בנות תכנסו!

1noa1

New member
בנות תכנסו!

יש פה משו שכולן צריכות לקרוא אחרי הריב של קודם... יש חלק שלא ראו אותו כי הוא נמחק..

את צודקתת../images/Emo70.gif אם את זוכרת גם אני

פתחתי הודעה על זה... אנשים עשו מאמץ קטןןןן דיייי עם זהה

אמנם אני מפורום סקעת אבל...

אני לא יכולה שלא להגיב. תקשיבו, כל אחת מעריצה את ההראל שלה, זאת לא סיבה להתחיל לקלל את ההראל השני כי בסופו של דבר רק ההראלים נפגעים, לא המעריצים! ראיתי עכשיו את השרשור על המסיבה. אני מודעת לזה שמורן וענת לא היו בסדר אבל תחשבו על זה, גם כל מי שקילל (וגם אם זה היה מוצדק, כי אני יודעת שאם לי זה היה קורה הייתי מחטיפה לה כאפה) היה לא בסדר. ואם אתן אומרות "סולחה" אז תלכו איתה עד הסוף! בשביל מה להתחיל לקלל? זה הרי פוגע רק בהראלים עצמם, תקשיבו - גם כל ההכללות שעשיתם על פורום סקעת לא בסדר! אני יודעת שיש סקעתיות מגעילות שמקללות את מויאל והכל אבל לא כולן כאלה! אני באתי לפה, לא במקרה, אלא לנסות להעביר מסר: ההראלים לא אשמים! אתם פוגעים רק בהראלים בשרשורים כאלה, וגם אתם פוגעים במעריצות האחרות שלא עשו כלום עם כל ההכללות של מי שהכליל... אני מבקשת, בבקשה, די!!! ולא אכפת לי שעכשיו כל פורום מויאל ישנא אותי כי אמרתי את דעתי... אבל כדאי שאתן ואנחנו נלמד להפנים!

את צודקת ב100% נועו'ש אבל כנסו כולם

ראיתי שיש כאן אחת בכינוי:moran moyal והיא סך הכל שאלה על איזשהי מסיבה שהיא חושבת שעושים להראל..
לא הייתן צריכות להתנפל עליה בקללות.. סך הכל הילדה ראתה פורום הראל מויאל..היא חשבה שאנחנו יודעים משו על המסיבה..אז היא החליטה להיכנס ולשאול..בנות..אתם צריכות להיות יותר רגועות מה לעשות שיש ילדים שקצת פחות סבלניים ממכם..תאמינו לי..מניסיון מפורום אמ"ל{אהבה מעבר לפינה} היא לא הראשונה שתשאל שאלות..והיוצר פה ריב והיא גם לא האחרונה..יהיו עוד מלאאאאאא כאללללללהה.. במיוחד שהראל יתחיל להוציא את הדיסק שלו...יהיו אפילו שאלות לא משורשרות שמהם יווצר בלאגן בפורום
פלייייייייז
תנסו להיות יותר רגועות
אני מקווה שלא תשנאו אותי בגלל ההודעה הזאת..
אוהבת
הילה

נ ר ו ש

New member
אאאאאררגגגגגגג

את פשוט חצופההההה איך את מעיזה לדבר ככה
חחחחחחחחחח סתם נשמה... ברור שאני לא שונאת אותך... אני אפילו א=ו=ה=ב=ת אותך יותרררררררר

מאי 406

New member
שמישהו יסביר לי מה פספסתי!!!

אני שונאת להיות מחוץ לעניינים! מי קילל את הראלוש שלי?? מי???

1noa1

New member
אתת תרגיעי את!!

מרוקאית אחת.. חח תירגעי...!!! ניגמר כבר... חחחחחחחחחחחחח ואיפה את כשאני מחפשת אותך..??? גם בחמשוש הזה היית אצל סבתא??

מאי 406

New member
בואנה אל תגידי להירגע!../images/Emo46.gif

אני רוצה להבין את השתלשלות העניינים!!! ולא הייתי אצל סבתא, הייתי במקום אחר. אני יספר לך על זה כבר באיי סי...

../images/Emo3.gifיש לי רעיון

בואי נמציא לנו מריבה דימיונית שהייתה פה ורק אנחנו נדע אותה ואז כולם יהיו מתים לדעת אבל אנחנו לא נספר להם! חה-חה-חה

מאי 406

New member
יש לך שכל חריף כמעט כמו שלי...../images/Emo13.gif

יאללה מה בא לך שנמציא? זה חייב להיות משהו גרנדיוזי!

למעלה