בנות...

• פותח הנושא mazy
  • פורסם בתאריך

mazy

New member
בנות...../images/Emo26.gif

רעיון אדיר לטיול הבנות, היכנסו לקישור

השאלה כמה חדרים יש שם?

בנות עליכן לבדוק כמה חדרים יש שם? בצימרים בדרך כלל מזמינים לבודדים ולא לקבוצות גדולות אלא אם מודיעים אחרת. משה

mazy

New member
משה, אל דאגה...../images/Emo26.gif

אנחנו נסתדר. גם אם לא יהיו מספיק חדרים, כל אחת תבלה בבקתה בתורה. אתה נשמע לי ממש מודאג. המקום לא נראה לך מתאים לטיול בנות???

mazy

New member
אופס, שוב המתחזה...../images/Emo11.gif

נא לפרט! מה היית עושה שם ועם מי? אין סודות בחבר'ה!

על כל פנים יש להם בעיה באישיות!!!!!

בנות תצילו אותי אני עומד להסתבך עם המאפייה!!!שלנו סתאאם צוחק!!! משה

בנות פוס פוס פוסססססססס../images/Emo24.gif

בנות ראיתי לאן אתן רוצות לטייל ואני חושב שאבוא איתכן בכל מצב כי בבנגקוק אין כזה דבר יפה . התייעצתי עם זוגתי שתחייה והחלטנו לצאת שנינו יחד כמובן לאחר וועדת החריגים שלכן

mazy

New member
רגע, רגע....../images/Emo26.gif

לא יתכן שתיקי תגיע עם בן זוג וכל השאר לא. גם אנחנו רוצות לבוא עם בני זוג. אבל אז זה לא יהיה טיול בנות.....

וועדת החריגים תחליט על טיול זוגות

למען חידוש חיי האהבה בואו בהמוניכם זוגות ולא בודדות (טיול נשים) ואנחנו ניקח אתכן לבנגקוק

אופטימה

New member
להזכירכם...

יש כאן גם רווקות בודדות ואומללות שכמותי. המקום נראה כה מפתה שבזה הרגע אני מתייפייפת ומתאפרת ויוצאת לרכוש בן-זוג בסופר. המממ. חזרתי מהסופר. המלאי אזל. חברותיי הנשואות - איך עושים את זה לעזאזל??? (אני צריכה עצות טובות - יש לי שלושה חודשים עד גיל 30...) שלכן, מירב.

שביק

New member
הדרך ללבו של הגבר - דרך קיבתו.

רבותי מנסיון. אני עושה כבר 40! שנים, ועוד ידינו נטויות. בהצלחה מירב

mazy

New member
מה אתה רוצה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שביק

New member
זיו'לה אתה וזוגתך לא חריגים בכלל

אתם נורמלים לחלוטין. ואם יהיו, חלילה, בעיות, שבנות לא יוכלו לפתור - אל דאגה, תמיד נימצא מקומיים שיהיו מוכנים לעזור. זיו אתה בחור מקסים. ד"ש לזוגתך שתחיה, ואני אוהבת את כולכם.

למעלה