בנות שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pink Bubbles

New member
בנות שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזרתי! היה ממש ממש כיף! הייתי נורא עצובה בלי כולכן! ספרו לי מה קרה בפורום! מי זו המענטזת? ואם קרו עוד דברים?

../images/Emo9.gifיש עדכון שבועי בעמוד

הקודם או אחד לפני. המענטזת זאת אני, אבל אסור לי לפרט

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif ברוכה השבה!! ../images/Emo24.gif

אני נרגעתי מהעינטוזים ולפעמים זה באמת מצחיק אבל אני מציע בכול זאת להפסיק קצת עם העינטוזים כדי שאולי שלקע מאוהבת בטרקטור ופרונדס יסלחו לך (או שפרו כבר סלחה לך? אין לי מושג....) בכול אופן ברוכה הבאה!!!! ומלא סמיילי לשוני רק בשבילך!

p r u d e n s

New member
נאאא../images/Emo176.gif

אני לא ממש סולחת לה היא לא מגלה ממש סימנים של החלמה ומשהו בכרטיס האישי שלה גורם לי לחשוד. היא הוציאה את הדבר הזה של ההודעות האחרונות ורשימת הפורומים כדי שלא נוכל לעקוב אחריה.

Pink Bubbles

New member
כיף! ואני בת 12 אז לאחל מיד (סתם)

מזל"טים! היה כזה יפה! (למי שיש כוח לקרוא מגילה שתשאר) עובדות על הנסיעה: חחח *החנויות בפריז נסגרות נורא נורא נורא מוקדם! ב6 וחצי 7 הן כבר סגורות! *הבגדים שקניתי ממש ממש יפים! וגם לא הוצאתי עליהם מלא כסף! - גולף תכלת - סווצ'רט וורוד - חולצה אדומה ארוכה עם לבבות לבנים - חולצה ורודה-בורדו ארוכה עם מספר - חולצה תכלת ארוכה עם חתול שנראה משוגע - גופייה שחורה פשוטה - חולצה לבנה עם פסים וורודים - גופייה בצבע ורוד בגזרת סבא מקדימה ומאחורה עם ציור של ילדה - חולצה קצרה בצבע ורוד עם מלא כתוביות "דיסקו" "אייטיז" וכאלה *וגם קניתי - ליפגלוס בטעם מסטיק (כן, באמת) חחח - מין איש קטן שמדביקים לחלון והוא כאילו יורד ואיך אפשר בלי: - פסלון קטן של האייפל בתוך פלסטיק עם שלג נוצץ *התור לאייפל כזה ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ובסוף.... זה לא כזה מרשים! ועוד עלינו לקומה הכי הכי גבוהה! זה גם ממש ממש יקר! אבל חייבים לעשות את זה... מה זה צרפת בלי האייפל? *שער הנצחון הרבה הרבה יותר שווה מהאייפל! *בכל מקום גבוה בפריז יש משקפת שמשלמים 2 אירו ואז את רואה בה ממש ממש קרוב לאיזה 3-4 דקות... ממש כיף להסתכל לחלונות של בתים! חחח... *פורום להל זה קניון ענקקקקק יש בו 4 קומות! אי אפשר להספיק אותן ביום! *המקדונלס הרבה פחות טעים בצרפת! הצ'יפס לא מלוח, ההמבורגר מוזר ואין מיץ ענבים! הייתי חייבת להזמין מים... (אני לא אוהבת מוגז...) *בדיסנילנד אין מתקנים מפחידים בכללל! *בדיסני וילג' יש מסעדה שמפורסמים שמו את הידיים בקיר... לאח שלי ולברוס וויליס או מישהו (לאזוכרת) יש אותן ידיים! *מתוך 9 ימים שהיינו שם 3 ימים ירד גשם! *יש בפריז יונים כמו שיש בארץ חתולים! אפילו האכלתי כמה מהיד שלי! *כשקצת חם הנשים הולכות עם מניפות ועושות כאילו הן הולכות להתעלף *ממש "נעים" ו"כיף" כשצפוף במטרו.... *חה את הכי מצחיק שמרתי לסוף...: יום אחד נסענו במטרו ופתאום נכנסים ילדים בני בערך 12 ומתחילים לשיר (הרבה אנשים שרים ומנגנים במטרו ואז מבקשים כסף על ה"כיף" שהם עשו לנו בנסיעה) הם שרו ראפ (או לפחות ניסו) ממש נורא ומעצבן ואז קם תינוק בן 2-3 מתחיל לרקוד איתם! חחחח..... זה היה קורע! ובסוף רק איש אחד נתן להם מטבע! אז זהו ואני בספק אם מישהי קראה הכל...

Pink Bubbles

New member
אוי שכחתי קניתי עוד משהוים

- עגילים בצבע לבן ירוק בהיר ניתלים חישוק. - חוברת שיש בה בנות ומציירים עליהם בגדים (אני אוהבת לעצב)

ODana

New member
וואי, נשמע מהמם!

ודווקא כן קראתי את הכל... לפי התיאור ממש התלהבתי מהרכישות, איזה כיף לך!
מה זה החוברת הזאת? נשמע נורא מגניב...

Pink Bubbles

New member
הלוואי שהייתה לי מצלמה דיגיטלית

להראות לך... מצויירות כל דף שתי בנות וצריך לצבוע עליהן בגדים, איפור, אביזרים, שיער, נעליים וכל מה שרוצים. היו מלא כאלה בסגנון אבל זה נורא יקר! הייתה חוברת רק עם ראש בכל דף ומציירים שיער ואיפור ועוד כאלה של בגדים אבל הן היו פחות יפות. אה ושכחתי קניתי עוד חולצה: - חולצה שחורה ארוכה עם ציור של סינית ממש מתוקה!

p r u d e n s

New member
חח גדול../images/Emo176.gif

איזה דברים שולתים קנית אני לא קניתי כמעט שומדבר כי הכל נורא יקר... ומה קרה לך, יש מלא מתקנים מפחידים בדיסנילנד! על מה עלית? והמקדונלדס היה בסדר, אני הזמנתי פוטטוס אבל המק רויאל שלהם נורא קטן! מעניין באיזה גודל הארוחת ילדים|מיקרוב| ובקשר לאייפל- אני ואבא שלי עלינו לקומה השנייה של האייפל ב-ר-ג-ל!
|כושר| זה לקח לנו בערך חצי שעה כל קומה פלוס חצי שעה הפסקה, LOL נראה לי שמעריכים את זה הרבה יותר כשעולים ברגל

Pink Bubbles

New member
ברגל????????????

הצילוווווווווווווווווווווווווווווו! חחח... חבל שלא נסעתי לפנייך הייתי ממליצה לך על חנויות. אז למי שעוד לא נסעה ומתכוונת לסוע החופש או בקרוב חובה ללכת ל...: פורום להל! זה קניון תת קרקעי עם חנויות ממש מקסימות! הוא ממש ליד מרכז ג'ורג' פומפידו אבל באמת אל תתנו להורים שלכן להכניס אותכן... באמת... יש חדרים שם שרואים סרטונים קצרים שאומנים עושים והיה אחד ממש מפחיד שאיש אחד הלך כמו זומבי... היו לי סיוטים כל החופשה.. אני פחדנית... חוץ מזה שישנתי בחדר נורא מפחיד... לאמא שלי יש חברה שגרה עם המשפחה שלה בצרפת אז הם ביקרו בארץ ואנחנו היינו אצלם בדירה... אז להילל הילד שבחדר שלו ישנתי היה פוסטר של מישהו שאני לא זוכרת מה השם שלו ממש ליד המיטה וכל יום שהתעוררתי זה הדבר שראיתי ראשון זה נורא מבהיל! וגם יש להם חתולה בעצם לא חתולה הר חתולה! קוראים לה סלסט ויש לה יללות של מעשנת כבדה חחח... בקשר לארוחת ילדים הקטע הוא שפעם אחת הזמנתי ארוחה ופעם שנייה ילדים... הן באותו גודל בדיוק! חחח... הקטע רק שבילדים יש צעצוע וזה ההבדל היחיד! אה וגם ממתק. עליתי על כל המתקנים בדיסני ורק אחד טיפה הפחיד אותי... אבל אל תצחקי... בית הרוחות... כן אני יודעת שזה לא מפחיד אבל מה לעשות אני פחדנית אבל רכבות הרים אני נורא אוהבת. סך הכל רציתי לחבק את פו הדוב אבל איזה תוררררררררר לפחות שלושתרבע שעה... בסוף וויתרתי ובדיוק אז פו היה צריך פיפי ילדה אחת בת 5 או שש ניצלה את ההזדמנות ורצה אחריו חחח... רק רצתה חיבוק! פו כנראה כבר לא בכושר וכשהוא ברח ממנה היה לו קשה בסוף הוא נעצר חיבק אותה והמשיך בדרכו לשרותים... היחיד שהצטלמתי איתו היה ג'פטו.. אוףףףף רציתי את פו הדוב... נכנסת למתקן החמוד הזה "זה עולם קטן מאוד"? אם לא זה שיט בסירונת בתוך חדר ארוך כמו מסדרון עם השיר "זה עולם קטן מאוד" ברקע ויש בובות של ילדים מכל העולם... זה מראה ילדים מכל ארץ עושים משהו אופייני לארצם... כשאני ואח שלי בדיוק התיאשנו מלמצוא את ישראל ראינו שתי בובות בכחות לבן והילד עם כיפה... ומה אופייני לארץ שלנו? לרעות כבשים!!! מה הם חושבים שאנחנו? חח..

p r u d e n s

New member
חח איזה סטראוטיפ../images/Emo176.gif

ובטח היה לילדה גם כובע טמבל
(זה הדבר היחיד שהיה לי כוח להגיב עליו)

cRaZy GiReL

New member
יו, איזה כיף לך!

הייתי שם לפני 6 שנים
(בדיסנילנד) והיה ממש כיף, איך את יכולה להגיד שאין שם מתקנים מפחידים? מה אם הספייס מאונטין? או איך שלא קוראים לזה (המתקן הזה בדיסקברילנד) וגם היו עוד הרבה מתקנים מפחידים. אני אהיה שם שוב בסוכות אז אני אנסה לשכנע את אמא שלי ללכת לראות את הקניון הזה. ולפי מה שאני זוכרת מאז שהייתי שם הארוחות במקדונלס דווקא היה בסדר (עד אחרי כמה שנים שבהן הפכתי לצמחונית) אבל מגדל אייפל די טוב לפי מה שזכרתי. ברוכה השבה

babygrl

New member
אני קראתי..../images/Emo3.gif

דווקא המקדונלדס היה מזה טעים שהייתי.. בטח נפלת על משו מגעיל... אני אכלתי אחד עם גבינה צהובה וגלידה עם קרמל ומללאא צ'יפס... ובקשר לבגדים.. ממש יפים.. החולצות נשמעות מהמם.. גם לי קרה דברים מוזרים במטרו.. חח מקום נחמד.. קצת מבלבל כשאתה לא יודע צרפתית.. אבל פריז מהממת.. היית בשיט בנהר הזה?!?!

Stripperella

New member
וואוווווווו אני רואה שעשית חיים!!!

אני נזכרת איך היה לפני שנתיים שאני הייתי בפריז........אח אח איזה זכרונות יפיםםםם טוב תתחדשי על הכוללללל ושמרי את הזכרונות טוב טוב

moranooosh

New member
אני ינסה להסביר

באה לפורום ילדה שהכינוי שלה הוא "המענטזת מאשדוד" העינטוז ככל הנראה תופס חלק משמעותי מחייה ובכל הודעה שלה יכולת לראות את המילה עינטוז לענטז וכו' בסוף זה עלה לכמה מחברות הפורום על העצבים (כולל אני) ונהינו ממש מגעילות כלומר מלאכיות כלומר מגעילות אליה והיא עזבה אותנו בשביל פורום בנות. פורום בנות כידוע שונא אותנו וחושב שאני מגעילות ושטחיות אז הם אמצו את מענטזת אליהם...מענטזת חזרה אלינו אמרה שאין כמונו (אוו תודה
) ועכשיו אנו ננסה כמובן להסתדר ומענטזת לא תכניס את המילה עינטוז לכל הודעה שלה! קיצר נחיה לנו בהרמוניה
בוא'נה זאת ההודעה הכי ארוכה שרשמתי אי פעם!! אני ממש מתחילה לרשום מגילות

MiTzi Miau

New member
לא מבינה למה.. ../images/Emo181.gif

את בכלל חושבת ככה. אנחנו הבנו ממנה שאתן התייחסתן אליה מגעיל לא הסקנו שהיא כתבה הודעות שטות כמו שפרודנס או לו זוכרת מי הראתה לנו בקישור. ואז הבנו שטעינו. ואנחנו ממש לא חושבות שאתן שטחיות.. לא זכור לי שדיברנו עליכם לטוב או לרע אפעם..

אני זוכרת../images/Emo70.gif

להביא ציטוטים כי לא ממש כדי לכן... אמרתן דברים סגנון -הן משעממות, הן לא עושות שום משחקים וכו'- את אמרת משו דומה - אמרת שהיית שם והן ממש מפגרות ובלה בלה בלה
- מכורה לסמלרג"א

MiTzi Miau

New member
לאט זכור לי ש.. ../images/Emo181.gif

אמרתי מפגרות אבל אני זוכרת שאמרתי שהייתי פה ולא קיבלתי שום תגובה על שום הודעה אז עזבתי פה. ומכאן הסקנו שהיה אותו דבר עם הגברת המענטזת.

למעלה