בנות, תאחלו לי

6ליהי

New member
בנות, תאחלו לי ../images/Emo50.gif

מחר אני עוברת בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית בקופ"ח (פירטתי כבר בעבר מדוע: מאז הפסקת הגלולות, לפני כ-5 חודשים, לא בייצתי, והייתי חשופה לכן לרמות אסטרוגן גבוהות ללא פרוגסטרון. בבדיקת א.ס אחרי וסת שהתקבלה ע"י אוטרוגסטן התגלה שיש לי רירית רחם בעובי 8 מ"מ ביום 8 למחזור, ולכן הרופא רוצה לבדוק אם אין פוליפים/שגשוג רירית). בבדיקה אצפה ע"ג מסך T.Vבמערכת הרבייה שלי: רחם, שחלות וחצוצרות. אני מקווה שהכל יהיה בסדר
. אעדכן אתכן מחר מה היה.

6ליהי

New member
ושכחתי להוסיף-

שאם הכל יהיה בסדר בבדיקה
, מה-1/5 אני מתחילה בפעם הראשונה ב"טיפולייט" האיקאקלומיני... ומתייצבת איתכן על קו הזינוק.

אפרסקה

New member
אוי, סליחה, חשבתי שזה היה אתמול ../images/Emo9.gif

בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

יעלה לי

New member
היי ליהי..

קודם כל המון בהצלחה..
שנית, אני מקווה שאת יודעת איך נערכת הבדיקה ואולי שווה קצת להתכונן לה נפשית... הבדיקה נחשבת קצרה מאוד, אבל לא נעימה במיוחד. יש בנות שטוענות שהשד לא נורא כל כך. ויש בנות שלא ממש עבר להן בקלות. בפורום פוריות יש המון אנפורמציה בנושא עם קיבוץ של "חוויות". לדעתי מומלץ להסתכל בזה וללכת מוכנים קצת. ואז גם יתכן שעם הכנה נפשית תאמרישזה בסך הכל עבר בסדר. במיוחד מאחלת לך שהכל יהיה תקין ותגיעי להריון הכי מהר שאפשר...

mishi1

New member
בהצלחה, אל תשכחי לקחת פופקורן../images/Emo8.gif

מחזיקות לך אצבעות. העם איתך

6ליהי

New member
../images/Emo51.gif על האיחולים

וכן, קראתי המון חוויות של בנות מפורום פוריות. הרושם שלי-שזה לא דבר נורא כ"כ, מקסימום אקח כדור כחצי שעה לפני הבדיקה. אני כבר רוצה להיות אחריה ולהתחיל בטיפולייט, ונראה לי שעל זה אחשוב כל הבדיקה כדי להתעודד (למרות שלפי החוויות היא לוקחת דקות בודדות ולא יהיה לי הרבה זמן לחשוב...). אז תודה, ושוב-אעדכן מחר...

m i c h a l y

New member
כמו שכבר כתבתי לך פעם -

אני ממש מקנאה ביכולת שלך להמשיך ולהסתכל קדימה למרות הכל. אני גם באמת חושבת שלא משנה מה מידת חוסר הנוחות - יש איזה שהוא שקט נפשי בידיעה שעורכים בדיקה כדי לראות מה קורה, ואחריה אפשר יהיה להתאים את התנאים כך שייקלט ההריון. מאחלת המון המון המון בהצלחה, ומקווה שבכל זאת הבדיקה לא תהיה מגעילה מידי.... מיכל

למעלה