בנות, ../images/Emo53.gif ../images/Emo10.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!
לפני בערך חודש או אולי פחות פגשתי דרך האייסיקיו את הבן-אדם הכי חמוד מתוק מקסים ומדהים בעולם, קוראים לו אריאל. והקשר התפתח (אומנם לא טלפונית או פגישות וכאלה, אבל בכל זאת) ולאט לאט הבנו שאנחנו מאוהבים.... ואולי אתן אומרות לעצמכן אי אפשר להתאהב בבחור דרך האינטרנט, אבל אני אומרת לכן שאפשר,וזאת לא סתם אהבה אלא אהבה אמיתית. אבל אתמול נשבר ליבי
כאשר הוא אמר לי שמסיבה מסוימת (אני לא רוצה לפרט יותר מידי) אסרו עליו להיכנס לאינטרנט לשנה שלמה ... אני לא יודעת מה לעשות...
מצד אחד אני ממש אוהבת אותו! הוא נתן לי את הטלפון וביקש שאתקשר. אבל מצד שני אני ממש ביישנית וממש פוחדת להתחיל לדבר בטלפון. אני מקווה שאתן מבינות אותי...אני במצב תקוע ואני לא יודעת מה לעשות. אני לא רוצה לנתק איתו את הקשר כי אני ממש ממש אוהבת אותו. בבקשה תעזרו לי..... נ.ב. אריאל´וש מתוק, אם אתה רואה את זה (אני יודעת שלא, אבל בכל אופן) אני רוצה להגיד לך שאני אוהבת אותך ומתגעגעת מאוד ואתה הבן אדם הכי חשוב לי בחיים!!!!!
דורין.
לפני בערך חודש או אולי פחות פגשתי דרך האייסיקיו את הבן-אדם הכי חמוד מתוק מקסים ומדהים בעולם, קוראים לו אריאל. והקשר התפתח (אומנם לא טלפונית או פגישות וכאלה, אבל בכל זאת) ולאט לאט הבנו שאנחנו מאוהבים.... ואולי אתן אומרות לעצמכן אי אפשר להתאהב בבחור דרך האינטרנט, אבל אני אומרת לכן שאפשר,וזאת לא סתם אהבה אלא אהבה אמיתית. אבל אתמול נשבר ליבי