בנות, שאלה: למי יש בפלא רינגטונים של ג'קו?
Y yila New member 24/5/07 #6 אל תשאלי: הורדתי : נרדם על החולות ואני מאבד אותך והמון תמונות והיום נשפך לי כוס מיים על הפלא' ומת !!!!!!!!!!!!!! אני מקווה שיצליחו לשחזר נתונים ב - orang מחר.
אל תשאלי: הורדתי : נרדם על החולות ואני מאבד אותך והמון תמונות והיום נשפך לי כוס מיים על הפלא' ומת !!!!!!!!!!!!!! אני מקווה שיצליחו לשחזר נתונים ב - orang מחר.
ד דורית41 New member 24/5/07 #7 נובוש-אני חושבת שלי יש הבן שלי מוריד לי לאורנג' שירים של ג'קו-ונראה לי שיש לי את נרדם-זה הנייד השני שלי,פחות פעיל לכן אני לא בטוחה.
נובוש-אני חושבת שלי יש הבן שלי מוריד לי לאורנג' שירים של ג'קו-ונראה לי שיש לי את נרדם-זה הנייד השני שלי,פחות פעיל לכן אני לא בטוחה.
R reviital New member 24/5/07 #8 לי יש את גשם וזה לא ברינגטון, זה שיר שהורדתי לשמיעה בנייד, והוא משמש לי כצלצול קבוע. המשך ערב נעים מלא ריגושים ופרפרים בבטן... לך נובה, ולכולנו!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!!
לי יש את גשם וזה לא ברינגטון, זה שיר שהורדתי לשמיעה בנייד, והוא משמש לי כצלצול קבוע. המשך ערב נעים מלא ריגושים ופרפרים בבטן... לך נובה, ולכולנו!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!!
A a d i d a s 2 1 New member 24/5/07 #15 מה זה הפרס.. גמד קטן עם שלוש משאלות והמבינה תבין על איזה גמד מדובר... הגמד ושני התפוחים...
R rifkin1 New member 24/5/07 #14 ושאני מתקשרת לחברה הכי טובה שלי אז אצלה בטלפון יש את 'נרדם על החולות'...