בנות תיכנסו..

חנישה

New member
בנות תיכנסו..../images/Emo45.gif

אני גם לומדת אצל יפית כהן ואני גם חושבת שהגזמתן. שתלמידה מחמיאה לפיפי נס או למורות אחרות בארץ שכתבתן עליהן- אף אחת לא כתבה שזה נמאס.. ואני באמת שלא מבינה את פשר ההתנהגות הזו שלכן. לדעתי אין פה שום "פרסומת מתוחכמת"- הרי זה ממש מגוחך... אני מכירה טוב את מיכל (מיקה) והיא באמת לומדת אצלה ומחמיאה לה מטוב ומתום לב... אם אתן כאלו בנות עם צרות עין- ממש בושה להיות בקהילה שלכן. חני

ליילה 1

New member
הבהרה../images/Emo62.gif

כשמצד אחד פותחים את
וג. יפית מפמפמת לנו כל הזמן במוח ומצד שני נכנסים לפורום וכ . יפית מכבבת בו השכם והערב אז התוצאה ברורה:: אנחנו חוטפות OYD שזה OVER YAFIT DISORDER .אז מה לעשות, קבלי זאת בהבנה
זה לא בכוונה.. ולכל המעריצות של היפיתיות למיניהן יש לי סלוגן חמוד: מ ג.יפית עד כ.יפית לא קמה כְּיָפית | נ.ב. אנחנו ממש אבל ממש לא צרות
מאחלת לך כל טוב והמשך גלישה נעימה בפורום

זה לא אישי זה כבר קרה בעבר.

זכור לי הרבה פעמים של עליהום על מישהי שפרגנה על מי שנכנס רק לפרסם וכו'.. בפורום כמו בחיים,אם לא מצפים מופתעים!!! מי שרוצה לפרגן , בכיף מי שצופה ולא מגיב גם טוב. כמו כל דבר בחיים אם זה נוגע אליי אני מצפה ממי שאני חושב אותו לחבר/ידיד /מכר שיגיב.כי זה פורום וחשוב לי שידעו מי אני? או שלא. אני תמיד רוצה לדעת מה השני חושב באמת אבל יש מגבלות בעולם וירטואלי. אפשר גם לפרש מנקודת זווית אחרת. יש הרבה חברי פורום שרק מעבירים ביקורת,רק מפרגנים,רק משתפים,חולקים מי שנותן - אומרים תודה אהלן וסהלן. הכי חשוב שחנישה נהנית אצל המורה- זה מקדם לכולנו את מעמד המחול המזרחי. אם ליילה הגיבה זה לא בגלל שיש לה עין צרהחלילה .יש 2 צדדים למטבע יום נהדר ובלי מלחמות!!!

י ע ל י ק

New member
לחנישה ומיקה ../images/Emo140.gif

באמת ובתמים, אין לנו שום כוונה לפגוע - לא בכן ובודאי שלא ביפית כהן - שאפילו לא משתתפת בעצמה בפורום הזה. יחד עם זאת, יש עניין של מינון כאשר באים לפרגן ולהחמיא או להמליץ על מורה. אתן פשוט הגזמתן בכך וזה כבר מזמן עבר את גבול הטעם הטוב. למעשה אני חושבת שמרב רצון לפרגן לה ולמשוך אליה תלמידות חדשות עשיתן לה שירות דב וגרמתן (לפחות לחלק מאתנו) לאנטגוניזם כלפיה וחבל. מאז שאני משתתפת כאן בפורום - עוד אף אחת/ד לא "הפציץ" בכל כך הרבה הודעות מהסוג הזה (גם אם מיקה מחמיאה לה מטוב ומתום לב). אני מנסה להבין איך הגעתן למסקנה שאנחנו צרות-עין, מקנאות????? על מה לנו בדיוק להרגיש קנאה? הרי אין שום דבר שמונע מבעדנו לבוא וללמוד אצלה בדיוק כמוכן. אני וליילה גם לא מורות ולא רקדניות מקצועיות ואין לנו שום ענין בתחרות כלשהי עם יפית כהן או אתכן. הכוונה היתה לכתוב בצורה מבודחת ע"מ שתבינו את הרמז ותחדלו מהפרסומת הזו. אני מצטערת אם נעלבתן

למעלה