כוכב זוהר בשמים
New member
בנות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
סליחה על ההודעה החדשה פשוט לא רוצה שזה יעלם בשרשור הגדול השני שלי. תודה רבה לכולן על הדברים שאמרתן ועל העידוד ועל השיחות דרך הצ'אט האישיות של בנות וגם של המנהלות ועוד אחת בטלפון שגרמו וגרמתן לי להבין שלהחיל עכשיו לצום זה לא חכם ואפילו שטות. אז נכון היתה לי נפילה קצת גדולה ולא כ"כ ידעתי איך להתמודד איתה ואתן עשיתן לי טוב, באמת
החלטתי בשבועיים האלה עד הפגישה הבאה עם הדיאטנית לאכול כמו שהיא אמרה לי + ספורט ואני מאוד מקווה שפסח לא יקלקל לי, האמת שהוא קצת מפחיד אותי ושאוכל להנות בפסח (יש במכנון כבר הרבה ארוחות משפחתיות בכל השבוע של החג הזה) וביום ההולדת ומקווה שבפעם הבאה הבאה אצל הדיאטנית יראה קצת ירידה כי באמת שאני לא כ"כ יודעת איך אני אתמודד עם עוד עליה זאת גם הסיבה שאני לא נשקלת בבית יותר כי אני לא מסוגלת להתמודד לבד עם עליה כרגע. אז נכון לא ממש שיניתי את הגישה לשי כלפיי ואני עדיין חושבת עלי מה שחשבתי קודם, אבל אתן צ'אנס לדיאטנית ונראה מה יהיה. אז שוב המון תודות לכולן הבנתי שאני לא לבד ושיש לי עם מי לדבר.
אוהבת אתכן
סליחה על ההודעה החדשה פשוט לא רוצה שזה יעלם בשרשור הגדול השני שלי. תודה רבה לכולן על הדברים שאמרתן ועל העידוד ועל השיחות דרך הצ'אט האישיות של בנות וגם של המנהלות ועוד אחת בטלפון שגרמו וגרמתן לי להבין שלהחיל עכשיו לצום זה לא חכם ואפילו שטות. אז נכון היתה לי נפילה קצת גדולה ולא כ"כ ידעתי איך להתמודד איתה ואתן עשיתן לי טוב, באמת