בנות

CrazY Devil 2

New member
בנות

אני יודעת שאני לא חלק מהפורום ואני לא מכירה אותכן ואתן לא מכירות אותי, אבל באמת יושבת לי כזאת סלע על הלב שבא לי לפרוק את זה. אני יושבת וכותבת את זה עם דמעות. הכל היה בסדר. ניפגשנו, יצאנו במשך תקופה מסוימת ( לא יותר מידי ארוכה) קבענו תוכניות לסופ"ש וקבענו תוכניות בכלל. חיכיתי כל השבוע לסופ"ש הזה ועדיף שהוא לא היה בא
פתאום הוא רושם לי במסנג'ר שהוא בכלל לא בטוח שהוא רוצה להמשיך איתי את הקשר שהוא לא החליט לגביי. אז מה זה היה כל ההבטחות האלה? יוצא שהוא שיחק בי כל הזמן
הוא בכלל לא הרגיש כלום. ואני פיתחתי יותר מידי ציפיות לגביו
ועכשיו זהו. אין יותר הוא ואני
סליחה באמת על החפירה, אבל היתיי חייבת לכתוב את זה .

לפעמים זה קורה...

שהבחורים משחקים בנו, ולהפך... כמה זמן הייתם בקשר? מותק, נכון שעכשיו עצוב, ויכאב לך לתקופה הקרובה, אבל הזמן יעשה את שלו... יהיה בסדר...

Clueless Maiden

New member
יהיה בסדר...

גברים הם בהחלט חבורה של יצורים חסרי סנטימנטים, אבל...אל תקחי את זה אישית. הוא סתם דביל כנראה, ונכון שעכשיו הכל נראה קצת עצוב, אבל את תראי שבעוד שבוע-שבועיים את תשכחי את כל מה שהיה. ואולי, כולנו צריכות ללמוד מזה שלא כדאי לתכנן דברים קדימה מידי...כי בסופו של דבר אכזבה זה אחד הרגשות שקשה להתמודד איתם.

McBlack

New member
../images/Emo45.gif מסכימה + ממליצה לך לצאת הרבה עם חברים,

להתאוורר קצת, להסיח את דעתך, ליהנות... לא מגיע לך לשקוע כלכך בגללו

מאורי6

New member
הקטע המצחיק והעצוב בכל קשר

הוא שאת יודעת עובדתית מה קרה... מה הוא עשה... מה הוא אמר.. אבל את לא יודעת מה הלך לו בראש, מה קדם למה שהוא עשה או אמר... וכמה שבחורים יגידו שאנחנו כל היום בסרטים.... שני הבחורים היחידים שהייתי איתם בקשר רציני הוכיחו את עצמם כחתיכת כוסיות אוכלות סרטים.. כל היום יושבים ומנתחים את כל מה שהיה ויהיה. אל תכעסי עליו... ואם זה כ"כ יושב לך על הלב את יכולה לנסות לדבר איתו לשאול אותו מה קרה פתאום.... בהצלחה.

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

הכי חשוב לזכור שזה שהוא לא החליט, אומר שכנראה כן יש איזשהו רגש, אבל משהו עוצר בעדו, וזה אומר שהוא לא שיחק משחקים.

toxic babe

New member
היה לי מקרה דומה עם הנוכחי

אבל למחרת הוא התחרט. אני סלחתי לו ואפשר לומר שלא העמדתי את האגו במקום הראשון. יכולתי לנבא שיהיה בינינו משהו מאוד יפה ששווה את זה. אמרתי לו "אני נותנת עוד צ'אנס אחד וזהו" ואנחנו חברים כבר 5 חודשים כמעט.

CrazY Devil 2

New member
תודה לכן בנות

כל מה שכתבתן זה כל כך נכון . חבל שלא שאלתי אותו את הסיבה לזה, אבל כל כך ניפגעתי ממנו
אני חושבת שפגעה בי האכזבה. האכזבה ממנו.

זה לא אומר ישר שהוא שיחק בך..

אולי לקח לו קצת זמן להבין שהוא לא רוצה להמשיך איתך בקשר, ורק עכשיו הוא הבין את זה.. קורה....... לא נורא, באמת. יש המון אחרים, ויבוא אחד אחר מדהים

למעלה