בנות-Im Back!!

בנות-Im Back!! ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

אני קצת נעלמת בזמן האחרון, לא?
בקיצור, הייתי במחנה קיץ 6 ימים (אמרתי לכם או לא? אני לא זוכרת..) היה ממש כיף!!! מחר אם תתעניינו אני אכתוב חוויות..
ואני רואה פה המון הודעות חדשות... אני גמורה מעייפות אז מחר כשאני אתעורר אני אתחיל להתעדכן, אבל זה יהיה נחמד שתעדכנו אותי קצת בינתיים... בינתיים הספקתי להציף בראש 1 שהגיע לי אתמול ולראות שאורלנדו הגיע למקום 6 בהכי יפים שיש- בושה!! ועוד אחרי מי?! נינט טייב! הטנק הזאת!!! גאדדד זה מטריף אותי!!!!!!!! אולי יש בה איזהשהוא יופי אבל לפני אורלנדו? הצחיקו לי את הפופיק. לילה טוב בנות, אני אשמח לעדכונים.
התגעגעתיייי!!!

היי....שמחה שחזרת...

אני חדשה אולי עדיין לא הכרת אותי..... ואם בא לך את יכולה לקרוא את הסיפור שכתבתי... הוא בדפים האחוריים....

karin byrne

New member
ברוכה השאווווווהההה בובה!!!!../images/Emo24.gif

שמחה שנהנית..!!!ונראה לי שלא ספרת לנו שאת במחנה קיץ..
...וכמו שכבר אמרתי פה...נינט טייב אולי חמודה אבל מקום 1...לא...פשוט לא..גם לא רן דנקר המכוער הזה...

kittycatbone

New member
ברוכה השבה!!!../images/Emo24.gif

שמחה שנהנית!! וטוב שחזרת!
התגעגעתי!!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifברוכה הבשה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

כן דנו בנושא של ראש אחד...
ובנות הפורום הסיקו מסקנה אחת כוללת:זה היה מכור

33emily33

New member
ברוכה השבה ואם את רוצה אז השווה....

חיחיחיחיחיח |צוחק מהבדיחות של עצמו|

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifנצלש->אההההה../images/Emo99.gif....

דודה שלי הביאה לי את 'טרויה' למחשב
... איזה נשמה היא
...... יש לי טרויה במחשב
!|
..

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifעכשיו../images/Emo70.gifכולן../images/Emo70.gifלצט../images/Emo70.gif.....

נו בננות

נטלי007

New member
ויי...

הרגע דוד שלי אמר לי שהוא מביא לי עוד חודש לפטופ שיש בו די.וי.די... ואבא שלי יחבר לי אותו לאינטרנט ואז אני אוכל להיות כל היום בפורום!! ואני לא אצטרך לריב עם אחי על המחשב!! כבר 13 שנה שאני מחכה לזה
:]
ואח שלי עכשיו מקנא....
מגיע לו!!! מישהי יודעת למה יש בעיות בצ'אט של טפוז? הוא לא עולה לי... באסה.. מיכל הטרויה הוא מאבא שלי? כי צעקתי עליו והוא הודה.. זה נכון? כי לאבא שלי יש כישרון לעבוד עליי..

Sweet 6teen

New member
ברוכה השבה!! ברור שאנחנו רוצות

לשמוע חוויות!! אני מקווה שנהנת.. :)

Sweet 6teen

New member
ברוכה השבה!! ברור שאנחנו רוצות

לשמוע חוויות!! אני מקווה שנהנת ועשית חיים! :)

למעלה