בנות תנו לי עצה.........

cruiser

New member
בנות תנו לי עצה.........

אני בן 29 נראה טוב מאד ובנוי טוב מאד ודיי נמאס לי מקשר עם בחורות בנות גילי + - . כי הקשר מחייב מדיי ויש גם מחשבות על חתימת הזוגיות בברית נישואין (לא בשבילי כרגע). לכן חשבתי לפנות לגיל יותר מבוגר 35-40 שהן גרושות עם ילד או שניים שמחפשות קשר אבל לא למטרות נישואין. אז השאלה לנשים שביניכם - באיזה אופן תגיב אישה גרושה לפנייה של בחור הצעיר ממנה ב 6-12 שנים. האם זה לא מעליב ופוגע כי למעשה מה שאני מחפש זה מה שכל הגברים מחפשים וצריכים , אבל למה לא להפוך את זה לקשר. איך אני מסביר זאת לאישה בלי לפגוע ובלי להידחות. דעתכן בעניין בנות חשובה לי מאד .

P u s s i c a t

New member
קבל...

לא בטוחה שהבנתי מה בדיוק אתה מחפש (או שזה סוג של הכחשה. אולי מעדיפה לחשוב שזה משהו אחר ממה שכן הבנתי...) אבל למיטב הבנתי - ויסלחו לי כאן הבנות אם אני טועה - אף אחת לא מחפשת פה מישהו להעביר איתו את הזמן. נישואין זה חותמת של הרבנות. סה טו. תקרא לזה זוגיות מחוייבת, ארוכת טווח, תקרא לזה בלעדיות, או פשוט קשר רגשי מונוגמי. לי לפחות נראה שזה מה שהבנות פה מחפשות. לכן לא נראה לי שפה תמצא את מבוקשך... לגבי הגיל? couldnt care less רוב הגברים שיצאתי איתם היו צעירים ממני. אם בשנה, אם ב-12. הגיל הוא רק מספר, אבל אם זה גם רק מה שאתה מחפש - למיטב הבנתי - לא פה... גם מישהי (רחמנא לצלן) גרושה עם ילד שניים, רוצה אהבה. וקשר אמיתי. לא לספק לילד שצעיר ממנה בשנתיים או עשר קורת גג תמורת עינוגים... סליחה אם לא הבנתי אותך. אבל אם לא הבנתי אותך... מה זה משנה איך הקשר נקרא?... ההבדל היחיד בין קשר "רציני" לנישואין זה כולה חותמת. מה מפחיד אותך? הרבנות או המחויבות?....

ת י א ה

New member
תראה

איך אתה מסביר את זה לאישה בלי לפגוע ובלי להידחות ? כפשוטו. פשוט מסביר. אם גם היא מעוניינת בקשר זמני וקליל שכזה - אחלה לשניכם. אם היא לא מעוניינת - תתכונן אתה להיות הדחוי, כמו שנאמר ב"שייבה" - "לא תודה".

למעלה