בנות...

בנות...

קרה לכן שכתבתן מכתב לחבר? לא מכתב כזה שתמסרו לו ביד... אלא מכתב כזה באמת לשפוך הכל, לטוב או לרע. אני מצטרפת לסינגליות של הפורום
והחיוך הזה לא ממש אמיתי... יום שבת דיברתנו, והכל הרגיש כאילו זה באמת נגמר הפעם. הוא אמר לי "קחי דברים בקלות מאמי", אבל איך לוקחים משהו בקלות אחרי שכבר מתחילים לפתח רגשות? ולהתאהב. אמרתי שלוקחים בקלות דברים שהם שמובנים מאליו. וכנראה שזה מה שהייתי בשבילו. כי כבר שבוע שלם שלא דיברנו. כתבתי לו מכתב, ואני מעוניינת לשתף. (מאוד ארוך, קצת מדכא, אבל נראה לי שבנות יזדהו) דווקא כשרע, כל המוזה יוצאת החוצה...
כואב כשאת נוגעת, אמרת ונגעת. אתה צריך שאני ארפה, אני יודעת. רואה את האופציה להתנתק כברירת מחדל, ובנשימה אחת, וכל הקושי הכרוך בה, אני שואפת אוויר לריאות ופולטת אותו באנחת כאב קלה שמפלחת את הרוגע שלנו. את השלווה. אתה נורא מעצבן אותי ליאור וקשה לי להבין אותך. רוצה זמן ומרחב. אני ועוד רבים יעידו ויקראו לכושי בשמו: ספייס. מה יהיה ליאור? יום וליל של שיחות נפש ארוכות ומתוקות, אולי איזה שתיי דקות חטופות ב-3 בלילה לחרמנות הדדית, עוד 7 דקות בצהריים, כשתתעורר, רק לשאול לשלומך, לדעת שהכל בסדר ושחזרת חיי בריא ושלם מהפעילות. איפה הלילות המשותפים שלנו בהם התעקשת שאני אחבק ואצמד אליך מאחור, "אני מרגיש מוגן" תירצת. אין לי כוח ליאור, אין לי. הבלבול שלך לא מפיח בי תקוות להמשך, נמאס לי להיות טובה ומתחשבת. איפה הצרכים שלי? הצורך שלי בך קיים עוד לפני שנפגשנו, כאילו חיכיתי רק לך. מעצבנת אותי העובדה שאולי הנתק כלל לא מפריע לך, שרק אני מחוברת לנייד 24 שעות ביממה, ישנה איתו מתחת לכרית ולא מצליחה להרדם, חוזרת על ההודעות שלך ותוהה, מה גרם לך להעלם בצורה כזו, שלא סתם אמרת שאני מדהימה, שלא סתם אני גורמת לך להרגיש חיי, שלא סתם אתה מת לקרוע ממני את הבגדים, שלא סתם אתה אומר שאתה מתגעגע. בא לי למחוק את הכל ולא להשאיר זיכרון אחד מתוק ממך, כי זה רק יכאיב. אני בוחרת שלא. אתה מתרחק לי ונופל בחוסר וודאות של עצמך, סוחף אותי אחריך. אתה מרגיש, אני יודעת שאתה מרגיש. מה אתה חושב לעצמך ליאור? שרק אתה מפחד פחד מוות מהתחושה העצומה הזו שממלאת את החלל הריק שלנו בלב? אני כולי רועדת והמומה מהעוצמה של התחושות האלה, ובניגוד אליך, אני לא בורחת. כבר ארבעה ימים שהשקט ביננו עולה על גדותיו, מציף אותי בכאב עמום כזה וחוסר וודאות נסתר. כל קיר כבר ידע יום אחר, כל קיר בחדר שמע ייבוב זהה לקודמו, וכולם חברו יחד לשתיקה שלא הולמת את דמותך. אמרת שאתה יודע שקשה, מתחנן להבנה, חוזר ואומר שאני חשובה ומיוחדת. אם אני הכי טובה שרק יכולת לבקש ולייחל לגבר מדהים שכמותך, אז למה? למה אתה מרפה ומתנתק, למה רוצה זמן לעשות חושבים לבד, אם כולם יודעים שאני האחת בשבילך, שמעולם לא הרגשת בנוח כל כך בחברה של מישהי עד שפגשת בי, שאיתי אתה עושה אהבה ולא מזיין, שבלילה אתה ישן חבוק בין זרועותיי ומרגיש בטוח, שאני אשת שיחה מעולה וחכמה, שאני אינטליגנטית ומתוקה, ובכלל יפה... אז מה עוד יכולת לבקש? רע לי, התקרה הלבנה מסרבת לשתף פעולה, התמיכה הדוממת שלה רק מרעישה לי בראש כאומרת לי להפסיק לבהות בה מבעד לדמעות. אתה לא בריא לי, אני יודעת, ולא מסוגלת לקחת את הרגליים, לקום, וללכת. הראש שלי היה בריא כשהוא נכנס למיטה שלך, לא ידעתי שהיא עדיין חולה עם פצעים שעוד לא הגלידו. "לעדן באהבה, מליאור". אני קוראת את הטוש האדום שצייר את התחושות הקטנות שלך, מיד ידעתי שברגע שאכניס את הדיסק למערכת, אני אשקע באינסוף זכרונות מסופ"שים מהלולים בחברתך, בחיקך, כגוף אחד. זכרונות שלנו. אני יודעת שכשאשמע את את שלמה ארצי, אני אזכור את הבוקר, שמש מעיקה שחודרת מבעד לחלון ותריסים שלא מבצעים את עבודתם, אני אזכור את הגב שלך ואת סימני השינה שחרוטים עליו, אני אזכור את היד שלך שמחפשת אצבעות נשיות לאחוז בהן, ואיך שתוביל אותן מסביבך כאומר "חבקי אותי", ואני נצמדת. אנחנו לא אנשים של בוקר, ומיד נזכרת איך אתה מכסה אותי בפוך בזמן שאתה נעלם לשירותים, חוזר חמוש במברשת שיניים ובוקסר נקי וחדש "יאללה עדן, קומי" אתה מחייך חיוך של קצף לבן ואני תוחבת את האף בתוך השמיכה. אני יודעת שכשאשמע את "אהוב יקר" של רונית שחר, אני אזכר בגיטרה ובכובע צמר, אני אזכור אותך יושב על מיטה מסודרת כל כך, את קולך העמוק שמגיע לטונים נמוכים מאוד שרק מאיצים את הרצון שלי בך והכמיהה שלי כלפיך, אני אזכור איך תניח אותה לצד המיטה ותבוא לחבק אותי. אני אזכור ספה ירוקה ובוקסר שחור, אני אזכור את עצמי פותרת סודקו לצד כוס קפה של בוקר וצלילי גיטרה מאופקת. אתה שר מדהים. כשהדיסק יסתיים, אני יודעת שאני אזכר בשקט של הלילה, ששנינו נשכב על הגב, היד שלך מלטפת את כל גופי ואני מרגישה איך אתה מסתכל עלי בחושך, ושבא לך לרגע לא לחשוב על כלום ולהגיד (כקורא את המחשבות שלי) "לעזאזל איתך, אני נכנס". אני אזכר בשפתיך שיניחו ברכות נשיקות מדהימות וחושניות, שירטיבו ויצמררו. לרגע קטן תצמיד אותי אליך, ותרפה. שונאת שאתה מתגרה בי. אני זוכרת שאחרי שבועיים נפגשנו, נסעתי אליך ברכבת, מעוטרת בשמלה סגולה חדשה וזוג מגפיים שחורים. שבועיים שלא התראנו, מה לעשות... צבא זה צבא, ואתה נאלצת לסגור שבת נוספת. עוד סופש בלעדיך. בדרך אני משחזרת שיחות נעימות שנחרטו לי בזיכרון ומחייכת, אני רוצה לראות אותך כבר, לקפוץ עליך עם השמלה ולגרום לה להתנופף מעליי באוויר, אני מדמיינת לעצמי איך יראה המגע שלך עכשיו על גופי, איפה תנשק ותחוש, איזה סרט נראה היום ולאן נצא, מה תנגן לי ומה תשיר. שוב אני נכנסת לחדר המוכר, אתה בפוזה הצפוייה שלך, תמיד תיהיה ישוב על המיטה והגיטרה חבוקה בין זרועותיך, האישה השנייה שלך, שמשום מה אני כל כך אוהבת. "קראי לי רומנטיקן...."אתה מחייך והגומות שלך כל כך עושות לי את זה, "אבל החלפתי סדינים", אתה פורש את הפוך בגאווה ואנחנו נופלים עליו, שוקעים בכמיהה ותשוקה, מחוברים ולא רוצים להפרד. אני כל כך נמשכת אליך. מעולם לא הרגשתי ככה. התעוררות לבד בבוקר בבוקר הופכת לחוויה שמגרה את הגעגוע, גורמת להאחז בזכרונות קטנים ודפוקים כל כך שמעלים חיוך של סתומה על הפרצוף. מי שיראה אותי מחייכת יאמר מיד איזו שוטה. אני שוטה ומאוהבת, אבל יותר מהכל, אני כואבת. ...

מאורי6

New member
קצת מדכא?!??!

את כותבת מדהים ועברו בי כאלה צמרמורות... איך הגעגועים הם תמיד לדברים הקטנים והמתוקים האלה... הקפה של הבוקר לידו... היציאות הכי מפגרות שלו... הדברים הכי קטנים וטיפשיים גורמים לך לכזה כאב לב\= אני מניחה שאני יכולה להגיד "מגיע לך יותר" או "בסוף יהיה טוב.. אם לא טוב זה לא הסוף" אבל גם לי אין מצב רוח לזה בשיט..! אז.. את כותבת מדהים!

שמחה שצימררתי ../images/Emo13.gif

הקלישאות המוכרות והידועות מעולם לא נראו מיותרות כל כך. אבל מה לעשות, לפעמים צריך להאחז באחת מהן ולהאמין בה בלב הכי תמים שיש. ותודה על המחמאה :)

McBlack

New member
אני חייבת להודות...

יש לי דמעות בעיניים עכשיו. הכתיבה שלך פשוט מדהימה ואני מקווה שאת מודעת לזה - אני ביקורתית בטירוף אבל את השארת אותי בלי מילים. קשה לראות מה הייתה הבעייה פה, אני חייבת להודות, לא ברור איך בין כל האהבה והתשוקה הגעתם למצב כזה... את יודעת? (סתם תוהה, את לא חייבת לשתף) לא ברור גם אם זה וודאי או שזאת תוצאה של הסקת מסקנות נמהרת.

יא ../images/Emo9.gif

סליחה שגרמתי לך לבכות :) לא מדובר בהסקת מסקנות, וכבר לא חוסר וודאות. אני יודעת מה הסיפור שלו, ופשוט לא חשבתי שזה יגמר כל כך מהר. זה היה עם כל הניצוצות והפרפרים. מעולם לא הרגשתי ככה עם מישהו... הוא צריך לבד עכשיו. אני תוהה אם הוא יתקשר אלי מתישהו. כשרק הכרנו היתה לו מישהי (לא ידעתי), ידענו שעם המבטים שלנו יש שם משהו שלא צריך להתעלם ממנו... דיברנו בטלפון הרבה, קיבלתי SMS הכי מתוקים שיש ממנו, והוא הכי הרבה שהוא בעניין. ואז יום אחד פשוט הפסיק לענות לטלפונים. לא ידעתי למה. מחקתי את המספר שלו ופשוט המשכתי הלאה, עם תחושת החמצה כזו... חודשיים אחר כך הוא התקשר כמו גדול ואמר שהוא פנוי ריגשית למישהי חדשה (אחרי שסיים את הקשר עם החברה... היו כמעט שנה יחד). ועכשיו פתאום הוא בא עם הצהרות כאלו ואחרות. הוא לא יכול שתיהיה לו חברה. אז מה הייתי?! בזבוז זמן?? בשביל שהוא ידע בדיוק אם הוא מוכן או לא?? אמנם סה"כ היינו יחד חודשיים... אבל הספיק לי רק לראות אותו בשביל להתאהב. וזהו בגדול :)

אני איתך..

חחח אני יושבת פה כמו מפגרת עם דמעות בעיניים ולא מצליחה לכתוב את מה שאני חושבת אז החלטתי להדבק לתגובה שהכי הזדהתי איתה. וחוץ מזה לא ממש הבנתי איך הסקת שזה נגמר באמת ולא סתם תקופה. זה נשמע לי שהקשר שלכם היה מדהים ומיוחד ואני לא בטוחה שהדברים סגורים ביניכם ולמרות שכתבת שאת לא רוצה לדוש בזה לדעתי כדאי לחכות כמה ימים עד שהכל ירגע ולדבר. כי כל העניין שלכם נשמע לי ממש לא סגור וחבל להשאיר את זה ככה.

P i x i e s

New member
אני כל כך מבינה אותך...

כל מילה שכתבת הרגשתי כאילו כתבתי בעצמי. הזכרונות המדהימים והגעגועים לנשיקות בכל הגוף... כ"כ אני. אין לי עצה טובה להגיד כי אני עוברת את אותו הדבר, אז רק שתדעי שאני כאן לשמוע הכל אם את רוצה, ושאת כותבת מקסים

../images/Emo24.gif

תודה רבה! משהו בי לא כל כך רוצה לשמוח בנות מזדהות איתי, כי זו הרגשה חרא בתאכלס. מנחם לדעת שיש עוד בנות באותה סירה :)

Ray512

New member
הו וואו

את כותבת פשוט... מדהים. מדהים מדהים מדהים. העברת בי צמרמורת. בדיוק אתמול חשבתי על כמה זה בטח קשה, אחריי שנפרדים, להיזכר בכל הדברים הקטנים שגורמים לך כל כך להתגעגע לאותו בנאדם. מצטרפת למאיה בתהיה איך הגעתם למצב כזה.

זה העלה בי תחושה של מחנק בגרון...

אם רק הייתי נותנת לעצמי, כבר הייתי בוכה :/ אבל אני לא נותנת לעצמי, בכיתי מספיק בשבוע האחרון... בכל מקרה, כמו שמאיה אמרה - זה באמת לא ברור איך אהבה כזאת לא הצליחה להחזיק את הקשר.. יהיה טוב.

OgaliO

New member
../images/Emo2.gif אין לי מילים.

בד"כ אני שונאת לקרוא דברים כלכך ארוכים, אבל באמת שגרמת לי להתחבר ולקרוא את הכל. כואב לי שכואב לך, אבל יפה שאת מצליחה להוציא את זה בכתיבה, ולא שומרת בבטן את כל התחושות האלה.. אמרת שהייתם חודשיים יחד, ונראה שהעברתם ביחד כלכך הרבה.. מכתב מדהים ומרגש. ואת יותר.

Clueless Maiden

New member
וואו

את באמת כותבת כל כך יפה. אני אשכרה בוכה עכשיו. זה כל כך עצוב כשנפרדים... תיהי חזקה. אני באמת מאמינה שבסופו של דבר, איכשהו, הכל מסתדר לטובה.

BaaaaaRi

New member
אני מסכימה עם כל הבנות..

את כותבת מדהים...
אני רק יכולה להגיד לך שזה מוזר=/.. בסוף יהיה טוב.. גם אם זה נשמע כמו עוד קלישאה... כי בסופו של דבר תמיד טוב בסוף # 3>

תודה לכן בנות ../images/Emo24.gif

איזה כיף לקרוא את התגובות. בסיפור המלא אין לי כוח להתרכז.. מה גם שזה כבר נגמר, אז אין טעם לדוש ולחפור בזה. סתם מעיק
ראש מורם, ומבט קדימה! אתן מקסימות!

למעלה