בנות!!

Oo The Gush Oo

New member
בנות!!../images/Emo174.gif../images/Emo97.gif

שרשור מתכונים! כאלה שקלים להכנה, ואת רוב המצרכים יש בבית. זה טוב לשעות הקשות

משאריות של ספגטי

[בלי הרוטב] אפשר להכין משהו שהוא הין חביתה-לסוגשל פשטידה מכניסים לכלי את הספגטי [כל צורה וצבע מתקבלים] שוברים ביצה או שתיים או כמה שצריך, תלוי בכמות הספגטי מוסיפים פנימה לערבוב מה שרוצים- ירק, תירס, פטריות וכו' ומתבלים בקצת מלח ופלפל למרות שזה לא חובה מחמים שמן במחבת ושופכים את ה"בלילה" פנימה מזהיב מצד אחד, מזהיב מצד שני והופס יש לנו אחלה ארוחה [אני אוכלת את זה בדרך כלל עם גבינה לבנה, מומלץ! :]

GaloshiT

New member
בדיוק מה שבאתי לכתו.. זה פשוט יאמיי וקל להכין

מומלץ!!

moruush

New member
אני עושה את זה אבל ../images/Emo100.gif

בתור ספגטי עם ביצה וקבאנוס שחתוך בצורה עגולה ממש דק. זה מעדן מלחים :) אם מישהו רוצה את הדרך [קודם כל את הקאבנוס ואח"כ את הספגטי ובסוף את הביתה]

פשטידת כרובית, פשטידת תירס וגועת שוקולד לייט

פשטידת כרובית בגבינות לבשל את הכרובית בסיר עם מים עד שהפרחים רכים. מחלקים את הכרובית לפרחים קטנים יותר. מכינים בלילה של: 2 בצלים חצויים ופרוסים - מטוגנים ב-3 כפות שמן קנולה. 4 ביצים טרופות מעט במזלג. חצי כוס קמח רגיל 2\1 שקית אבקת אפיה (או פשוט כוס קמח תופח) פ3 כפות שמן מלח ופלפל 100 גרם גבינה בולגרית / קופסת קוטג' + 2 פרוסות גבינה צהובה חתוכה שופכים את הבלילה על הכרובית (שמסודרת בתבנית עם נייר אפיה) אופים בחום 175 מעלות כ-45 דקות או עד לצבע זהוב חומי. פשטידת תירס כוס קמח תופח (או קמח רגיל עם חצי שקית אבקת אפיה) 2 גביעי שלי / לבן 2 ביצים שתי פרוסות גבינה צהובה, חצי קופסת קוטג' (לא חובה) 1/2 חבילה של 250 גר' גבינה בולגרית 5% (125 גרם) 2 כוסות גרעיני תירס (קפוא או משימורים) מחממים תנור ל180 מעלות. מערבבים את כל החומרים יחד. את הגבינה הבולגרית מגרדים בפומפיה גסה. אופים כחצי שעה עד שמזהיב. * אין צורך להמליח בגלל הגבינה הבולגרית. עוגת שוקולד לייט 3 כפות קמח חבילת שוקולד מריר ½ כוס אבקת קקאו 1 כוס סוכר ½ כוס מים 2 חלמונים + 4 חלבונים 1 כף רום או ברנדי קורט מלח (לחלבונים) מחממים תנור ל-180 מעלות. ממיסים בקערה קטנה במיקרו את השוקולד,הקקאו, ¾ מכוס הסוכר והמים וממיסים. כשהתערובת פושרת-חמימה מוסיפים את החלמונים והרום ומערבבים מהר מאד, מוסיפים אתהקמח. מקציפים (במיקסר) את החלבונים ומוסיפים ¼ כוס סוכר שנותר וממשיכים להקציף עד שיש "קצפת". בהדרגה מוסיפים את השוקולד וממשיכים לערבב. אופים כ25- דקות ומצננים בתוך התנור. העוגה שיא המומלצת, אני עושה אותה המון. טעם מריר ומצויין

©big smile©

New member
סלטים!

אני המצאתי
1 חסה ועלי בייבי מלפפונים עגבניות גבינה בולגרית תירס טונה ביצה מלפפונים חמוצים אפשר להוסיף גם:גרגירי חומוס, קרוטונים ורוטב אלף איים לטיבול 2 חסה ועלי בייבי נבטים עגבניות שרי תירס גבינה בולגרית ורוטב אלף האיים לטיבול תנסו, נשבעת שזה הכי טעים בעולם!

הכי קל וכיף בארץ-

[אני תמיד מכינה את זה לצוות
] קרפים~~ 3 ביצים רבע כוס סוכר אחד ורבע כוס קמח חצי כפית מלח 1 ושליש כוס חלב 1 תמצית וניל חמאה הוראות הכנה: טורפים את הביצים והסוכר, מוסיפים קמח ומלח ומערבבים היטב מוסיפים בהדרגה את החלב ותמצית הוניל מערביים עד לקבלת בצק נוזלי וחלק. ואז את כל הסיפור עם המחבת. וזה אחלה בחלה.

למעלה