מי אמר שאני חייב להסכים עם היוטובר האתאיסט ופציפיסט בכל דבר?
הוא בעצמו לא טוען שכולם חייבים להסכים איתו, ודיבר על כך איך שכל אדם הוא אינדיבואלי, יכול להיות נושא שאני מסכים איתו לגביו יותר, ונושא שאני מסכים איתו לגביו פחות, אני לא חייב להסכים עם כל מה שהוא אמר בוידאו, אבל אני מסכים עם הרוב. אני יודע למשל שאני לא מסכים עם הפציפיזם המוחלט שלו, אם שמת לב, כאשר הוא הזכיר מלחמה, הוא תמיד ראה בא דבר רע או לא מוצדק, בעוד שמבחינתי, לפעמים אין בררה אלא להילחם באויב, כמובן שאני נוטה לדגול בגישה המערבית, החברה המערבית המודרנית לרוב לא מחפשת מלחמה, ויוצאת למלחמה רק כאשר "אין בררה", בעצם הבררות היחידות במלחמה נגד הרדיקלים המוסלמים זה, להילחם, להיכנע או למות. אני באופן אישי גם לא חושב שכל המוסלמים הם מחבלים או תומכים בטרור, אבל אני מאמין שחלק לא קטן מהם הם כאלה, ואחת הסיבות לכך, זה שדת האסלאם עצמו זה דת מאוד אלימה, ומעודדת "ג'יהאד" נגד כל מי שלא מוסלמי, ועל הדרך גם מעודדת יחס מאוד שוביניסטי כלפי נשים. לכן החיים בחברה מערבית, כל עוד שאינה נכבשה על ידי האסלאם, הם אלו שמגנים עליך מפני מוות או/ו שיעבוד. אם את מנסה להשוואת בין גבר מערבי ממוצע לגבר אסלאמי ממוצע, זה הבדלים של שמיים וארץ, את בכנות יכולה להשוות תיחס לנשים ליחס לנשים במערב? בכל מקרה באופן אישי אני לא משייך כל מוסלמי לטרור, אבל אני הרבה יותר חשדן כלפי מוסלמים, משום שהטרור יוצא מהקהילה שלהם ולא מהחברה שלנו, שלא במקרה. הציטוט למטה הוא רק "טעימה" ממה שהיה קורה בישראל תחת שלטון האסלאם "והמדינה האיסלמית", כך שיש גם סיבה פמיניסטית לתמוך בצה"ל.
"שלטונות עיראק הודיעו היום(רביעי) כי אחד מאנשי ארגון המדינה האיסלמית (דאעש) רצח 150 נשים ונערות שסירבו לספק שירותי מין ללוחמיו, במה שמכונה "ג'יהאד המין". על פי הדיווח הנשים, בהן צעירות בהריון, נרצחו ונקברו בפלוג'ה בשני קברי אחים גדולים, האחד באזור זע'אריד בשכונת ג'ולאן והשני באזור סקלאוויה. "
http://www.maariv.co.il/חדשות/בעולם...נשים-ונערות-שלא-הסכימו-להיות-שפחות-מין-457010