בנות

בנות../images/Emo24.gif

צהריים טובים חזרתי מתל השומר:הייתי אצל ההמטולוג שלי,ואמרתי לו שאני לא רוצה לעבור טיפול עם הורמונים,והוא מבחינתו זה בסדר. רק שהעניין לגביו הסתיים והוא לא מעונין להתעסק עם זה(ממש ראש קטן) הלכתי לIVF ולפני כן הייתי אצל ד"ר דוליצקי,והוא איך שהוא שמע שיש המלצה להורמונים הוא נלחץ מיזה,זה מסוכן בשבילי(ד"ר דולצקי זה גינקולוג,שטיפל בי בהריון) בקיצור:מהפקידה ביקשתי:-לצלם את התיק שלי,וגם התענינתי לגבי העברת המוקפאים שלי לאסף הרופא,וזה אפשרי... בנות-רשמתי לפרפ דור מכתב בו אני מעונינת לבצע עוד 2 שאיבות על טבעי,ללא הורמונים,לא נראה לי כל כך שהוא יסכים.... במקביל-התקשרתי לאסף הרופא-וברגע שיגיע התיק שלי:אני לא מתכוונת להגיד להם שהופסק לי הטיפול,אלא:שהם מציעים לי טיפול הורמונאלי,ואני לא רוצה,אני רוצה רק טבעי. ומפה אפשר להגיד אני אדע מה קורה בדיוק.... אם פרופסור רונאל,יגיד שהוא לא מוכן שיעשו לי שאיבות,אין לי ברירה אחרת אלא לעשות הזמנת ביציות
(כמובן שאחרי שתהיה לי פונדקאית.)

מירבי*

New member
ענתי, את פועלת נכון, אני מקווה

שפרופסור רונאל יסכים לשאיבה ללא הורמונים, בינתיים לחצי קצת על המרכז שימצא לך פונדקאית, חבל מאוד שבסוף כל העניין יתעכב בגלל זה.

מירבי הי:גם אני מקווה שיסכימו ללא

הורמונים. החוות דעת שלו חשובה לי... בקשר לפונדקאית-שדיברתי לפני מספר ימים עם מינה ,היא אמרה לי שיש הרבה בנות ב"התבשלות". אני מתארת לעצמי שהם יפגישו אותי בקרוב. כבר ארשום ביומן להתקשר עוד חודש ימים לשאול מה קורה? מירבי-כמו שאמרתי-לי,אישית-לא מפריע לי שיהיו עיכובים. החשוב ביותר זה שתהיה התקדמות והתפתחות חיובית.אני לא לחוצה בזמן. בדבר אחד אני בטוחה-אביבה ממשרד הבריאות כבר מכירה אותי טוב מאוד... היא הבטיחה לי שברגע שהתיק יגיע לוועדה,היא תזרז את הענינים. דרך אגב-את יודעת שלרונאל יש 2 אופציות להפרייה: אופציה אחת: להביא את העוברים מוקפאים לארץ,ואז ההפשרה.... אופציה שנייה- הפונדקאית תטוס לרומניה,ללילה אחד,ע"מ לעשות את ההחזרה. באופצייה השנייה יש תוספת של כסף כמובן-משהו כמו 500$ טוב....אולי זה מוקדם מידיי לדבר על זה,אני אחכה ל7.10

מירבי*

New member
יישר כח ענת../images/Emo24.gif

את רואה את הדברים נכון, זה שגם יש לך סבלנות זה בכלל נפלא, אני זוכרת את עצמי בשלבים שלפני הטיפול, הייתי כל כך חסרת סבלנות... יכול להיות שאחרי השיחה עם רונאל תגיעו להחלטות אחרות, כדאי מאוד לשמוע אותו, יש לו הרבה נסיון. בהצלחה

למעלה