בנות.

שייירוש

New member
בנות.

מה זה בישבילכן ידיד טוב? מה אתן עושות איתו? על מה אתן מדברות איתו? :)

NoFaRi1

New member
אם הוא באמת טוב

על מה שבא זורמים ידידים טובים אצלי זה כמו חברות P: כאילו הבאמת טובים

Korei

New member
בערך כמו חברה טובה :)

ידיד טוב, בעיני אפשר לדבר איתו הכל כמו עם חברה טובה וקרובה. למה שיהיה הבדל?

PennyLaneM

New member
בשבילי הוא לא כמו חברה טובה

הוא כמו אח גדול :) מציק,מרביץ (בצחוק),קוטל,מפליץ לידך,מחליף בגדים,מדבר על סקס,כל מיני כאלה..

Oo The Gush Oo

New member
מספרת לו הכל

משתפת אותו, עד שפתאום מתחילים לראות אותו כמעבר לידי, קורה משהו מיני, ומאז יש מתח חרא באוויר. קשהלמצוא ידיד טוב שיהיה באמת רק ידיד ביימנו.

moruush

New member
;[

ואל תשאלו.

the mush

New member
בדוגרי

הידידים הכי קרובים שלי הם פשוט כאלה שאני לא נמשכת אליהם ואז נוצר קשר קרוב ממש, של לצאת בערבים ביחד, לצחוק, לבכות, לשתף, ואף פעם לא עולה המתח המיני.

LimiMimi

New member
ידיד טוב

מבחינתי זה כזה שהבנתי שאני לא נמשכת אליו או שלא יקרה לעולם כלום ואז אני נפתחת לחלוטין יכולה לישון איתו בכיף בלי שום לחץ, להתחרפן, לבוא עם הבגדים הכי מעפנים ולפתוח לו ת'דלת עם לכלוכים בעיניים מצידי קיצר אין לי שום צורך להרשים אותו ומדברים על הכל.. ומכירים את הפאקים ומבליגים זה הכי כיף בעולם כזה שאני יכולה להתקשר אליו בארבע בלילה להעיר אותו ולצחוק מזה P: מדברת על מה שמטריד, ותכלס זה ממש משתנה מידיד לידיד.. יש כאלה שאני נהנית לדבר איתם על הכל ויש כאלה שהם חסרי טאקט ולא מתאים ויש כאלה.. ש.. לא יודעת. מה עושים, יוצאים יושבים עושים דברים סתמיים

וואלה..

ידיד טוב זה בנאדם שאת תעשי איתו כל מה שתעשי עם חברה טובה.. לפחות אצלי.. מה עושה איתו? יוצאת, משתכרת שיחות נפש, מתייעצת, אותו הדבר כמו חברה.. באמת.. לפעמים זה גם יותר טוב כי אין את הקנאות בקטנות האלה, ויש פרגון 100 אחוז ותמיד יש לו חברים שווים וכיף לצאת איתו כי מכניסים אותך למקומות וכאלה.. אני אישית, מדברת איתם [יש כמה, נו..] על הכל, בקטע של משפחה וכמה אחותי הרגיזה אותי ואיך אני עם הגירושים עד לסקס וביום שישי הייתי איתו ואיזה חמוד ושטויות, אפילו ברמות יותר מגעילות של כאב לא נכנס וכאלה
[רק עם אחד זה מגיע לרמה של פתיחות כזו..], על בלאגנים שיש לי עם חברות, לאן יוצאים, רכילויות בצחוקים, סתם על החיים, על הצבא וכאלה..

RainbowL

New member
../images/Emo7.gif עצוב כמה שהתרחקנו.

בעקרון הייתי מדברת איתו המון, כי הוא היה אחד שאפשר לסמוך עליו, יותר מכל הבנות בנים באופן כללי הם הרבה יותר נאמנים לחברים. כאילו, הם יודעים מה זה להיות חבר.. לא היינו נפגשים הרבה, אבל כשהיינו רבים וכאלה, היה ברור לנו שזה לא יחזיק הרבה זמן, ואז מישהו היה שולח איזו הודעה או מתקשר ואומר שדי, אי אפשר ככה יותר, לא החלפנו מילה יומיים. ואז צוחקים, מודים שאי אפשר בלעדיו וממשיכים. יכולתי לדבר איתו שעות מרוב שהוא הבן אדם היחיד בעולם הזה שבאמת ובתמים מדבר איתך כי אכפת לו מה עובר עלייך, ולא כדי לרכל על זה אחר כך עם כל האנשים האחרים, ולא כי משעמם לו, וגם לא כי הוא מנסה לספר לך על הבעיות שלו ומנימוס שומע קודם את שלך. פשוט אכפת לו. ולא דיברנו כל החופש בערך, ויום אחד הוא התקשר ואמר שלא שומעים ממני והיה לי הכי כיף בעולם שהוא פתאום נזכר בי, כי למען האמת גם אני קצת זנחתי אותו לטובת נפלאות החופש. בקיצור בנים הרבה יותר אמינים, וגם מבינים את הצד השני והכל, מוי כיף

שייירוש

New member
.

זה כ"כ נכון כל מה שאמרת. תראי,יש לי ידיד שלא מזמן הכרנו. . .בפעם הראשונה שבאמת הייתי איתו לבד והכל הוא באמת סיפר לי הכל ואני גם הכנסתי מילים פה ושם עלי. אני כ"כ רוצה להמשיך לשמוע אותו ושהוא ישמע אותי.אבל כל פעם אני שולחת הודעה כל פעם אני מתקשרת -למרות שעד עכשיו זה היה רק פעם 1- אבל תמיד זאת אני. ואני הכי לא רוצה לוותר על הקשר הידידותי בייננו ההפך,אני רוצה שזה רק יתפתח.אבל זה לא הדדי. :| מייעצת משו? :-**

RainbowL

New member
נראה לי שהוא עוד לא קלט כל כך

שאת רוצה שתהיו ידידים כאלה טובים, הוא לא לקח את השיחה שלכם כמו שאת לקחת תגידי לו אולי שהיה לך ממש כיף לדבר איתו או שפשוט תספרי לו משהו... לא זוכרת איך זה התחיל אצלנו אז אין לי כל כך איך לייעץ לך אבל סה"כ את צריכה להיות פתוחה איתו, הוא כמו החברה הכי טובה שלך, רק יותר טוב. חח

שייירוש

New member
אוקיי..

זה היה לפניי שבועיים שככה הוא נפתח. ואחת שמכירה אותו אמרה לי שהוא נפתח רק לידידות טובות שלו וגם זה בקושי... זה היה דיי מזמן-שבועיים.. אז אולי להגיד לו שהיה לי כיף זה מאוחר מידי :\\ אבל תכלס אני מנסה להיות יותר פתוחה..מה שוב לשלוח הודעה?שוב להתקשר? :|

שייירוש

New member
תאמת הוא גר גם דיי רחוק.

ורק ש ראיתי אותו אז הוא נפתח.. ז"א בפעם הראשונה אבל בישביל פעם הבאה שהוא יותר יפתח וגם אני כמובן אני צריכה לעבור דרך לא? ויום שישי רוב הסיכויים שאני יראה אותו שוב.

למעלה