red butterfly
New member
בנות 
אני יודעת שרובכן לא מכירות אותי ממש כי אני לא מהפעילות בפורום... אבל אני כן קוראת המון ולומדת איך להחזיק מעמד בקשר ה"צבאי". ההתחלה הייתה לי ממש קשה, אני חושבת שעדיין לא לגמרי השלמתי עם זה שהוא בצבא (כבר חודשיים וחצי), אבל עכשיו הרבה יותר קל לי ואני חייבת להגיד שהרבה מזה זה בזכותכן. אז קודם כל תודה, אתן עושות עבודה נפלאה
בכל מקרה, מחרתיים אני מצטרפת למערכת הזאת שנקראת צה"ל, בתקווה להבין איך העניינים שם עובדים (טוב נו, אני מוותרת מראש...). אני מניחה שעכשיו גם יהיה לי יותר קל להשלים עם זה שהוא בצבא כי סוף סוף יהיה לי משהו שיעסיק אותי, וגם אולי אני אצליח להבין מה עובר עליו כשהוא רחוק מהבית... בקיצור, תודה על החודשיים וחצי האחרונים שלימדתן אותי (בלי שידעתן
) איך לשרוד את התקופה הזאת ושגרמתן לי להבין שעם כמה שקשה, החיבוק שלו כשהוא חוזר הביתה באמת שווה הכל
אני מקווה במעט זמן שיהיה לי לקפוץ לבקר 
אני יודעת שרובכן לא מכירות אותי ממש כי אני לא מהפעילות בפורום... אבל אני כן קוראת המון ולומדת איך להחזיק מעמד בקשר ה"צבאי". ההתחלה הייתה לי ממש קשה, אני חושבת שעדיין לא לגמרי השלמתי עם זה שהוא בצבא (כבר חודשיים וחצי), אבל עכשיו הרבה יותר קל לי ואני חייבת להגיד שהרבה מזה זה בזכותכן. אז קודם כל תודה, אתן עושות עבודה נפלאה