בנות, שאלתי היא אליכן...

S-STYLE

New member
בנות, שאלתי היא אליכן...

מאחר ואני בור בנושא ``להתחיל עם בחורה`` אני מבקש מכן, נשות הפורום בשם כל הגברים בפורום... אנא ספרו לנו (בפרוטרוט), כיצד להתחיל עם בחורה ??? נ.ב תמיכה גברית לשאלה תתקבל בשמחה אלי,

yoli

New member
תראה...בחורות זה עיניין..

מסובך, מוזר, אני לפחות אוהבת שמתחילים איתי כך: שיהיה ברור שאתה מתחיל איתי ולא עם מישהי אחרת, אם כבר החלטת להתחיל איתי ,אל תקפוץ מבחורה לבחורה ``כי עוד לא החלטת`` שזה יהיה בעדינות, אני לא רוצה להרגיש שאתה רוצה רק את גופי, תדבר קצת, זה יעזור לי להיפתח. תתחילו כבר!!! כי רובכם רק קורצים, ויש לי מספיק ידידים שכול הזמן אומרים לי ``למה לא התחלתי איתה??`` , או ``למה לא העזתי``... תהיו אתם ....פליז!!!!......

וואי, אני קצת בשוק...:)

לא ידעתי שלכ``כ הרבה בחורים יש בעיה עם זה.. תראו, כל אחת ואיך שהיא אוהבת.. אין חוקים לדבר הזה.. כמו שאין חוקים לאהבה.. אישית, כשמתחילים איתי.. ואני לא אומרת שזה לא קורה.. זה ממש מביך אותי, אני לא יודעת אם אותך יותר אבל אני אומרת שאותי כן..והרבה.. מה שכן, אל..פשוט אל (!!!) תבואו...תעמדו..ותבהו! כי זה לא נעים ובטח שלא נוח! יצא לי דיי הרבה..שאני במועדון לדוגמא, שמישו בא ופשוט עומד ובוהה בי..מה נסגר?! למה?! אתה רוצה משו??? תבוא ותדבר!! וגם תהיו יותר ספונטנים!!! כי אני תמיד יודעת מי הולך להתחיל איתי.. אתם כ``כ שקופים :) אבל זה מה שיפה בזה..חחחחחחחחחח עם כמה שאתם נראים ``במקרה עברתי כאן``.. אז זהו ש...ממש לא..רואות ויודעות! וכמו שכתבתי למישו כאן.. אל תפחדו מדחייה!!!! עזבו לרגע ת`אגו בצד או את הכבוד שלכם.. ותעשו עם עצמכם משו! לא כתבתי כאן הרבה..אבל אלה הנקודות שעלו לי לראש כרגע.. מי שרוצה..מוזמן תמיד לשאול שאלות...:)

ב א ר י

New member
אלי ידידי....

ברוך הבא ראשית כל. שנית כל,גם אני ארצה לדעת בתכל`ס איך לגשת לבחורה???? אך אני חושב שגיליתי את סוד הכיבוש המהיר ללב האישה. ישנן נשים כאלו שמחפשות את ה``קולים`` האלו שיוצאים במין שורה מפגרת שכזו,אך הן מעטות. אך רובן מחפשות את הכנות ואת הישירות שבדבר. למשל אני עצמי כיום,כאשר אני ניגש אל בחורה,אני לא יוצא באיזו פתיחה מפוצצת כמו: ``את מוכנה לנוח לרגע?`` היא תשאל כמובן: ``למה?`` התשובה תהיה: ``כי את רצה לי בראש כל הזמן !`` אז לא אני לא מאלה שמתחילים ככה,אני פשוט שואל אם ניתן לשבת לצידה,מציג את עצמי ושואל לשמה ומשם ממשיכים בשיחה במידה ואני רואה אות נכונות לכך ממנה. הכי רחוק שיהיה שאני אמצא מישהי אחרת לדבר עימה,אם זו לא תרצה. מקווה שעזרתי במשהו... בארי

pank

New member
אל תתחיל, המילה היא שורש הבעיה

היה ספונטני וזורם בשטח כל מקרה לגופו, פשוט תיגש לבחורה תסתכל לה בעיניים, חייך אליך, תאמר לה מה הוא אותו דבר שגרם לך לגשת אליה מלכתחילה אולי עיניה היפות או שיערה הענוג,ותשאל בצורה מנומסת ועדינה אם אתה יכול לקבל את מספר הטלפון שלה. זה כל העניין שלא צריך להתחיל ולא לא צריך שום תחכום, רק לגשת ולתקשר. כל מה שהבחורה צריכה לדעת זה שהיא מצאה חן בעיניך ושאתה מעוניין לקבל את מספר הטלפון שלה. כשאתה שואל ברחוב זר מה השעה, אתה לא עומד שעה וחושב איזה משפט ירשים אותו, אל תנסה להרשים אותה היה טבעי ונאמן לעצמך.

כן חשוב איך מתחילים.

אני חושבת שכשבחורה מוצאת חן בעיניך, אתה צריך לנסות להרשים אותה על מנת שתקבל את היחס שלו ציפית, אחרת מה מבדיל אותך מעוד מחזרים אחרים שמתחילים איתה ? אבל, אם אתה מגיע עם איזה משפט פתיחה מפוצץ, בצורה הומוריסטית או בכל צורה מקורית אחרת - אז כבר יש לך נקודות זכות... כמובן שזה לא תמיד מחייב, אבל בדרך כלל בחורה שמוצאת חן בעינייך - סימן שהיא נראית טוב - וסימן שהיא מוצאת חן בעיני עוד בחורים אחרים שבטח בשלב זה או אחר יתחילו איתה... פה אתה צריך להיות מיוחד... לבלוט - ואז יש יותר סיכוי.

yoli

New member
פאנק הני!! H-)

נראה לי שזכית מבין הודעות היום..אז מזל טוב!!!

pank

New member
תודה לך יולי מתוקה..

אני יודעת שזה ילדותי, אבל ממש התרגשתי.

למעלה