בנות ..

פיצ 50

New member
בנות ..

למשהי יצא לקבוע תור בזמן האחרון למרפאת אנדו בתה"ש??? אני מריחה את חזרתי ארצה..חושבת שאם יש תורים ארוכים אולי כדאי לצלצל מחר לקבוע?? משהי יודעת אם המרפאה יצאה לחופש?? אני חייבת תור..... הרומן עם השתן ממשיך אבל לא בכיוון החיובי, אני ממש מתוסכלת, הולכת יזום אבל גם מאוד קר כאן וזה לא תורם לשלפוחית שגם ככה רגיזה....(סוג של מעי
) מעט כאבים בצד שמאל חדים ומעצבנים , סוג של תזכורת למצב... בקיצור רוצה לספר לכן בפעם הבאה דברים שמחים אז אני הולכת לשוחח עם הגוף שלי.....

פיצי ../images/Emo24.gif

לא יזיק להתקשר ולדאוג שסאלי ה
תקבע לך מיד איך שאת חוזרת תור ועל הדרך תוודאי שהם לא בחופש
תרגישי טוב ואולי אם תצעקי על השלפוחית המרוקאית (= רגיזה) היא תיבהל ותחזור לעצמה? תרגישי טוב בובה

פז08

New member
יקירתי, קבלי ../images/Emo24.gif

ממליצה תמיד לקבוע מראש!! במיוחד שעכשיו קיץ ו.... כן, הרופאים נמצאים לסירוגין בחופש. לא יודעת אם המרפאה כולה יוצאת לחופש, אבל לגבי חלק מן הרופאים יודעת שהם לסירוגין בחופש ואז בוודאי שמקבלים פחות בנות באותו היום. מצד שני גם הבנות בחופש ואז אולי התורים לא כל כך ארוכים........ אני בהחלט הייתי לוקחת את הגוף לשיחת מוטיבציה!! ולגבי השלפוחית, יש לי מספר עצות בשבילך (קרוב לוודאי שכשתלכי לאורולוג, גם הוא יבקש ממך לעקוב....): תנהלי יומן - נשמע הזוי, אבל עוזר..... כמה פעמים ביום את נותנת שתן? באיזה שעות? כשתחזרי לארץ, תנסי להשיג כלי מדידה ולמדוד מספר פעמים כמות שתן על מנת שיהיה לך מושג כמה שתן את נותנת..... תנסי לשים לב- מה מגביר דחיפות /תכיפות הליכה להתפנות? מאוד חשוב שתרשמי כמויות מדוייקות של שתיה. על מנת לדעת האם מה שנכנס / יוצא שווה בכמותו. מה את שותה? אולי את שותה משקאות משתנים? (קפה, קולה) האם תופעה של בריחת שתן מופיעה בזמן מאמץ? התעטשות? צחוק? מיותר לציין, שאת לא צריכה לענות על השאלות האלו בפורום.........
אבל זה באמת חשוב שתעשי מעקב - לעצמך. זה יכול אולי לכוון אותך לבעיה....... גם אני התבקשתי בעבר לנהל יומן דומה, אבל התעצלתי.... אולי במקום לתת עצות לאחרים אנסה לעזור גם לעצמי....
טוב, אני הולכת לנוח אחרי שלמדתי שעות נוספות בלילה...... מקווה שתחושי טוב יותר, פז

פיצ 50

New member
תודה פזוש......

אני אכן אנהל יומן מסודר...ככה אדע יותר זה בטוח. כבר הייתי אצל אורולוג שחושש ממוקד של אנדו על השלפוחית הפנה אותי לציסטוסקופיה שכמובן טרם עשיתי,וטרם בררתי איפה עושים (אני רק יודעת שעושים זאת בבי"ח לא מעבר) ב US גניקולוגי שהרופא שלי עשה לי תחת כאבים הייתה לי שלפוחית מוגדלת ממש ענקים למרות ששתי דקות קודם לאולטרסאונד הייתי בשירותים ככה שהרומן הזה נמשך כבר חצי שנה, אך כמו שאמרתי מחמיר לו... מה איתך? לומדת ל....???? לפעמים נדמה לי שאם אלך ללמוד תואר שני הראש שלי יהיה יותר עסוק ואולי ככה פחות אחשוב על האנדו'??? בהצלחה יקירתי..

galim29

New member
למה לא שלפוחית פולניה?

יעני נודניקית
אכן שווה לך לדבר עם סאלי ולקבוע תור ובשאר הזמן ליהנות כמה שיכולה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את גדולה
לא חשבתי על זה, כל אחד כותב ממקורותיו לא?

למעלה