תהני בטיול
מ מכורה לקצפת New member 31/3/04 #37 תראי.........../images/Emo23.gif זה לא קיים אצל נשים-כאילו זה קיים,אבל לא בצורה בולטת ואם תשימי לב אליה תגלי שהיא בהחלט מושכת וסקסית..... יש לי ילד בכיתה עם שתיים! ועוד אחת בעורף-לכי תביני......
תראי.........../images/Emo23.gif זה לא קיים אצל נשים-כאילו זה קיים,אבל לא בצורה בולטת ואם תשימי לב אליה תגלי שהיא בהחלט מושכת וסקסית..... יש לי ילד בכיתה עם שתיים! ועוד אחת בעורף-לכי תביני......
י יסמין טרוגובוף New member 31/3/04 #38 בעורף?!../images/Emo5.gif אני לא ממש רוצה לדמיין את זה... ושרון, תהני בטיול! ונשמור על הפורום טוב טוב!
בעורף?!../images/Emo5.gif אני לא ממש רוצה לדמיין את זה... ושרון, תהני בטיול! ונשמור על הפורום טוב טוב!
מ מכורה לקצפת New member 31/3/04 #39 עזבו... פשוט כשהוא מוריד את הראש יש לו מן בליטה כזאת,שדרך אגב גם היא ממש יפה (טוב,כל מה שקשור לילד הזה יפה... ) וברגע של מצב כפית החלטתישזה עוד גרוגרת בעורף....ככה שזה לא ממש גרוגרת אני חייבת להפסיק לדבר שטויות
עזבו... פשוט כשהוא מוריד את הראש יש לו מן בליטה כזאת,שדרך אגב גם היא ממש יפה (טוב,כל מה שקשור לילד הזה יפה... ) וברגע של מצב כפית החלטתישזה עוד גרוגרת בעורף....ככה שזה לא ממש גרוגרת אני חייבת להפסיק לדבר שטויות
מ מכורה לקצפת New member 31/3/04 #40 ושחכתי... תהני בטיול ואל תדאגי ננסה לשמור על הפורום כמה שיותר טוב,אבל שלא תטעי- זה לא יהיה אותו דבר בלעדייך... *לילה טוב...
ושחכתי... תהני בטיול ואל תדאגי ננסה לשמור על הפורום כמה שיותר טוב,אבל שלא תטעי- זה לא יהיה אותו דבר בלעדייך... *לילה טוב...
י יסמין טרוגובוף New member 31/3/04 #41 חיחי, אז אני יודעת למה את מתכוונת. חח גם לי יש את זה.. רק לא בולט. ולכל אחד אחר אני מניחה.. רק פשוט חשבתי על זה בתור גרגורת. וזה כזה.. מפחיד....... כמו עיניים בגב או משהו כזה, את יודעת?
חיחי, אז אני יודעת למה את מתכוונת. חח גם לי יש את זה.. רק לא בולט. ולכל אחד אחר אני מניחה.. רק פשוט חשבתי על זה בתור גרגורת. וזה כזה.. מפחיד....... כמו עיניים בגב או משהו כזה, את יודעת?
C ChipiM New member 31/3/04 #42 חחחח ואני בכלל חשבתי שהתכוונתן למבט למבטא שלו כשהוא אומר "גורגורות'" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי אני ממש צריכה לישון... אני במצב הזוי במיוחד
חחחח ואני בכלל חשבתי שהתכוונתן למבט למבטא שלו כשהוא אומר "גורגורות'" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי אני ממש צריכה לישון... אני במצב הזוי במיוחד
י יסמין טרוגובוף New member 31/3/04 #43 גם אני בדיוק הולכת.. ../images/Emo98.gif ונחמד לראות שיש אנשות מחוברות בשעה הזאת זה כבר היום השלישי שאני בשעה הזאת ואין אפאחד.. אז נחמד לדעת שדווקא הים יש!
גם אני בדיוק הולכת.. ../images/Emo98.gif ונחמד לראות שיש אנשות מחוברות בשעה הזאת זה כבר היום השלישי שאני בשעה הזאת ואין אפאחד.. אז נחמד לדעת שדווקא הים יש!
מ מכורה לקצפת New member 31/3/04 #49 חחחחחחחח../images/Emo6.gif ואם כבר הזכרתן,גם המבטא שלו כשהוא אומר גרוגרת זה יפה.(הוא רוסי ואני אוהבת את המבטא שלהם...)
חחחחחחחח../images/Emo6.gif ואם כבר הזכרתן,גם המבטא שלו כשהוא אומר גרוגרת זה יפה.(הוא רוסי ואני אוהבת את המבטא שלהם...)
ש שרוני המתוקה 2 New member 31/3/04 #51 זה לא סנטר כפול ... זאת נקודה.. סנטר כפול זה מה שיש לשמנים(תסלחו לי על המילה...) איפושהו באיזור הצוואר... לויגו יש סנטר מהמם! אין מה להגיד!
זה לא סנטר כפול ... זאת נקודה.. סנטר כפול זה מה שיש לשמנים(תסלחו לי על המילה...) איפושהו באיזור הצוואר... לויגו יש סנטר מהמם! אין מה להגיד!
N noabloom New member 3/4/04 #57 נו אותו דבר....ולשמנים פשוט יש מידלדלים..את צודקת זה גומת חן .. סנטר כפול זה דומה קצת
ע ענברבי המיוחדת New member 1/4/04 #54 בסרט הוא נראה טוב.... כאילו בLOTR אבל בחיים הוא נראה כמו... יש בו משו ממש מוזר..
C ChipiM New member 1/4/04 #55 אבל לירון (המנהלת של פורום שרה"ט וש ושל טולקין), אמרה שהוא חתיך במציאות כי היא ראתה אותו... אז אני מאמינה לה... חחחחח {אני מקווה שלא טעיתי ושזאת באמת היא שאמרה את זה...}
אבל לירון (המנהלת של פורום שרה"ט וש ושל טולקין), אמרה שהוא חתיך במציאות כי היא ראתה אותו... אז אני מאמינה לה... חחחחח {אני מקווה שלא טעיתי ושזאת באמת היא שאמרה את זה...}