יש! טוב תקשיבו יום שישי הבא מתאים לכן לבוא לראות? (אחרי המתכונת שלי בלשון)
H Hypnotize New member 20/5/03 #105 אי אפשר לראות את השני לפי שראית את הראשון. הסרט הוא לא סתם אפקטים מדהימים.. חשוב נורא להבין אותו. אז תשכירי את הראשון, תראי, תביני ואח"כ תלכי לראות את השני.
אי אפשר לראות את השני לפי שראית את הראשון. הסרט הוא לא סתם אפקטים מדהימים.. חשוב נורא להבין אותו. אז תשכירי את הראשון, תראי, תביני ואח"כ תלכי לראות את השני.
פ פטל האחת והיחידה New member 20/5/03 #107 כמובן שלא! נעשה מרתון....פייט קלאב ואחרכך מאטריקס ואז נלך למאטריקס 2
ב במבה בהפרעה New member 20/5/03 #125 נמנמנמנמ ../images/Emo9.gif אני שישי הבא אחרי המגן בהיסטוריה.. ואני הולכת לעשות חיים!! אני נוסעת לידיד שלי שיש לו מומולדת ויהיה כיף.. והמווווון קנאה
נמנמנמנמ ../images/Emo9.gif אני שישי הבא אחרי המגן בהיסטוריה.. ואני הולכת לעשות חיים!! אני נוסעת לידיד שלי שיש לו מומולדת ויהיה כיף.. והמווווון קנאה