בנות
שאלה קשה

בנות ../images/Emo124.gif שאלה קשה

אני חייבת להוועץ בכן, שימו לב איזו שאלה קשה: הבת של הבוס שלי מתחתנת וכמה להביא לחתונה? והרי הטיעונים: מצד אחד: הבוס שלי מאוד נחמד אלי ודי נעים לי בעבודה, מצד שני: לחתונה שלי הוא והמנהלת תפעול והמנהל אחזקה ובני זוגם הביאו צק משותף מאוד נמוך!!!! הם הביאו 250 ש"ח לכל זוג שבא !! זה נכון שהחתונה שלי הייתה בחורף שזה יותר זול אבל לעזאזל הם מרוויחים משכורות מאוד, מאוד, מאוד, מאוד גבוהות... חשבתי אולי אפילו לא לבוא לחתונה.. ושאלתי את מנהלת התפעול אם היא תביא את אותו הסכום שהם הביאו לי אז היא אמרה שלהם יש מערכת יחסים אחרת והיא ובן זוגה יביאו 400 (שזה גם קמצנות) אז מה אתן אומרות? 250 ש"ח כמו שהביא לי או 400 כמו שהמנהלת תפעול ובעלה יביאו דרך אגב, זוג קרוב שלנו מתחתן באוגוסט ולהם אנו נביא (אני ובעלי המתוק) 600 ש"ח, כי הם חברים טובים ואנחנו אוהבים אותם..

תצאי הגדולה

נכון שהוא נתן לך סכום נמוך (וסליחה, זה יותר נמוך מים המלח ) !!!! אבל לדעתי אם את מגיעה עם בן זוג תביאי 400 ותצאי הגדולה מבין שניכם. אל תשכחי (ואין מה לעשות) שהוא עדיין הבוס, ומה לעשות, לא יראה טוב אם תביאי צ'ק נמוך. גם 400 ד"א זה בקושי מכסה מנה, אבל אני התחתנתי לפני 3 חודשים וזוגות שלא היו קרובים אלינו נתנו גם 400. פחות מ 400 זה פשוט מבייש - ולמה לך לבייש את עצמך ? (זה שהוא קמצן לא אומר שגם את צריכה להיות כזו)

אין לי כסף להיות גדולה..

ב 400 ש"ח אני יכולה לפנק את בעלי ואותי באיזה מסעדה ויותר מזה..

yoyo10

New member
אם היא מתחתנת בצפון

באיזור שלך נראה לי 350 ש"ח זה מכובד לא נראה לי שהבוס שלך מצפה ממך להביא סכומים

תראו...

אני מרויחה משכורת מינימום הוא (הבוס שלי) מרוויח משכורת מינימום כפול שבע, זאת אומרת הוא מרוויח שבע משכורות שלי בחודש ולי הוא הביא 250 ש"ח (כולל אישתו) אז אני אביא לו פי 2 ?

yoyo10

New member
בגלל זה אמרתי לך בערך 300 -350

ממקומות עבודה גם לא מצפים ליותר

נראה לי שלא אלך..

נראה לי שלא אלך לחתונה, אהיה ישרה עם עצמי, אני ממילא לא מכירה את החתן והכלה.. גם בעלי ישמח שלא נלך..

לא איכפת לי...

ממש לא איכפת לי... בזמן האחרון , חוץ מאז שהוא הביא לי כבד קצוץ כמו שאני אוהבת, אז הוא די מעצבן, והכי מרגיז אותי שהוא לא יודע להשתמש חוץ מבאקסל בשום תוכנה של אופיס.. כשהוא צריך לשלוח דואר אלקטרוני הוא קורא לי לעזרה בקריאות כאילו קרה משהוא טרגי..(ומפריע לי לגלוש בתפוז) ככה שהוא די שפוט שלי אז לא איכפת לי מהחתונה של הבת שלו.. אומנם ביום ההולדת שלי הוא קנה עוגה ובורקסים אבל זה לא נחשב..

yoyo10

New member
אם את מרגישה שזה לא משנה

אז אל תלכי חבל שתיהיה ממורמרת

תביאי 250 ש"ח. בדיוק כמו שהוא הביא!

את לא צריכה להיות פראיירית. היום לאנשים אין כסך וכמו שאמרת, אז הוא קמצן והוא גם מרוויח פי 7 ממך. איטן לכם שום קשר ואת באה לשם מתוך כבוד ולפי דעתי זה מספיק טוב מה שאת תביאי! אולי אז זה יתן לו רמז להעלות לך קצת את המשכורת. אין מה לעשות. הוא צריך להבין אותך ואם לא אז זה בעיה שלו ולא שלך. אל תרגישי אשמה אם תביאי פחות. תהני.

לא לדעתי

סליחה שאני אומרת את זה, אבל אני חושבת שאם הוא מתייחס אליך אחלה, וטוב לך איתו במשרד, והוא הגיע לחתונה שלך אז זה פשוט כבוד בסיסי שתגיעי לחתונה של הבת שלו .

אל תלכי אם לא בא לך!

אני הגעתי להחלטה שאני כבר לא יאלץ את עצמי לעשות דברים שלא בא לי לעשות רק כדי לרצות אחרים! הבוס שלך די קמצן - אבל זה ככה אלו שיש להם יותר כסף נותנים פחות. אם את הולכת תני 250 ש"ח - את לא רוטישלד לעזאזאל! ובטח לא עושה משכורת כמו שלו - אצלנו מרוויחות שכר המינימום זה די קריטי... אני לא קמצנית או משהו כי שחברה שלי התחתנה נתתי לה 400 ש"ח רק אני בלי בן-זוג כי אני אוהבת אותה - לא כי אני חייבת. אז באותה מידה את לא חייבת לו כלום, כי עם כל הכבוד לכבד קצוץ הוא לא שווה 400 ש"ח - וזה שהוא נחמד אליך זה יופי - כי כל בני האדם צריכים להוקיר את מי עושה להם את העבודה!!! מגעיל אותי אנשים מלאים כסף - שנותנים פחות ממנה או מביאים איזה אגרטל ב-20 ש"ח. דוחה!

תודה פרח חצות ../images/Emo141.gif

החלטתי שאם אלך אז רק כדי להנות מהמסיבה כייהיו גם המון חברה מהעבודה שלי נראה מחר כשבעלי ואני נחזור מהעבודה אם בא לנו לנסוע...

בעלי ואני החלטנו

נביא 250 ש"ח וגם אנחנו לא רוצים לנסוע עם ההסעה של העבודה אלא לבוא בעצמנו כדי שנוכל לצאת משם מתי שנרצה..

חרדית24

New member
עצה קטנה

הזוג ירצה גיוון בסכומים. תביאו 300 שקלים לחתונה משהו ביניים כזה. לברית אולי תקבלו יותר....

למעלה