בנות...
בבקשה

®Hada

New member
בנות... ../images/Emo53.gif בבקשה

יש לי בעיה קטנה... יותר נכון לא בדיוק לי, אבל זה מציק גם לי... יש לי חברה טובה, שלא מוכנה לגעת בעצמה עד היום אף גבר לא לקח אותה לארץ המובטחת והיא כל הזמן רק עולה ויורדת מהר סיני, לריק... כל הזמן נשמע הרבה... מה שלא כל כך מדוייק אבל מספיק בשביל להבין שיש כאן בעיה מה לא נסיתי... לשכנע, להסביר אמרתי לה שהיא זו שצריכה לעשות את הצעד אל עבר הארץ המובטחת ולא לחכות לגבר שירים אותה וישא אותה על כפיו הצעתי אפילו להתנדב לפרוייקט... אפילו רק בתור STUDD אבל הגענו למסקנה שזה לא זה... ואולי אני אצליח לתת לה טעימה, אבל מה הלאה... בקיצור... אמרתי לה שקניתי לה פרפר (הייתי צריך שעה להסביר לה מה זה ואיך כמובן) ולאט לאט היא הבינה שהשד לא כל כך נורא והגענו להסכמה שהצעד הזה יעשה בהקדם... ושאלתי, איך ? מה ? למה ? יש איזה MANUAL שאפשר להציע לה ? היא לא מוכנה לקבל ממני הסברים בע"פ... מה גם שאנ'לא בטוח שאצליח להדריך כראוי בהמשך אני מתכנן לה גם ויבי חביב שיארח לה חברה... אבל קודם שתסתגל לרעיון... הקטע המצחיק בעיניי... הייתי בטוח שאני מכיר אותה טוב עד לא מזמן תמיד ראיתי בה חתולת מין חסרת מעצורים ועכבות ולא רק אני... כל מי שמכיר אותה ופגש בה אבל לאחרונה נוכחתי שזו תופעה די נפוצה... אז בשם חברתי ובשמי, אשמח לתגובות בשלל צבעים והצעות למיניהן ותודה מראש - מתוסכל מהתיסכול שלה ועל הדרך - לילה טוב לכולם

emh

Member
נראה לי שהצלחת...

לכתוב את ההודעה הכי לא מובנת השנה. היא חברה שלך, או ידידה קרובה? אני הבנתי שהיא ידידה לפי מה שכתבת על ההתנדבות. אבל גם כתבת, "מה לא ניסיתי" אז בלבלת אותי. אתה היית איתה במיטה? מה הבעיה? היא לא הגיעה לאורגזמה? ראית בה "חתולת מין חסרת מעצורים" רק מהתרשמות מסגנון ההתנהגות שלה או שהיא בעצם סיפרה על דברים שהיא עשתה? ואולי גם ראית? אתה לא פירטת איזה דברים היא כן ניסתה לעשות ואיזה לא. (תנוחות, אוראלי, אנאלי.......) תוכל בבקשה לשכתב את ההודעה, כי כמה שניסיתי... יצאתי מבולבל.

ממה יצאת מבולבל?

בסה"כ הוא שאל איך משתמשים בפרפר... וביקש פירוט על דרך השימוש, כדי שאותה ידידה שלו תוכל להשתמש בזה... השאלות שלך לא קשורות בגרוש... והדררר, הייתי שמחה לעזור, אבל אין לי שמץ של מושג מהו אותו פרפר... אולי אם תקנה גם לי אני אדע...

emh

Member
קשורות מאוד...

זה הודעה שלא נכתב בה שום דבר באופן ברור והכל נתון לפרשנות. מה שהוא כתב על הפרפר זה דברים שהוא אמר לבחורה (ולא ביקש מהפורום) תקראו שוב את השורות האחרונות שלו. על מה התיסכול שלה? הוא לא ביקש הוראות לפרפר, הוא ביקש רעיונות לגיוון.

המממ... האמת שנוAה מאוד מבינה אותה

עד לפני כמה שנים גם היא היתה במצב דומה. לפעמים זה לוקח זמן. יש כאלה שקשה להן להשתחרר והן צריכות את הזמן והפרטנר המתאים. שתקח את הזמן שלה, בקצב שלה, במגבלות וביכולות שלה. הרעיון הכי טוב זה לחשוף אותה לסביבה כמו הפורום שהכל פה חופשי ומדברים על הכל. כאן היא יכולה לחלוק חששות, מחשבות ובעיות שהיא נתקלת בהן. היא תמצא פה פתרונות ואוזן קשבת ופה היא תראה שהשד לא כזה נורא ובסך הכל כולנו באותה הסירה. זה מאוד יכול לעזור ולשחרר מקבעונות.

למעלה