בנות,
!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lola!!!

New member
בנות, ../images/Emo53.gif ../images/Emo10.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!

לפני בערך חודש או אולי פחות פגשתי דרך האייסיקיו את הבן-אדם הכי חמוד מתוק מקסים ומדהים בעולם, קוראים לו אריאל. והקשר התפתח (אומנם לא טלפונית או פגישות וכאלה, אבל בכל זאת) ולאט לאט הבנו שאנחנו מאוהבים.... ואולי אתן אומרות לעצמכן אי אפשר להתאהב בבחור דרך האינטרנט, אבל אני אומרת לכן שאפשר,וזאת לא סתם אהבה אלא אהבה אמיתית. אבל אתמול נשבר ליבי
כאשר הוא אמר לי שמסיבה מסוימת (אני לא רוצה לפרט יותר מידי) אסרו עליו להיכנס לאינטרנט לשנה שלמה ... אני לא יודעת מה לעשות...
מצד אחד אני ממש אוהבת אותו! הוא נתן לי את הטלפון וביקש שאתקשר. אבל מצד שני אני ממש ביישנית וממש פוחדת להתחיל לדבר בטלפון. אני מקווה שאתן מבינות אותי...אני במצב תקוע ואני לא יודעת מה לעשות. אני לא רוצה לנתק איתו את הקשר כי אני ממש ממש אוהבת אותו. בבקשה תעזרו לי..... נ.ב. אריאל´וש מתוק, אם אתה רואה את זה (אני יודעת שלא, אבל בכל אופן) אני רוצה להגיד לך שאני אוהבת אותך ומתגעגעת מאוד ואתה הבן אדם הכי חשוב לי בחיים!!!!!
דורין.

הסיפור הזה נישמע לי קצת.....

מפוקפק.....(איזה מילה מפגרת) תיראי ...למה דווקא לשנה הוא מיתנתק??? למה הוא נתן לך תטלפון שלו בידיוק עכשיו??? אולי הוא פשוט רוצה שפשוט תיתקשרי אילו ואת לא רוצה אז הוא ממציא לך המצאות וככה את בסוף תיתקשרי!הוא חושב שאת תמימה!...טוב נו את כן אבל אני לא! אה..יש לי שאלה-את עצדיין בקשר איתו באינטרנט? אבישג!

Lola!!!

New member
תראי....אבישג...

אני דיי מאמינה לו...ואני לא רוצה להפיץ את הסיפור המלא. זה דיי קשור להורים לבית ספר ולעוד גורמים בשטח. אני ממש לא תמימה כמו שנראה לך והוא לא לוחץ עלי להתקשר עליו בעיקרון זאת החלטה שלי. ואני מאתמול לא בקשר איתו באינטרנט כי אסרו עליו להתחבר לאינטרנט.... הסיפור הזה לא מפוקפק הוא אמיתי לאלה....

גם לי נראה שזה אמיתי...

כי הוא נתן לה את הטלפון אחרי שהוא לא יכל להיות במחשב יותר, כדי שהיא תמשיך להיות איתו...! וחוצמזה, לולה, אני חושבת שאם את באמת אוהבת אותו את תהיי מוכנה לעשות בשבילו כל דבר, וזה כולל גם להביך את עצמך ולדבר איתו בטלפון... תרשמי לעצמך לפני שאת מתקשרת כלמני נושאים, וככה לא תיתקע לכם השיחה, כי יהיה לך תמיד על מה לדבר! תתקשרי אליו, ולאט לאט תתרגלי!
ענת

Lola!!!

New member
../images/Emo51.gif.....איזה דפוקה אני תשמעו...

כרגע הוא התקשר עלי...(הפתיע אותי מאוד) ואני כמו איזה מטומטמת לא כל כך ידעתי על מה לדבר... אני אומרת לו כזה שאני חייבת לנתק וסוגרת....אני ממש טיפשה!!! אתן רואות....אני כזאת ביישנית שזה הורג אותי.

Lola!!!

New member
(שכחתי משהו)

אני רוצה להגיד לכן בנות שזה בן אדם שסיפרתי לו פרטים מאוד אישיים ואינטימים עלי שבחיים לא סיפרתי לאף בן אדם אחר... אולי ככה תבינו עד כמה אני אוהבת אותו....ואני וגם הוא לא הסתרנו דבר אחד מהשני...סיפרנו הכל פשוט הכל.

chill-chill

New member
דורין...

חכי עוד כמה ימים ותתקשרי. אני הדוגמה המושלמת למישהי שהכירה את האהבה הגדולה שלה באינטרנט
שיהיה בהצלחה! צ´יל

Lola!!!

New member
אה...ועוד משהו.

אם הוא מציע לי להיפגש, כדיי לי ללכת על זה? מה אתן אומרות?

binba!

New member
כןןן!!!!

וזאת ענת (צופיפניקיות מסטולות) אני פשוט עכשיו אצל שירה והיא לא פה... קיצר תלכי על זה!!! אם את רוצה להמשיך את הקשר איתו תצרי כל קשר אפשרי שאת יכולה והוא מסכים....(טלפון, פגישות)...

תיראי....

זה קרה גם לחברה שלי... היא הכירה מישהו באינטרנט והייתה איתו בקשר טלפוני במשך 3 חודשים בערך... הם התאהבו אחד בשני דרך הטלפון הם נפגשו, ואיך שהיא ראתה אותו, היא גילתה שהיא בכלל לא אוהבת אותו, ולא שאכפת לה ממראה או משהו כזה אבל היא באמת היתה אוהבת אותו לא היה מזיז לה בכלל איך שהוא נראה, היא פשוט ממש נגעלה מהמראה שלו והתפדחה להסתובב איתו, אני אמרתי לה שהיא ממש מגעילה שהיא ככה מתנהגת, וזה באמת מה שהיא, היא שפטה אותו על פי המראה החיצוני שלו אבל מצד שני התאהבה במראה הפנימי שלו, שזה לפי דעתי המראה השולט, אבל בלי שום קשר, את אפילו לא שמעת את הקול שלו בטלפון, אני מציעה לך לא להסחף עם זה יותר מידיי, אל תקפצי כל כך מהר על המציאה, תיראי אותו בתור עוד אחד שהכרת, או עוד איזה ידיד שאת מאוד אוהבת. רעות.

Lola!!!

New member
../images/Emo51.gif בנות.

ממש עזרתם לי.... כרגע דיברתי איתו בטלפון ולפי דעתי הלך טוב מאוד. אני מקווה שהקשר ימשיך...
שוב
דורין.

chill-chill

New member
אחלה, ../images/Emo50.gif

לגבי להיפגש איתו- קודם כל, חכי שהוא בכלל יציע את זה. אחר כך תעלי את זה כאן...
בכל מקרה, אחרי שתדברו כמה פעמים וזה יזרום, אין סיבה שלא
צ´ילי

Lola!!!

New member
../images/Emo51.gif צ´ילי ../images/Emo97.gif ו-../images/Emo51.gif לכולכן

אני מתה על הפרום הזה...
לכולם!!!!
דורין.

Lola!!!

New member
../images/Emo51.gif צ´ילי../images/Emo97.gifו-../images/Emo51.gif לכולכן!

אני מתה על הפורום הזה!!! ממש עזרתם לי... ושוב
....
דורין.

lala182

New member
דורין רק רציתי לדעת.....

רק רציתי לדעת מה קורה איתך ואיתו עכשיו... ביי ביי לה-לה

אלה 15

New member
אני לא מבינה מה הבעיה ../images/Emo35.gif

את אוהבת אותו? הוא אוהב אותך? הוא נתן לך את המספר טל´ שלו ??? אז למה את מחקה אין לך ממה להתביש

למעלה