בנות תשמעו קטע

מיכל31

New member
בנות תשמעו קטע

איזה ילדה אחת מהעבודה שלי שואלת אותי: תגידי אם לקחתי אתמול בטעות את הגלולה של היום אז זה בסדר ?או שאני אפסיק להשתולל? חחחחחחחחחחח

מיכל31

New member
וואלה גם אתה נתת לי חומר למחשבה

חנון או חנונית ????? מה קרה מה יש לך נגדי הא ??????

תרגיעי......

פעם היה לי סיוט שאני מקבל טלפון מארה"ב,ועוד אחד משווייץ עם תביעת אבהות....ואח"כ עוד אחד מת"א..... אל תקחי את זה אישית......

מיכל31

New member
מה זאת אומרת דיאטה?

מיד להפסיק את כל המעשים הטובים..... גלולה של יום שלישי רק ביום שלישי לא להתבלבל.... חחחחחחחח סליחה מייקי שאני צוחקת

מפיתום......לא קורה כלום....

הממממ נראה לי......לא? ואאלה לא יודעת מזה גלולות...

מיכל31

New member
טוב, הבנתי יש פה בעית הבנה קשה

אני אסביר לאט תבינו מהר... נכון שבגלולות זה מסודר לפי ימים, אז היא חשבה שאם בטעות היא לקחה ביום שלישי גלולה של יום רביעי אז היא עלולה להכנס להריון כי איפה שרשום יום רביעי זה רק לסקס של יום רביעי לא של יום שלישי .....חחחחחחחחחח יש מבין ???????? מייקי??????????

יופי יופי תצחקו לכם אבל........

שתידעו שזה לא אומר כלום יכולה להיות מישהי גם בת 30 שהיא טיפשה ואין לה ניסיון חיים בכלל ומישהי שבת 20 עם ראש טוב ושיודעת הרבה מאוד דברים. ויש אנשים מבוגרים שהם לא התבגרו אף פעם ולעומת זאת יש צעירים שהם התבגרו מאוד. אין קשר בכלל לגיל.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה טוב!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי,,,,,סוף סוף מישהו הצחיק אותי....חחחחח........חחחחחחחחחחחח

נשית~37

New member
יא מג´נונה חחחחחחחחחחחחח

הרחבת לי את המסך עם הצחוק שלך חחחחחחחחחחחחחחח סאמק

חחחחחחחחחח........

אני חי עם אחת כזאת ששוכחת.... מאז עברנו למרסילון עם מכשיר צפצפן שמזכיר לנו לקחת את גלולת הגאולה, ואני מזנק מהספה להביא לה אותו..... יאללה...חודש שלם לבלוע את זה בשביל איזה פעמיים-שלוש במקרה הטוב....

חחחחחחחחח מייקי...חחחחחח

הרסת אותי מצחוק חחחחחחחחחחחחח חבל על הכסף חחחחח

למעלה