בנות

mokasosex

New member
חחחחח זה נגיד עוד לא קרה לי ><"

ולא הוא מקסיםםם
היום הוא ניסה לפתח איתי שיחה, כי הוא הרגיש לא נעים וזה היה ממש מביך!

אוקיי הנה שלי ../images/Emo6.gif

והפדיחה הזאת קרתה לי דווקא ביום הראשון של הלימודים!!!!!!!!!!!!!! חחח בבוקר של תחילת השנה כולנו הגענו לביית ספר חיבוקים וכול השטויות האלו ואז המורות התחילו להוציא את כול התלמדים לבחוץ בשביל הטקס עכשו היה חום אימים בחוץ ואני וחברה שלי החלטנו שאנחנו לא יוצאות ויהיה מה !!חחח קיצור ישבנו במסדרון הקריר ופתאום מגיעה איזה מורה אחת ומתחילה ליצרוח ולצעוק ''כולם לצאת לטקס'' (למרות שלא היה אף אחד בשיכבה חוץ מימני וממנה אבל המורה לא ראתה אותנו) אז בשביל שהמורה לא תראה אותנו נכנסו לשירותים וחיכנו שהיא תעבור אבל...היא החליטה להיכנס לשירותים ולבדוק גם שם חח אז וחברה שלי נכנסו לאותו תא ועלינו על האסלה (שלא יראו את הרגליים ... חכינו כמה דקות ובאנו לצאת אבל אחר כך חבורה של ילדים מכיתה ח החליטו להיכנס לשירותים ולהתחבא גם ...עכשו אני וחברה שלי מתפקעות מצחוק בשקט ומחכות שהם יצאו והם לא יוצאים!!!!!!!!! ואם זה לא מספיק ...חחח הבנים שם התחילו לפתוח וליטרוק את הדלתות של התאים האחרים ועל התא שלנו לא היה מנעול והצטרכנו להחזיק את הדלת לבד..חחחחחח אני כולי בפאניקה שהם יפתחו את הדלת ויראו את שנייינו על האסלה עומדות .....אמלה אני בחיים לא ישכח את הרגע הזה כמעט לא עשיתי פיפי מרוב צחוק ...אחר כך כשהבנים יצאו הבנות עדיין נשארו שם ודיברו ודיברו ... ואני וחברה שלי מתפקעות מצחוק (כמובן בלי קול )פתאום הצילצול הגואל הגיע!!! וכבר חשבנו שהם סוף סוף יצאו אבל לא ...חחח הגיעו עוד ילדים ..מה אתן הייתן עושות ????
החלטנו שהיא קודם תיצא ואחר כך אני ... בקיצור כשהיא יצאה איך הבנות נבהלו !!!!!!11 אמלה !!!חחחחחחחחחחחחחחחחחח חברה שלי פשוט ברחה משם חחחח למזלי אחר כך הבנות יצאו ...ואחר כך אני יצאתי.... זאת הייתה הפדיחה הכי הכי הכי הכי גדולה ומפגרת של החיים שלי טוב בננות מקווה שלמדתן לקח -לא להכנס לשירותים עם בת

HadarMahluf

New member
אני לא יודעת אם זה הדבר הכי מביך שקרה לי,אבל

זאת הפדיחה האחרונה שהייתה לי ביום כיפור האחרון,לקראת סופו הלכתי לי בבית כנסת ופתאום בום! נפלתי לתוך ביוב אשכרה בא-מצע הבית כנסת מול כול העולם,ועד שיצאתי משם אני קולטת שהרגל שלי מטפטפת סימנים של דם >< היה מצחיק

sivan1996

New member
אני בטוחה שישלי יותר פאדיחות םה מכולם ביחד XD

אבל אני םשוט לא זוכרת........ אז....... לפני שבוע בערך בהפסקה, ילד מהכיתה לקח לי את הכובע! אז רדפתי אחריו במזדרון..... ודפקתי תחליקה של החיים שלי ><" וכל שכבת י"א התחילה לצחוק עליי -.- ותאמיני לי, שאם הזין הזה סינן אותך, זה רק כדי שישאר יותר ממך בשבילי D:

Laply Love

New member
הייתה לי תקרית לא מביכה , מצחיקה : P

ישלנו מיפקדים בבצפר , אבל קצת בתחילת השנה , ניראלי באוקטובר .. לא היה לי כווח ללכת למיסדר , אז אני בסבבה שלי נישארת בכיתה , אח"כ הילדים שהיו איתי בכיתה צורחים " אלה באה , אלה באה " ( המורה לתנ"כ שלנו . ) אז כולם רצים להיתחבא , אני .. מוח גדוול D : מיתחבאת בשירותים , למזלי המורה לא ניכנסה , אבל חלק מהבנים בכיתה שהייו איתי ועם חברות שלי בכיתה , ניכנסים גם הם לשירותים .. כי " שירותי הבנים מלאים " ><" אוחחח ' זה היה מצחיק , עד עכשיו אני צוחקת מיזה : - ) ( שוב תמונה של אדם וטומי , סתם לכייף ; D )

SLEPPY

New member
בנות

אני יודעת שזה לא המקום אבל אני חייבת לפחות לומר למישהו- רע לי ! ממש ממש רע לי.. אני מרגישה שאני עוד שנייה קורסת. . .

sivan1996

New member
דברים לא ממש זזים פה, אז סתם שתדעו

שכתבו על אדם במעריב לנוער שבהופעה שלו הוא התחיל לדבר על הקהילה הגאה, ושצריך לקבל את כולם. ואם מישהו אומר לכם לא, אז שילך להזדיין. ושמו תמונה סקסית במיוחד P:

למעלה