בנות שלום

בנות שלום

היי אני חדשה בפורום אבל לא בתקופה הרעה בחיי... אנחנו כבר שנתיים מנסים ועכיו קיבלתי תשובה שIVF ראשון נכשל...בא לי למות... אין לי כלות נפשיים יותר...ואני ממש מרגישה שזה משתלט על חיי אנילא מפסיקה לחשוב על זה , בעבודה, מול הטלוויזיה , במקלחת, מהרגע שאני מעורת. אין לי כוח. עכשיו אני מתחלה חודש של החזרת מוקפאים... בנות שמעתם על הצלחות ממוקפאים...כולם אומרים שהסיכיים פחות טובים... כל הזמן רק דאגות וחרדות אוף..מתי כבר נקבל בטא חיובית...... מה כבר ביקשנו?למה זה מגיע לנו.... לפחות מצאתי מקום לבכות בו...ואני מקווה שזה יעזור לי ונוכל לעודד אחת את השניה. תודה ובהצלחה לכולם.

בולה101

New member
אופב ברחה לה ההודעה

הי אדמונית ובאמת ברוכה הבאה ולא להרבה. אני כל כך מבינה אותך ומזדהה עם הכאב שלך. אף אחד לא יהיה מסוגל להבין חוץ מאתנו חברותייך לסירה. גם אני חמישה ימים אחרי המכשושה אבל כבר מאוששת. נאמר לי ע"י הרופא שהחודש לא עושים כלום ונותנים לגוף ללכת על טבעי ולהתנקות מכל מה שהשפרצנו לו ומהמחזור הבא ללכת על מוקפאים. בהתחלה זה נשמע לי ממש גרוע ככה ממזריקה אקטיבית שכמוני לשבת בחיבוק ידיים ולחכות למכשושה אבל במחשבה שנייה אין יותר טוב מזה, תאמיני לי. זה הזמן שמותר לנו לא לחשוב ולהתעסק עם זה יום יום, ללכת על סקס פרוע עם האיש - כן יש עדיין דבר כזה- ובכלל להתפרע בהכל כמה שאפשר. ולגבי סבב המוקפאים- אף אחד לא אמר שאין לזה סיכוי כי אחרת לא היו מחזירים. ישנם הצלחות גם במוקפאים וההוכחה הניצחת היא בהדסה החזירו אחרי 12 שנים והיום יש תאומים מקסימים. להיפך אני טוענת שכשמחזירים על בסיס טבעי כשהגוף נקי מההורמונים אולי זה יותר טוב. ובכלל כבר אני מרגישה שירדה לי הנפיחות בגוף ואני יותר נקייה מהכל. אז הפרוטוקול הוא לחכות עד למכשושה הבאה, לבצע אולטראסאונד, לקחת תמיכה עד לביוץ- אסטרופם- , להחזיר ולהמשיך עם תמיכת פרוגסטרון עד לבטא החיובית. פשוט וקל לא??? אז קחי אויר, תוציאי הכל החוצה ותמשיכי מפה הלאה אל הפעם הבאה המנצחת שלך. בהצלחה

טולי30

New member
אסור לאבד את התקווה

רציתי לעודד אותך, גם אני כבר כ - 3 שנים בטיפולי פוריות ועדיין ללא הצלחה, אבל צריך להמשיך הלאה, להסתכל על הדברים החיוביים בחיים גם אם קשה ברגעים מסויימים, ותאמיני לי שאם כל הרצון שלי בילדים וכל מה שאני מוכנה לעשות בשביל זה, אני אישית מטפלת בילדים של אנשים אחרים אומנם ילדים קצת יותר גדולים, אבל כמה שאת נותנת להם לפעמים ומה שלא תעשי בשבילם לפעמים הם (תסלחי לי על הביטוי) גם יורקים לך לפעמים בחזרה בפרצוף... כך שצריך לזכור שילדים זה לא הכל בחיים, צריך שיהיה לך טוב עם עצמך ועם בן זוגך ושחייך יהיו מלאים ומספקים בעיסוקים אחרים גם בלי ילדים. הטיפולים צריכים להיות חלק משני בחיים שמתווסף לחיים המלאים שאנחנו צריכים לבנות לעצמנו כדי שלא נכנס לתחושת החמצה, ודיכאון אם זה לא מצליח. וכמובן לא להפסיק להאמין שגם זה יבוא בסופו של דבר!!!!

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה למעוננו החמים

אל תתרגלי יותר מדי!!! מאחלת לך הצלחה בסיבוב השני. תשתדלי להתייחס לראשון כאל "ניסוי כלים" של הגוף ושל המערכות. מחזיקה לך אצבעות!

בנות שאלה...

שלום חמודות באמת שאתן נותנות לי הרגשה טובה תבורכו. ושאלה: אחרי כל כישלון בטיפול יוצאים לי חצ'קונים בפנים כתוצאה מירידה דרסטית בהרומנים (טוב אחרי כל הזריקות...). האם יש משהו לעשות כנד זה? זה ממש מסגיר אותי כל חודש מחדש ונמאס לי כבר מזה.... גם ככה אני שקופה לחלוטין כל התקופה עם הממדדי דם והאולטרסאונד אז אחרי זה כולם צריכים גם לדעת שזה לא הצליח.... לא שישי למישהו מושג שאני בניסיונות כאלה אבל אפילו.... בקיצור יש למישהי טיפ? תודה רבה.

בנות אולי אתן יכולות לעזור...

אני כניראה אצטרך להזריק שלריר גוסטן וחייבים בשריר.... עד היון הזרקתי רק בבטן לבד שזה למעשה תתעורי ופשוט. האם אפשר לעשות את זה לבד? בעלי חושש מזה קצת...וממש לא בא לי כל יום ללכת לקופת חולים... האם מישהי עושה את זה לבד? יש שיטות לזה? אשמח לקבל תשובות. תודה.

היי אדמונית, מנסה לעזור..

שריר יש לך בירך, כשאת יושבת על כסא, בין הברך למפרק הירך הצד החיצוני של הירך-שריר נהדר! ההזרקה מתבצעת תוך כדי ישיבה. שריר נוסף יש לך בישבן. נסי "להביט" בפלח אחד של הטוסיק. חלקי אותו בצורה דימיונית ל-4 רבעים. הרבע הימני העליון הוא שריר מעולה להזריק אליו. אני הצלחתי להזריק שם כך: שכבתי על המיטה, על הצד, את הברך משכתי כלפי הבטן כך שהרבע שאותו תיארתי היה מעט מורם ובתפנית ממש קטנה של הגב העליון ביצעתי את ההזרקה. מקוה שעזרתי! בהצלחה!

לא מזריקה גסטון, אבל כוריגון אני

מזריקה לבד, וגם כוריגון זה בהזרקה לשריר. אני מזריקה בישבן. פחות נוח מהזרקה בבטן, אבל ממש לא מסובך. ממליצה לך ללכת פעם אחת להסברים אצל האחות, ואח"כ לנסות לבד. קחי את הבעל איתך ותזריקו יחד, זה מה שאנחנו עשינו בפעמים הראשונות. בעלי בעיקר השגיח ועזר עם הצמר גפן.

שהבעל יטפוס אומץ ../images/Emo11.gif

אני בתור בעל, אני יודע כמה שזה קשה לבצע משהוא מכאיב לאהבת נפשי
. אבל אני יודע באו העת אני אעשה את זה. יותר טוב לתת למשהוא אחר לעשות את זה ובלי רגש כל שהוא
אני חושב שאנחנו גם שוטפים לתהליך, לא
הרי בד"כ לאחות הקופ"ח יש תור של עוד כמה להזריק ואין להן תמיד זמן לעסות את המקום לפני ואחרי. מיטב ידעתי זאת זריקה זו די כואבת.
אני מצרף קישור שהיה בפורום שכן הדן בנושא זה. לבעל יש את היכולת לעסות את המקום לפני, לחמם את החומר, לעסות אחרי ולא לשכוח את הנשיקה (זה בשביל פונג
) על המקום אחרי.
שיסתכל על המצב גם כך: "הישבן שלך נמצא לחסדו, אז כדי התנהגי יפה
.אז יש בזה יתרון
חוצמזה זה נותן לכם כולכך הרבה חופש. אז יאלה

לויהי

New member
עקרונית אפשר לבד. אז ככה

בהנחה שאת יודעת להכין את המזרק ישנם שלושה שרירים גדולים מספיק לצורך ספיגת החומר: ירך ואמה וכן שריר הישבן. פרקטית הנוח ביותר, הפחות כואב אך דורש מידה מסויימת של אקרובטיות הוא השריר המרובע ברבע העליון החיצוני של הישבן. לנוחותך פירוט השלבים בהנחה שאת ימנית (אם את שמאלית הפכי את הצדדים): 1. שוכבים על הבטן ומגלים את מקום ההזרקה. 2. את המזרק וצמר הגפן מניחים במקום נגיש. 3. מקפלים את ברך רגל ימין לכיוון הבטן. זה "מקרב" את הישבן ליד המזריקה ומקשה על "עשיית" שריר עם החדרת המחט או החומר. 4. אוחזים ביד ימין את המזרק מכוונים אנכית לחלק החיצוני עליון של הטוסיק הימני ודוקרים. 5. את הגסטון רצוי להזריק באיטיות משום שהוא די שומני. 6. צמר גפן, עיסוי משחת אלחוש וכו' כמו שמזריקים בבטן. החסרון הוא שאם אין מיומנות ממש טובה את מוגבלת להזריק רק ביד ימין ורק לצד אחד של הישבן שקרוב ליד המזריקה. מסיבה זו רצוי לשקול לשנות את נטיית בעלך או אפילו להעזר במזריקניות בין אם קופת חולים, חברות וכו'. בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לא לפתוח יותר מהודעה חדשה אחת כל יומיים שלושה, אלא לשרשר הודעות. טיפ נוסף להזרקת גסטון- לחמם את האמפולה בכפות הידיים או בחזה, עד שמגיע לטמפרטורת גוף. אם ההזרקה כואבת, אפשר למרוח קודם במשחת אילחוש כמו אמלה או עזריקילין (אמלה עדיף לקנות עם מרשם כי היא יקרה). בהצלחה נועם

למעלה