בנות..

בנות.. ../images/Emo185.gif

אני עוזבת
דייי נמאס לי מ"היחס" המגעיל שלכן, אפילו שלום קשה להגיד... קיצור ביי ביי, תהנו בכל מה שתעשו.. גם ככה יש לי גיחה יום ראשון וגם אין לי כוח אל הפוזות שלכן... בקיצור, מקווה לפגוש אותכן בפסטיגל אם אני ילך.. ביי ביי, אילנה

GlitterKitten

New member
אילנהההההההההה

החלקת על השכל?????? בגלל שלא עניתי לך??? פשוט אני הייתי באמצע עידכון של האתר ושירן הלכה לעזור לנקות(ענארף) על איזה יחס מגעיל את מדברת?!

בונא ירדן.. ../images/Emo185.gif

מה את חושבת שאני חיה בסרטים?! או שאתמול נולדתי?! אז טעית נשמה.. אני לא חיה בסרטים וגם לא אתמול נולדתי, כל פעם שאני נכנסת או שאתם מדברות עם נעמה, ושכל העולם יתפוצץ.. או שאתן "לא" ליד המחשב... חוץ מזה כשכותבים בפורום גם לא תמיד עונים.. בקיצור נהיה פה יבש למוות, אני אומרת לך דוגרי.. בקושי יש פה חדשים, בעצם אין פה בכלל חדשים.. וכמעט ואין פה דיונים.. פורום זה קבוצת דיון!! מה יש פה.. את מעלה תמיד תמונות..לפעמים קליפים/הופעות.. וזהו חוץ מזה יבש פה.. הצעת לשחק באיזו משחק וקיבלת תגובה רק מחן..{נראה לי שחן ענתה לך..} וגם היא סירבה.. את לא רואה ת'מצב של הפורום ושל היחס בקיצור, לא יודעת מה נסגר איתכן אבל זה לא הפעם הראשונה שאתן מתעלמות בטירוף!!

שירן 2

New member
אילנהההההה לאאאאאא *בוכה*

כפרה אל תגידי את זה! לא התעלמתי ממך באמת!! לא הייתי פזוט ליד המחשב!!! באמת!!!

שירן 2

New member
בואי נסדיר הכל בצט

יש לי הרבה על מה לדבר איתך!!! אני וירדן מחכות לך בצט!

שירן 2

New member
טוובבבבבבב חיכתי וחיכתי

ואף אחד לא נכנס........שיהיה לכולם שבת שלום!!! ביייייי

../images/Emo41.gif תקשיבו..../images/Emo41.gif

אל תשכנעו אותי להישאר... גם ככה עוברת עלי תקופה קשה... אני מתעצבנת מכל דבר.. אולי אני יחזור אליכן... אם המצב בפורום ישתפר... בכל זאת זאת ההודעה האחרונה שלי פה!! אוהבת את כולכן.. לטם,שירן,ירדן,ליאור,נעמה,פזית,אתי,חן, וכל השאר... ביי ביי, אילנה

GlitterKitten

New member
את בעצמך אמרת......

אני משקיעה בפורום, מעלה תמונות, הופעות, משחקים ואתם (כלומר גם את נכללת באתם הזה) לא מגיבים(מגיבה).....יפה מאוד, ואת מצפה שיגיבו לך? (למרות שאני מתמיד מגיבה) אני מקווה שהבהרתי את עצמי...

אילנהההה../images/Emo24.gif../images/Emo102.gif../images/Emo60.gif

סטלנית שלי למה את עושזבת
מה קורה
אני משתדלת להגיב להודעות שלך למרות שאין לי כוח להגיב להודעות כאן כי הפורום מפוצץ ואני נכנסת פעם ב...אז יש פול הודעות חדשות... ורק להודעות שלך אני מגיבה
וגם להודעות המיוחדות והמושקעות ביותר
בחיית אילנה....פליז את החברה הכי בסט שלי (חוץ מעדי) כאן
למרות שאת סטלנית...

לא! אל תעזבי!!! כנסי...

את יודעת כמה פעמים היה לי תחושה שאני רוצה ללכת ואמרתי אני עוזבת אבל בסוף לא יצא לי מזה כלום כי נמכרתי כבר לפורומים!!! ותמיד הסתכלתי אם יש חדש והכל... והתאפקתי לא לכתוב כלום אבל בסוף כתבתי שאני חוזרת והגבתי להודעות!!! אז... לא אכפת לי!!! תעזבי! אני יודעת שבסוף את תמיד תחזרי!!! תשאלי את חן ומעינית כמה פעמים עזבתי את קהילה צעירה וחזרתי אבל הפעם אני באמת עזבתי ואני לא רוצה לחזור מסיבות אישיות!!! ואת חמסה עזבתי רק פעמיים כי זה היה משעמם ואני לא ממש חולה על החמסיסקות!!! הבנת??? אז... ביי ותדעי שהפורום הזה תמיד יהיה פתוח בשבילך!(למקרה שתרצי לחזור)

ואני יודעת שאת רואה עכשיו את ההודעה

הזאת ואת מתאפקת לא לכתוב תגובה... אז אני ממליצה לך להשאר (אני כבר למדתי לקח!!! אחרי כל כך הרבה פעמים... חחח)

למעלה