בנות!!

בנות!! ../images/Emo7.gif

הבת של דודה של אמא שלי התאבדה אתמול
כן כן התאבדה, ולפני חודשיים היא התחתנה, היא הייתה בדיכאון ותלתה את עצמה בחוט של חלוק
בעעעעעעעעעעעעעעעע

idit girl

New member
אוי...../images/Emo10.gif

אוי מסכנה...
אבל מה קרה?? את יודעת?? טוב ככה זה בחיים... אני מקווה שתרגישי טוב וכל המשפחה שלך!!!

אוייייי אוריתוו´שש ../images/Emo10.gif

אניי מצטערתתת
... .. יאא זה מזכיר לי.. שאבא שלי סיפר לי.. שהייתה לו אחות גדולה.. שבגיל 11 הלכה מתוך שינה ונפלה מהמרפסת .. ומתה
.. ובלעע.. הוא גם סיפר לי.. שביומולדת של קרוב משפחה שלו, שקוראים לו שוקי.. אז אממ שוקי הזה שכח להזמין מישהו למסיבה.. ואז הוא חצה את הכביש כדי להזמין אותו.. וביום של היומולדת הוא נדרס .. ומת
.. בלעע. ביומולדת שלו ! .. איי
יוו !!!!

יואו../images/Emo7.gif

אני מצטערת.. בטח זה מזה נורא... שמעתי כבר כמה דברים הלתאבדות אבל אני מעדיפה לא חלפרסם... בכל מקרה......

flyinGirl

New member
יעלית...../images/Emo16.gif

אני כל כך מצטערת על מה שקרה לך... את בטח מרגישה נורא ואיום...קרה לי מקרה דומה.. חברה שלי בת 16 התאבדה. חושבים שזה בגלל שגם אבא שלה מת מסרטן מלפני שנה ומאז שהוא נפטר אז היא בקושי דיברה וזה..היא ירתה לעצמה בראש..אבל אני ממש לא רוצה לדבר על זה אז גם אל תשאלו על זה שאלות...
יעלית..תדעי שתמיד אם תרצי משהו או אם תרצי לדבר על משהו את יכולה לדבר איתי..
תרגישי טוב...

flyinGirl

New member
איזה דפוקה אני../images/Emo70.gif

קראתי לך בטעות יעלית..(חח) אמממ...סורי!

פחחחחחחח...

מעיינית יעלית, רק בשם שלי את לא קוראת
אז שוב: השם הוא מייקלית

Ne§t£A GirL

New member
בטח היא באמת הרגישה רע..../images/Emo108.gif

אם היא התאבדה...מסכנה...
תעברי את זה!

מי מרגישה רע? ../images/Emo7.gif

זאתי שהתאבדה?
או שאני טיפשה ולא הבנתי למי התכוונת?

גאאאאאד ../images/Emo7.gif

יהי זכרה ברוך.. אין לך מושששששג!! אני חושבת שאחותי מכירה אותה!!! כי היא אמרה לי שמישהי שהיא והאקס שלה מכירים התאבדה!!! אמממ..אני יודעת שלאח של בעלה, קוראים תום. תבררי אם זה היא...וגם אני אברר כשאני אראה את אחותי.

../images/Emo10.gif

זה הזכיר לי איך שלפני חצי שנה שנאתי את עצמי ורציתי למות.. וכמעט באתי לחתוך את הורידים
גאאד אני שמחה ש*זה* עבר לי! אההממ.. לא משנה. בכל מקרה, מצטערת שזה קרה.. באמת עצוב

Ne§t£A GirL

New member
מזכיר לי משהו...../images/Emo108.gif

לא יכולה יותר לקרוא את השרשור הזה-סורי...

למעלה