בנות

פליפ2

New member
בנות

מי שיכולה להעלות את הראיון של אליאב ודנית בידיעות אחרונות מוזמנת לעשות זאת או ציטוטים
אתמול ראיתי את הראיון שלהם בגיא פינס דנית הזאת אין לה תקנה. מרחמת על ההורים שלה

l86

New member
אני אתקצר לך

הם כבר 5 חודשים ביחד!
כלומר הם עבדו על כולנו כל הזמן הזה. אליאב מאשים את ההפקה בזה שהוא יצא מניאק וטוען שלא הראו בעריכה קטעים חיוביים שלו (שוכח שראינו אותו 24/7 ועדיין לא סבלנו אותו), מכחיש שהרביץ לחן טל, טוען שהאקסיות שהתלוננו עליו לעומרי חיון עושות את זה מתוך נקמנות כי הוא לא רצה לחזור אליהן, טוען שחוץ מנופר הוא אמר עוד עשרות שמות של בחורות והיא היחידה ששידרו, וכשהיא נכנסה הוא הרגיש "חובת הוכחה" להיות איתה, בגלל שהוא זה שהזמין אותה. כמובן גם עוקץ על הדרך את אלדד וטל, בלי שמות, אבל אפשר להבין בין השורות שהוא טוען שהם הוצגו כמלאכים לעומתו שהוצג רע, ושהכל חלק מהטלנובלה שההפקה ניסתה לבנות.

אנבל25

New member
אני מרגישה מרומה

במשך כל הזמן הזה שאני מגנה עליה מסתבר שהיא חזרה אליו ובכלל לא חושבת שהוא השפיל אותה??? כל הכתבה הזו מלאה בשקרים ועיוותים שכל מכור ממוצע ל"האח הגדול" יכול לראות, הם לא מדברים על זה שהם הכחישו את הזוגיות שלהם כי לאליאב הייתה חברה בחוץ, או על זה שהוא חזר אליה רק בגלל המסר מאבא שלו בחתונה......והיא שוכחת את כל מי שעזר לה ותמך בה בזמן שהיא שכבה בוכיה במיטה ומזכירה רק שהייתה לה שיחה עם הפסיכולוגית ועם אליאב(???). הם כאילו שוכחים שראו אותם כל הזמן בערוץ 26 אז הם לא יכולים להאשים את העריכה?

l86

New member
צודקת

אם כבר אז להיפך, העריכה ממש עשתה עימו חסד, לא הראתה את כל שיחות ההסתה שלו, את כל הפראנויות והטינופים על כל הבית. מה ששודר זה ממש קמצוץ מהאופי הפסיכופתי שלו. וכן, דנית ממש מראה כאן כפיות טובה כלפי כל מי שתמך בה בתוך הבית, לא מפתיע אותי לצערי כי זו לא פעם ראשונה.

אנבל25

New member
לגמרי

הרי ההפקה שמרה עליו אז היא לא הראתה את כל הדברים הקשים שלו, כי היא לא רצתה שהוא יודח להם והם יפספסו את הסיפור של העונה. הם השתדלו להציג אותו בתור סתם גבר מניאק שמשחק בשתי בחורות, לא הראו עד כמה הוא נורא באמת, וגם על זה הוא עוד מעז להתלונן??? והוא גם משקר לגבי נופר, הוא הזכיר אותה כבר בכתבה לפני שהוא נכנס בתור "אשת חלומותיו", והשם שלה חזר כמה פעמים אצלו בתוך הבית לפני שהיא נכנסה, עובדה שכשהיא נכנסה דנית מיד קישרה אותה לאליאב והבינה שהיא נכנסה בשבילו.

lol171

New member
מה שהכי נורא זה שדנית משתפת איתו פעולה כדי לטהר את שמו זה

לא אמיתי!!!

אנבל25

New member
נכון, זה מה שהכי כואב לי

לשקרים שלו ולהתבכיינות שלו על כל העולם שמוציא אותו רע כבר התרגלתי ולא ציפיתי ממנו אחרת, אבל למה היא משתפת איתו פעולה? היא פוגעת כאן קודם כל בעצמה.

אוקי גם לי בא לתקצר לכם

מין מצא את מינו:) כל מה שאמרתי עליה מתברר כנכון, בחורה כפוית טובה, עזבו כלפי הדיירים בבית, כלפי ההורים המסכנים שלה. כנראה שהיא דומה לו בול!!! ולכן היא לא רואה את המגרעות שלו. לא נורא הם יתחתנו והיא תתעורר עוד שנתיים שלוש לצידה גבר קירח סדיסט ואגואיסט, מאחלת לה מכל הלב בהצלחה. הנורא מכל זה לא הזוג ההזוי, זה עיתון ידיעות אחרונות שנותן במה לחרא הזה,.

l86

New member
אני לא מבינה את ההורים שלה ואת החברות שלה

למה הם לא עושים כלום ומפוצצים את הסיפור הזה? או שאולי הם מנסים והיא מתעקשת שהיא בסדר? או שהוא שוב מבודד אותה מהקרובים אליה? ממש תמוה מה שקורה שם. וידיעות אחרונות לא מפתיעים אותי, הם הרי מסוכסכים עם "קשת", אז הם תמיד אוהבים ללכלך על התוכניות שלה ואליאב נפל להם כפרי בשל כדי להוכיח כמה ההפקה של "האח הגדול" היא איומה והעריכה לא הוגנת.

lol171

New member
שיגיד תודה על העריכה שעשו לו היה הרבה יותר גרוע

פליפ2

New member
רק עכשיו אני יכולה להגיב

מין מצא את מינו מה שמוכיח שכל מה שמרטין אמרה לאלדד על דנית היא צדקה ואמרה לו שברגע שהוא יקיש על ההצבעות היא תחזור אליו. לנופר מגיע כל מה שהיא מקבלת מימנו היא ידע מיהו ועדיין נכנסה לקשר איתו בתוך הבית והמשיכה את המשחק גם מחוץ לבית. חבל לבזבז זמן בלדבר אליהם.

לא סלב

New member
אני לא מצדד בהם

אבל בסרטון בגיא פינס הם נראים ביחד מאד מאושרים וזה מה שחשוב.
דנית פורחת ותחשבו איך היא הייתה לפני שחזרה לאליאב. די אומללה
הסתובבה מדוכאת לבד .
מקוה שעכשיו הם ישכחו את עוינות העבר ולא יהפכו את אלדד למושא לקיטורים.

היא מאושרת כי.... היא ילדה תמימה ולהיות כנים לא הכי חכמה

ההורים שלה יודעים טוב מאוד מי הוא! בכדי לטהר את שמו הוא יפיל את כולם, הוא גם יתחתן איתה, והיא מצחקקת כמו מטומטמת. אין לה מושג קל שבקלים לאן היא נופלת.. כרגע היא ילדה מאוהבת בעתיד אישה מושפלת ומוכה... ימים יגידו, האיש אוהב רק את עצמו, רק להסתכל עליו ולהקיא כולו מלא תכשיטים , מתלבש כמו אישה , אם זה גבר אבוי לנו, יש לו ארון כמו לנשות חברה בפאריס.

למעלה