בנות

בנות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סליחה על ההודעה החדשה פשוט לא רוצה שזה יעלם בשרשור הגדול השני שלי. תודה רבה לכולן על הדברים שאמרתן ועל העידוד ועל השיחות דרך הצ'אט האישיות של בנות וגם של המנהלות ועוד אחת בטלפון שגרמו וגרמתן לי להבין שלהחיל עכשיו לצום זה לא חכם ואפילו שטות. אז נכון היתה לי נפילה קצת גדולה ולא כ"כ ידעתי איך להתמודד איתה ואתן עשיתן לי טוב, באמת
החלטתי בשבועיים האלה עד הפגישה הבאה עם הדיאטנית לאכול כמו שהיא אמרה לי + ספורט ואני מאוד מקווה שפסח לא יקלקל לי, האמת שהוא קצת מפחיד אותי ושאוכל להנות בפסח (יש במכנון כבר הרבה ארוחות משפחתיות בכל השבוע של החג הזה) וביום ההולדת ומקווה שבפעם הבאה הבאה אצל הדיאטנית יראה קצת ירידה כי באמת שאני לא כ"כ יודעת איך אני אתמודד עם עוד עליה זאת גם הסיבה שאני לא נשקלת בבית יותר כי אני לא מסוגלת להתמודד לבד עם עליה כרגע. אז נכון לא ממש שיניתי את הגישה לשי כלפיי ואני עדיין חושבת עלי מה שחשבתי קודם, אבל אתן צ'אנס לדיאטנית ונראה מה יהיה. אז שוב המון תודות לכולן הבנתי שאני לא לבד ושיש לי עם מי לדבר.
אוהבת אתכן

כוכב יקר שלי

מותק, אני רואה שמסבירים לך לאט את תופסת מהר
אני שמחה שהגעת לתובנה שצום הוא לא הפתרון. תקשיבי לדיאטנית המקסימה שלך ולפסיכולגית הטלפונית ויהיה פסיידר. מחר אל תשכחי לעשות צילצול ב 6.. אל דאגה אני לא אפריע לכן.
איתך תמיד

פרחול'ה

בדיוק אליך התכוונתי בשיחה הטלפונית ותודה לך
האמת היא ששכחתי מהשיחה מחר בשעה 18:00 מקווה לעשות אותה ואת חייבת להפריע כי גם לך יש התחייבות מסויימת. איתך כל הזמן אוהבת מאוד

כוכב

משמח לקרוא שבסוף הגעת למסקנות האלה, ושבחרת להמשיך בדרך הבריאה יותר. מקווה שתצליחי גם להנות מהחג עם כמה שפחות מחשבות חולות

תודה יקירה

לא היה פשוט להגיע למסקנה הזאת אבל באמת שאני לא רוצה לחזור אחורה. קצת מפחדת מהשבוע של החג אבל נראה מה יהיה.

broken child

New member
../images/Emo41.gif יקרה שלי.

קוראת אותך מחוייכת ומחוזקת, זה כל כך משמח אותי. כל כך. אני גאה בך כוכב שלי, גאה בך על שהקשבת להגיון והחלטת נכון. גאה בך על מי שאת, על הכוחות שכן יש בך ולפעמים את לא רואה. זיכרי שהם קיימים, גם כשמבולבל וגם כשקצת קשה. האמיני בעצמך, כי את יכולה ועושה. אל תמעיטי בערך הדברים שאת עושה כי הם ענקיים ואת עושה דרך אמיצה וחשובה כל כך. דרך שבסופה תזכי בך. בך. ויהיה לך טוב. אני מאמינה שיהיה לך טוב כמו שמגיע לך. באמת מאמינה. אני אוהבת אותך. ואני תמיד איתך.
ענק ענק עם חיוך וגאווה. ו-
עוטף. שעוד קצת[במפגש] הוא לא יהיה עם עלה על הראש, אלא אמיתי וקרוב. מדהימה שאת. גאה בך המונים.

לינורי מתוקה

תוגה על מה שכתבת מאוד משמח אותי לקרוא. אני לא כ"כ מאמינה בעצמי ומאוד מאוד מקווה שיהיה בסדר בשבועיים האלה. תודה על הכל ומחכה לראות אותך במפגש

broken child

New member
מקווה איתך...

"אם תחשוב כי תיפול כבר נפלת" תאמיני. כי את יכולה. מחזקת את ידייך באהבה ואמונה, כוכב שלי.
ומחכה גם :)

נשמת

New member
בטח שיש.

תמיד יש עם מי לדבר. גם כשאיש אינו בסביבה, את נמצאת ואת אור גדול, שתדעי. כתבת שמתוכננות הרבה ארוחות, אז אני רוצה להזכיר לך שיש אנשים בריאים שמגיעים לארוחות כאלו ומסוגלים להנות מהן. המצב הזה קיים. אפשרי. נגיש. רק לבחור בו, עם המון עבודה ובעיקר אומץ... אומץ להשאיר את ההפרעה בתוך קופסה. לבנתיים... בין לבין... עד שתוכיחי לעצמך שאת יכולה להשליך את הקופסה הזו לאלף עזאזל. ~
~

עדי

הבעיה היא שאין לי אומץ להשאיר את המחלה בתוך קופסה וגם לא בטוחה שכ"כ מגיע לי. תודה יקרה קווה רק לעבור את החג הזה בשלום והכי טוב שאפשר.

נשמת

New member
מה?

לא מגיע לך, מה? לחיות חיים נורמליים? כי מה? במה פשעת שלא מגיע לך לאכול בריא? מה עשית????

למעלה