בנות

shani cohen1

New member
יאווו וב"שאלון" הזה שהיה בראש 1

אל זמר השנה וכול זה... הג'סטין ביבר הזה זכה!... וואאאטט דדההה פאאאאקקק?!?!?!?!!? איךךךך?!?!?!? למה?!?!?!?! איוווו ..... אני עדיין לא מאמינה שהוא ניצח את אדם.....!

Laply Love

New member
ג'סטין פיפר הוא זיין קטן !!

לא לישכוח את זה , חוצמיזה יש לו קול של עכברוש שנידרס .. אדם סקסי , זמר מדהים .. ו - סקסי :p בחרו בג'סטינה בגלל ש " היא מאוד פופלרית בישראל " .. וכל שאר העולם שונא אותה :) ו .. " אדםם הסקסיססססייייי " !!! 33 >>> שום ג'סטינה עם קול של עכברוש שנידרס , לא תנצח אותו !! וסתם כדיי שתריירו D : תמונה של טומי .. הוא גם סקסי !! ♥

צודקת!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מאמינה שאנשים מצביעים לג'סטין !!!!!!! הוא אולי חתיך בעייני הילדות הקטנות אבל אין לו קול יפה בכלל!!אז פאק איך הוא נבחר בכלל לזמר השנה????????????.מלא זמרת השנה.............חחחחחחחחחח אגב התמונה הזאת של טומי הפכה לרקע שלי בפלאפון וכול הבנות בכיתה שואלות אותי מי זאת מי זאת מה באמת לא רואים שזה בן?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה כייף לכם לפחות במעריב לנוער

מפרסמים מידע עילו אני שולחת מליון מכתבים לראש 1 שיכתבו על אדם ועל סיבוב ההופעות שלו על יצוג הקהילה הגאה משו ...כלום כלום החארות האלו לא כותבים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nini18

New member
מה קרה? ../images/Emo201.gif וזה תמיד המקום לומר הכל../images/Emo24.gif

SLEPPY

New member
זה פשוט

תקופה כל כך עמוסה רגשית וכל כך כל כך כל כך מעיקה ומשום מה עכשיו קצת קשה לי להתמודד.. וסתם, רציתי פשוט לומר את זה למישהו .

nini18

New member
אני לא יודעת בדיוק מה לומר כי אני לא יודעת

על מה מדובר. אני רק יכולה לנסות ולומר שתחשבי שזו רק תקופה קשה וכל תקופה כזו עוברת. ומותר גם להתפרק לפעמיים. בכל מקרה אנחנו פה בשבילך כשתצטרכי אותנו וגם כשלא
שולחת לך מיליון חיבוקים ונישוקים וחיזוקים

shani cohen1

New member
מסכימה איתך... כול תקופה קשה עוברת בסוף...

אני בטוחה שתיהיה בסדר, וברור שמותר לך גם להיתפרק לפעמים, אבל הכול יהיה טוב בקרוב מאוד ... וגם חיבוקייייייייייייייי
חחחחחח....
אניוואי אנחנו פה וכמו שניני אמרה " גם כשתצטרכי אותנו וגם כשלא"...

היי חמודה ../images/Emo24.gif

אני בטח אומרת לך דברים שאת כבר יודעת, ובכל זאת אומר אותם שוב לזכור שיש תמיד עליות ומורדות לזכור שבאחרים אי אפשר לשלוט אבל בעצמינו כן, ואנחנו יכולים להיות טובים לעצמינו ולא רק ביקורתיים ושליליים לזכור ששופינג ת-מ-י-ד עוזר. ולא אין שום יוצאי דופן לכלל הזה כשמדובר במועקות. ושאנשים פה תמיד ישמחו לשמוע ולהיות פה בשבילך ואם יש חברים לא וירטואלים זה כמובן עדיף. בברכת תרגישי טוב יותר, נגה

../images/Emo24.gifגם ממני ואחרי מה שנאמר פה,כל מילה

מיותרת....והאני מאמין שלי"שמאחורי כל דלת שנסגרת,יש דלת שנפתחת"

SLEPPY

New member
המון המון המון המון

תודה.. לפעמים זה עוזר העידודים האלה.. החברים שלי מקסימים אבל אני פשוט לא אוהבת סתם להדאיג.. יהיה טוב.. בעז"ה יהיה טוב.. סתם תקופה..

mokasosex

New member
../images/Emo24.gif תקראי את שירשור הפאדיחות

זה יצחיק אותך קצת
וכל מה שקורה לטובה, באמת

למעלה