בנות שאלה

• פותח הנושא m.n
  • פורסם בתאריך

m.n

New member
בנות שאלה

מישהי פה התנשקה פעם עם בת? ולא רק צרפתית לוהטת אלא סתם נשיקה בפה...(לא במסגרת אמת או חובה וכאלה) זה דבר די שכיח בגילנו נכון?..

חשטפית

New member
אממ...אני :)

אני התנשקתי פעם עם חברה שלי. שלא תחשבו עלי שאני לסבית או משהו...פשוט היה לה עגיל בלשון ורציתי לראות איך זה :) היא חברה ממש טובה שלי ככה שלא היה לנו ממש להתפדח וכל זה...

m.n

New member
איזה פצצה :)))

אבל לא התפדחתן אחרי זה מכל הקטע שהצתרפתתן?! זה די מפדח!

חשטפית

New member
ממש לא!

זו לא היתה נשיקה אינטימית ולא היה שום מטרה אחרת חוץ מלראות איך זה עם העגיל ובגלל זה לא התפדחנו. כאילו...ביג דיל...נשיקה...ממש לא היה פדיחות! וחוץ מזה אני לא חושבת שיש משהו רע בבנות שמתנשקות, יענו יש לי הרבה חברות שהן חברות ממש טובות שלי שכשאומרים שלום אז נותנים אחת לשניה נשיקה בשפתיים...אני גם עם ידידים טובים שלי ככה. זה לא נראה לי משהו מוזר...ככה פה אצלנו כולם מתנהגים.

m.n

New member
מאגניב :))

הלוואי שזה היה ככה אצלינו.. אבל יש לנו חבורה ייבשה זה נשמע ממש כיף אורח החיים שלכם :)

NasTy GirL

New member
אוי´ש...

באתי לפני איזה 3 שבועות לביצפר, ופגשתי את החברות שלי בכניסה לביצפר כזה... ואני באה ואומרת לכולן היי ואחת הבנות באה בשיא הקוליות ומדביקה לי נשיקה על הלחי... העניין הוא שבדיוק הזזתי את הראש... ו...למזלי, לא יותר מדי... היא כמעט נחתה לי על השפתיים-אבל רק כמעט כי עצרתי בס"מ האחרון... למזלי. ואפעם היא לא נשקה אף אחת...כאילו... ומאז למדנו שתינו לקח-בלי התנשקויות...
חוצמזה, אני זוכרת איזו סיטואציה מוזרה בגיל 7-שהייתה לי חברה קרובה ושאלתי אותה אם אני יכולה לתת לה נשיקה על הלחי-כי ראיתי שכולם עושים... אז היא אמרה לי שכן אז נתתי לה נשיקה על הלחי...
חוצמזה-כלום!... חתום ב
...

שוקו בת

New member
אז ככה ... לי יצא ב ...

בס"ד לי יצא בפורים השנה להיתנשק אם ארבעה בנות חברות שלי ... שלוש מהם נישקו אותי בתור דוס! אם מלא זקן! ואחת נישקה אותי בתור ליצנית מתוקה כדי לא למלאלות אותה באודם!! שלכן ,שוקו!

אני.........../images/Emo9.gif

לא צרפתית, אבל נשיקה על השפתיים ממש אין לי בעיה לנשק בנות.. זה די רגיל בשבילי..

טוסט, זה הולך להיות טיפ´לה ארוך../images/Emo9.gif

אז ככה..... אני דתיה ולומדת בביצפר רק לבנות (ביסודי למדתי עם בנים), ואתן יודעות- כשחצי מהיום שלך הוא עם בנות- קורים דברים...חחחח...ולא, אני לא רומזת על עצמי..אבל הנה כמה מקרים... למשל, יש לי חברה שהיא אשכרה לסבית...היא עושה מופעי חשפנות לחברות אחרות שלי ומנשקת אותן כל הזמן בניגוד לרצונן...חחח..אני יודעת שזה בשביל הצחוק ובשביל הצומי (מן הסתם), אבל כידוע בכל דבר צחוק יש רק אמת...טוב מה אתן מצפות- את כל היום עם בנות, רואים בנים פעם בשבוע אז זה פשוט דורש...לי ולחברה שלי יש קטע קבוע כזה, שאנחנו כל הזמן מזדיינות...חחחח זה מה זה מצחיק...היא כזה נצמדת אליי מאחורה ואחרי שניה שתינו אומרות כזה "גמרתי"....חחחחח אנחנו בד"כ שפוכות כשאנחנו עושות את זה
....חחחחח איך זיינתי ת´שכל על שאלה מסכנה...בקיצור, אני מתנשקת לפעמים בלחי עם בנות- בלשון לא יצא לי אבל נשמע נחמד... ולא, אינלי נטיות לסביות... לאב יא ~יעליתתתת~

Black Cat15

New member
ממש לא...

יוצא לי לעיתים רחוקות לתת ולקבל נשיקות על הלחי מבנות (אנחנו לא מהבנות שכן מתנשקות ומתחבקות כל בוקר
) אבל בשנה שעברה (כיתה ט´) היו 2 בנות מופרעות שממש הצטרפתו ... וכן, זה היה במסגרת המשחק "5 אצבעות"...
(נחשו מי צילמה אותן על חם
)

בלבלה

New member
אני...

יש לי שתי חברות ממש טובות שאנחנו סתם נותנות נשיקה על השפתיים כשכולן מביאות נשיקה על הלחי כשאומרים שלום וכשנפגשים... והתנשקתי פעמיים צרפתית עם בת שהיא חברה מאוד טובה שלי כי רציתי לבדוק איך זה עם עגיל בלשון... כי אני מטוווווווווווורפת על עגיל בלשון... אבל אני לא דו מינית.... כאילו, כל מי שיודע על זה חושב ישר שאני לסבית או דו מינית... ואני לא.. אבל חפיף... ואני חייבת להגיד לכם, שאין לי מושג למה עושים מזה סיפור להתנשק צרפתית עם בת זה בדיוק אותו דבר כמו עם בן אפילו יותר טוב

למעלה