בנות שעברו הפלה טבעית

לולי283

New member
בנות שעברו הפלה טבעית

הי כולן,
אני סביב שבוע 7, ההריון לא מתפתח. הופניתי למיון לסיים את ההריון בציטוטק או גרידה. הרופאה אמרה כמובן שאני יכולה לחכות עוד כמה ימים היות והשק בתוך הרחם ואולי הטבע יעשה את שלו, ובאמת התחיל לי דימום עדין היום (לא מסיבי, יותר כמו הכתמות של דם, ותסלחו לי על התיאור המלבב).
אני במעקב בטא והיא ממשיכה לעלות, אולם בצורה לא תקינה ואני תוהה לעצמי....בנות שעברו הפלה טבעית, אפשר לשאול איך הכל התחיל אצלכן? האם הדימום התחיל בטורבו ישר או עדין ולקח לו זמן להתגבר? האם הבטא הייתה במגמת ירידה מתחילת ההפלה או שלפעמים כבר מתרחשת הפלה אבל הבטא עוד עולה?
אני כמובן מתלבטת אם להמתין כי יש סיכוי שהדימום הזה יתפתח להפלה ויחסוך לי ביקור במיון.
אשמח אם תשתפו. בברכת הריונות בריאים ותקינים במהרה לכולנו,
לולי

emmaKatelin

New member
אני מחכה

אצלי התחיל עם דימום מאד עדין.
אתמול הוא התגבר קצת, והיום הוא עדיין קצת שונה.

אני אמורה ללכת למעקב השבוע אצל הרופא ולראות מה קורה.
לא קיבלתי עדיין שום הפניה לבדיקת בטא משום שעדיין לא היה (לדעתי) שינוי גדול במצב.
אני מניחה שעד שלא יצא השק הבטא לא תרד....

מקוםבלב

New member
היי לולי,

הפלה טבעית אכן יכולה להתרחש.רק צריך לפעמים סבלנות ובעיקר הקשבה לגוף.
הדימום יכול להתחיל במעט ואז להתגבר או ישר מאסיבי. זה נורא אישי.
חשוב לעקוב אחר הבטא ולראות שהיא אכן במגמת ירידה.
את יכולה להיעזר ברפואה משלימה להפלה טבעית. דיקור ורפלקסולוגיה.
את יכולה לחכות כמה ימים ואז להחליט.
חשןוב לשים לב לתופעות כגון : חום, חולשה, סחרחורות,דימום מאסיבי, כל שינוי בהרגשה הכללית ,כל זה מחייב בדיקת רופא.
מקווה שאכן הפלה טבעית תתרחש ולא תצטרכי גרידה או ציטוטק.
חיבוק

משתפת אצלי

ראשית, משתתפת בצערך...
אצלי במשך כ- 3 שבועות היו הכתמות שהתחילו כעדינות והתגברו לדימומים חזקים מאוד. בשום שלב לא ראו דופק, אך הבטא המשיכה לעלות. בדיקת הבטא האחרונה שביצעתי הראתה תוצאה של 16000 (תוצאה שבה אמורים לראות דופק)
אחרי מס' ימים של דימומים בעוצמה בינונית וכאבים חזקים (רק בדיעבד הבנתי כמה הכאבים היו חזקים...), לבסוף בשבוע 9 היתה הפלה טבעית, שנמשכה ימים ארוכים עם דימומים מאוד מאוד קשים, חולשה, והמון מעקבים ובדיקות לוודא שהרחם נקי.
מאחלת לכולנו בריאות והריונות תקינים בקרוב,
בהצלחה

cookiii

New member
היי

אצלי בטא שעלתה לא תקין והמשיכה לעלות עד היום האחרון. הערכים הסופיים היו 11.500.
את יכולה לחפש את סיפור ההפלה שלי מה 21.10.2013.

היו לי דימומים קטנים כמו הכתמות במשך 12 ימים. זה הממוצע של ימי דימום לפני הפלה לפי תחקיר קטן שביצעתי על מאות הפלות שקראתי באינטרנט.

לפני ההפלה היו לי כמה שעות של צירים שהסתיימו בפליטה של שק קטן ועובר. את העובר אני ובעלי קברנו בקופסת גפרורים בגינה.

אני אעודד אותך שרוב הבנות שעברו יחד איתי הפלה והיו בקומונה לקראת הריון לאחר אובדן כבר בהריון כולל אותי.

אוי כמה עצוב!

ממש עצוב לשמוע מבינה את הרגשתך לגמרי ומאחלת לך שה' ימלא חיסרונכם בקרוב מאוד.
אצלי ההפלה הייתה טבעית בשבוע 6 התחיל דימום רק של הפרשות חומות במשך יומיים ולאחר מכן דם רגיל כמו ביום הראשון למחזור, שהיה מלווה בכאבים ממש חזקים בשלב מסויים כמו של מחזור כואב במיוחד.
אח"כ כשקמתי להחליף פד, ראיתי רקמות כאלה והרבה קרישי דם זה היה מזכיר בצורה שלו כבד עוף (סורי על התיאור) בדקתי באינטרנט מה בדיוק זה אומר והבנתי שאני עוברת הפלה. אז כבר הלכנו למיון שם בדקו וראו שיש עוד קצת "חומר הריוני" ברחם ונתנו לי 4 כדורי ציטוטק שמוחדרים לנרתיק. מקווה שכולנו נתבשר בבשורות טובות בקרוב.

לולי283

New member
בנות תודה- אתן מקסימות!!!

תודה ששיתפתן, אני יודעת שזה לא פשוט להיזכר באירוע כל כך קשה...בכל אופן אני ממש מעריכה את השיתוף! זה עזר להבין עם מה אני מתמודדת.
אני אספר גם מה עבר עליי השבוע כדי שאם עוד בנות יחפשו מידע על הפלה טבעית יהיה להן- אז השבוע ההריון שלי נפל באופן טבעי. התחיל בהכתמות והמשיך בדימום ביום הבא אחריו. באותו יום נפל גם שק ההריון. עכשיו אני ביום החמישי של הדימום והאמת היא שהשד לא נורא כל כך...כאבי מחזור קלים רק ביום של נפילת השק ודימום בינוני... היום אני עושה בטא ואולטראסאונד לבדוק איך מתקדם ומקווה שלא אצטרך עוד התערבות מעבר.
בנות יקרות, תהיו חזקות!
מאחלת לכן (ולעצמי) ימים טובים יותר...

לפחות זה קרה טבעי

עם כל העצב אני באמת חושב שלפחות זה קרה טבעי וללא כאבים מיותרים מאחלת לך שהאולטרסאונד יראה שהכל יצא לבד.
כל הכבוד על ההתמודדות ועל הכוחות הנפשיים זה כ"כ לא פשוט ועצוב.
מאחלת לך שלאחר שתקבלי שוב מחזור טבעי תקלטי במהרה להריון בריא ותקין.

למעלה