בנות

בנות

מה אתן עושות בתקופת מבחנים עם שידוכים? נפגשות או דוחות קצת את ההצעות לאחכ? או שבכלל מעדיפות לגשת להצעות כרגע ומקסימום מבחן ידחה למועד ב?

יש לך

זמן להכנס לפה ואין לך זמן להצעות?? אני לא דוחה הצעות... השם פשוט חוסך לי אותם בתקופה שכזו.. חח בהצלחה!!!!

אין לי זמן

אבל יש רגעים של דאיי צריך הפסקה ולצאת מהמתמטיקות לכמה דק לא שכאן זה המוצא אבל מידי פעם. [לכן לרוב אני מוצאת התפרקות אחרת..] וחמודה! מה את משווה בכלל?????????? להיפגש זה לבזבז ערב שלם! + לחשוב על העניין בישוב הדעת קיצ זה המווווווווווון זמן לא חבל??....

חח...

אין ספק שזה כיף להתפרק כאן מידי פעם/ טלפונים מהעבודה/ לקנות ירקות מהשוק.... והמוח התרענן...

חח נכון

חח צודקת באמת חבל לבזבז ערב שלם כשאפשר הספיק כל כך הרבה חומר... אין מה לעשות שיחכו.. מזל שלא ממש מענין כאן אז ההפסקות שלי הם רק לכמה דקות ולא יותר..

אוי איזו שאלה מכשילה...

אני מבחינה שכלית ממש ממש לא יעשה בשביל מדוייט מועד ב'... אבל... מבחינה רגשית אם יש לי משהו אני לא מצליחה לשמור את זה עד אחרי המבחנים... אז אחרי המבחן עצמו הולכים לפגישה חח כי במילא לא אפקטיבי ללמוד אותו יום למבחן אחר

חח

היה לי מצב בדיוק כזה כשהסתיימו הבירורים ורצו פגישה אז הצלחתי לומר שעד המבחן אני לא יכולה ובאותו יום של המבחן היתה פגישה. וברור שמועד ב אצלי גם לא בא בחשבון. יו נואו, למשוך את סיוט הלימוד לעוד חודשיים....לא עושה טוב.

למעלה