בנות שלום !!!

האורית

New member
בנות שלום !!!

צהרים טובים בנות האם שמעתן על טיפולי הפריה בהיפנוזה.השאלה שלי האם משהיא עשתה זאת אם כן בבקשה ספרו על כך.לפי הכתבה בידעות אחרונות יש טיפול כזה בסורוקה. האם שמעתן על טיפול כזה במרכז? תודה אורית

בוליקי

New member
אורית,לפני כמה ימים היה שרשור בנושא

אני מציעה לך לחפש אותו בדפים הקודמים

../images/Emo124.gif אימצתי גוזל ../images/Emo118.gif

כן, אימצתי גוזל תוכי קטן וחמוד... קמתי בבוקר וכרגיל, נתתי אוכל לתוכים שלנו שנמצאים בגינת הבית(40 במספר), פתאום ראיתי גוזל קטן על האדמה בשמש, אינו זז ונראה כי הוא ללא רוח חיים
ניסיתי להזיזו ופתאום הוא גילה רוח חיים, כל כך שמחתי
, אבל מאוד מאוד דאגתי לו...
. אימו, כנראה נטשה אותו ולא האכילה אותו ואם לא הייתי מגיעה הוא כבר לא היה בין החיים.... הרמתי אותו ושמתי אותו בכלוב קטן עם אוכל, אך ראיתי שהוא לא אוכל בעצמו וצורח מידי פעם (ממש בכי) ומיד רצתי אל השכן החביב שגם חובב ציפורים והוא נתן לי מטרנה...כן כן מטרנה כמו של תינוקות בנ יומם. מיד הכנתי לו כמות זעירה, החזקתי אותו ונתתי לו לאכול והוא היה מאוד מרוצה ואכל בשמחה מאצבעותיי
שמתי לו מגבת קטנה שתחמם את גופו הקטן והנחתי אותו עליה..והוא מיד צנח לשינה עמוקה ורגועה
ואני כמו אמא פולניה כל 10 דקות הולכת לבדוק אם הוא נושם וחי.... כרגע הוא עוד ישן ובקרוב מאוד כשהוא יתעורר אתן לו לאכול שוב
איזה ייצור מתוק וכלכך זקוק לאמא...זהו רציתי לשתף אתכם בחוויה ואני מקווה שהוא יחזיק מעמד

orel06

New member
../images/Emo118.gifאיזה מותק

גם את וגם הגוזל הלוואי ויחזיק מעמד. כמו כל ייצור חי , קצת אוכל והמון אהבה וכולנו מתפתחים בריאים ושלמים. פתאום הזכרת לי את אתמול בלילה , אחרי שעינת ,בוליקי ורוח סוערת הרגיעו אותי בנוגע לדימום, ניגשתי להוריד את הכביסה. ולפתע בפתח הגינה אני רואה ביצה של גוזל שבורה
. ישר חשבתי על הרגע שבו אני רואה כזה דבר ועל הצטרפות המקרים(לאור הדימום) אבל לראות הודעה כזו משמחת מבננית , מכניסה שוב את השמחה ללב. איזה כייף לדעת שתמיד יש אנשים טובים באמצע הדרך

האורית

New member
תודה../images/Emo24.gif

אני לא מיואשת אבל בכל זאת מחפסת שיטות שאולי יביאו את ההריון המצופה. אני לאחר חמישה IVF היה עוד נסיון אחד שלא נעשתה שאיבה היה זקיק אחד לכן בוצעה הזרעה. הנסיון האחרון היה כושל הזקיקים היו ריקים. תודה על העדוד הסיפר מקסים. אורית

טוליקי

New member
איזה כיף זה. אני מצאתי גורת חתולים

בת חודש. יותר נכון היא מצאה אותי. ועוד איפה ? במעבדה של מכבי בתור לבדיקת דם. היום היא כבר בת חודשיים ואיזה כיף לטפל בה, יצור כלכך קטן ומתוק.

למעלה