בנות שימו

Leeeeeeee

New member
בנות שימו ../images/Emo23.gif

אני לא יודעת אם כולכן מודעות לכך, אבל הריסים זה הדבר הכי סקסי בפנים (חוץ מהשפתיים) וכדאי לכן להשקיע בהם וזה אומר לעגל אותם עם מעגל ריסים ולמרוח מסקרה בלי להתקמצן. אין כמו צללית מבריקה טיבעית וריסים מושקעים ומעוגלים- זה נותן מראה סקסי ולטיני וזה פשוט ה ו ר ס ! קחו את זה לצומת ליבכן

כן ?

כי אני אף פעם לא עושה כלום בריסים אה והנה התמונה שלי שתעייצי לי עכשיו איך להתאפר טוב ?

Leeeeeeee

New member
כן....!

אין לך מושג כמה שזה מוסיף. לדעתי מה שהכי מתאים לך זה צלליות מבריקות, אפילו הייתי הולכת על ירוק כי זה כזה מיוחד,או ורוד כי זה מתוק, אל תישכחי צלליות לבנה מתחת לגבה ובנקודות הגבוהות של הפנים (עצמות לחיים, אף, מצח) והרבה מסקרה! סומק ורדרד, ליפגלוס שקוף או ליפגלוס עם טיפה צבע (אני הכי אוהבת ליפגלוס עם טיפה צבע חום-ורוד עתיק בהיר).

little peach

New member
leeeeee, שאלה לי

אני מתה לדעת איך בדיוק לבצע את הטיפים שאת נותנת ואני לא הכי מבינה. צללית מבריקה, של איזה חברה? ואיך זה בא באבקה או קרמי כזה? וצללית לבנה? של מי לקנות ואיך בדיוק למרוח מתחת לגבה? יש לך תמונה אולי להסביר? ובקשר לריסים זה לא מזיק המעגל ריסים? טוב אני אמתין בסבלנות שתעני

Leeeeeeee

New member
אז ככה....

צללית מבריקה באה באבקה יש אותה באיל מקיאג', מדינה מילאנו, גיורא שביט, ומייק אפ פור אבר. היא מדהימה, היא זוהרת ונותנת הרבה אור לפנים. כנ"ל צללית לבנה או שאת יכולה להשתמש בכל צללית לבנה מתחת לגבה, את יכולה למרוח עם מברשת או ספיגיות של צלליות שבדרך כלל באות עם הצלליות. פשוט מתחת לגבה :) מעגל ריסים ממש לא מזיק

אמממממ שמעי !

תודה על הייעוץ אבל יש לי שאלה ! איך אני יכולה לשים צללית לבנה על העצמות לחיים אף מצח ?? איך עושים את זה לא הבנתי ...

Leeeeeeee

New member
צריך שזה יראה טיבעי

אני מפזרת את הצללית עם מברשת פודרה רגילה- זה צריך להיראות כאילו הפנים שלך מבריקות ומוארות בטיבעיות ולא כאילו יש לך כתמים. אם בא לך מחר אחרי הצהריים ויום חמישי כל היום אני בקניון איילון בר"ג בפסטיבל היופי מאפרת. אז תבואי ותביאי חברות

bleeding rose

New member
ווא!

לא כדי לאפר יותר מידי את הריסים!!! זה לא בריא וזה גם נותן לריסים מראה של רגלים של טרנטולה!!!

vashla

New member
כן,אל תאפרו הרבה.אתמול שהורדתי את ה

מסקרה כמעט נשרו לי הריסים.

Leeeeeeee

New member
תלוי איך מורידים..........

...................................................................

Leeeeeeee

New member
קצת קשה להסביר אבל....

אני אנסה- צריך להגיע למצב שנוצרת שיכבה אחידה בלי גושים- וכמו שהסברתי פה למישהי- אם יש גושים במסקרה אז צריך לחמם אותה טיפה, ולימרוח שיכבה דקה ולסרק אם הריסים עם מסקר ריסים, ואז להשים עוד שיכבה. ככה מורידים- בעזרת מטלית לחה- סוגרים את העין ומניחים את המטלית על העין, לוחצים מעט, ומנגבים בעדינות כלפי מטה, כשכל הלכלוך נאסף מתחת לעין, מנקים אותו בעזרת המטלית. ככה את לא פוגעת בריסים ותולשת אותם

למעלה