בנות שלי

בנות שלי

שבת שלום וחג שמח לכולנו. שיעבור נעים, שקט ורגוע ועם כמה שפחות לחצים וכעס. אוהבת אתכן.. מחר אני חוזרת לירושלים.. אז אני אהיה זמינה גם באי סי.. אלא אם כן האינטרנט יהיה מנותק, יש לי הרגשה כזו.. אוהבת המון, תשמורנה על עצמכן אני

בודהא

New member
תרנגולת קטנת קרבולת...

סיפרת להורים? עכשיו יש לך עסק איתי, קדימה, לספר להם. גם אם לא בא לך להבריא, חשוב שהם ידעו. ובשביל מה לך צרות איתי, ספרי להם וזהו. אוהבת ודואגת בודהא

תרנגולת

New member
אבל בודהא`לה..

הם יכריחו אותי.. B-( חשוב שהם ידעו בכל מקרה? זה סתם ימרר להם את החיים.. והם גם לא יתנו לי ככה לעשות כלום.. ויעקבו אחרי אחרי שאני אוכלת שחס וכרפס לא אלך להקיא.. נו ב`מת.. לספר להורים למרות שאין שום כוונה מצידי לשנות את המצב הקיים? להתעלל בהם ובי ביחד? הא.. לא.. <מתקפלת> אוי.. יש לי צרות עם בודהא.. תודה בודהא.. אבל אני.. בסיידר.. :) שבת שלום. שבוע טובבב. תרנגולת.

תרנגולת

New member
אוי.. תגידי..

שם בסוף המכתב, איפה שחתמת בשמך.. כן.. שם.. שתי המילים שבאו לפני השם.. זה צוחקים עלי או שאני טועה? B-) טוב. לא משנה..

בודהא

New member
תרנגולית יקירית

כתבת לך תשובה והיא נעלמה. כן אני אוהבת כן אני דואגת. מייד ספרי להורים (בת כמה את?) וכן תני להם לעזור לך, לאט לאט בקצב שלך לצאת לחיים היפים שמחכים לך. אוהבת בודהא

תרנגולת

New member
.. תודה..

16. אני לא רוצה.. זה.. המקום הקטן שלי שאף אחד לא נוגע בו, ולא מתערב לי בו.. רק אני. אני..

feelin^lost

New member
שבת שלום גם לך...

שיעבור חלק ...אמן ואמן שמרי על עצמך גם את... אוהבת...גיתית

A-naT

New member
לא פופו קיקי!

קקה פופו! ...באמת.... (מנענעת את הראש, ועושה צו-צו-צו)

למעלה